Dodaj do ulubionych

France Cars we Wrocławiu

27.09.12, 22:00
Witam,
trafiłam ostatnio na kilka informacji o serwisie FranceCars na ulicy Starościńskiej 1.
Trochę można przeczytać o nich na ich stronie francecars.pl
I tu moje pytanie, czy sami mieliście styczność z tą firmą, i jak Wasze doświadczenia?
Obserwuj wątek
    • Gość: luxtorpeda Re: France Cars we Wrocławiu IP: *.play-internet.pl 14.10.12, 15:18
      wiesz co niestety nie, ale jak szukasz w tych okolicach dobrego serwisu francuskich aut to możesz śmiało zajrzeć tutaj www.franceserwis.pl/index.htm jak dla mnie jedno z lepszych miejsc, gdzie można się zgłaszać, jak się jakiś problem z samochodem pojawi. No i co jest ważne, mówią co się dzieje faktycznie, nie naciągają na niepotrzebne koszty.
    • Gość: Sabina Masłowska Re: France Cars we Wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.13, 15:29
      Witam
      Ostatnio naprawiałam samochód w tym serwisie, kazał wymienić jakieś klocki i tarcze a jak się później okazało w innym serwisie pojeździła bym na tym dobre 3-4 lata. NIE POLECAM !!!!
    • Gość: Radosław K. Re: France Cars we Wrocławiu IP: *.net72.elektrosat.pl 16.09.14, 22:38
      Byłem dziś w tym serwisie w celu naprawy Megane. Wszystko zostało zrobione profesjonalnie, w ustalonej cenie i terminie. Zakład zawalony pojazdami, widać, że wielu docenia tą firmę.
      • Gość: Sebastian Re: France Cars we Wrocławiu IP: *.volvo.com 21.03.15, 12:07
        Do France Cars na Starościńskiej 1 jeżdzę od 2007 roku. Auto jest diagnozowane błyskawicznie, naprawy są solidnie wykonane. Ceny mają bardzo korzystne. Na każde pytanie odnośnie powstałych usterek uzyskuję satysfakcjonującą, fachową, konkretną opowiedź, a jestem bardzo upierdliwym klientem.
        Na początku dzwoniłem w celach porównawczych do innych warsztatów. We France Cars robocizna i części były w wielu przypadakch niższe niż u konkurencji.
        Czytając negatywne opinie odnoszę wrażenie, że jeździmy do dwóch różnych warsztatów
        Pojutrze oddaję moją Lagunę, na wymianę oleju i przegląd. Po odbiorze będę pewien, że będę mógł podróżować bezpiecznie z moją rodziną.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka