Dodaj do ulubionych

Polecane warsztaty

• Gość: kitty Re: Polecane warsztaty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.12, 08:22
      Polecam Wulkanizator Złotoryja - F1 Wulkanizacja na 3 Maja w Złotoryi. Młody, człowiek, z zapałem do pracy. Mozna się dogadać na dogodny termin - nie stroi fochów, jaki to on zajęty etc.. No i (moim zdaniem) robi solidnie i dba o auto - nie wkłada łapy byle jak a potem progi w samochodzie pogięte... Na dodatek ma podpisaną umowę z Oponeo - sprzedaż opon w Złotoryi robi się coraz ciekawsza - kupujesz przez net - montujesz w warsztacie.. Pozdrawiam
      • Gość: pepe Re: Polecane warsztaty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.12, 14:48
        Też polecam, sam korzystam z ich usług.
    • jeannein86 Re: Polecane warsztaty 24.09.12, 21:46
      Dla właścicieli samochodów francuskich we Wrocławiu - mogę polecić
      serwis www.francecars.pl
      Bardzo konkretnie i szybko załatwili moje usterki.
      Podaję ich dane:
      ul. Starościńska 1
      51-180 Wrocław
      tel. 325 67 50, 509609008
    • Gość: gość Re: Polecane warsztaty IP: *.warszawa.vectranet.pl 10.10.12, 16:57
      Polecam warsztat w Płocku ASBautomat
    • Gość: aniolowflota Re: Polecane warsztaty IP: *.play-internet.pl 14.10.12, 15:15
      fajnie, że ktoś założył taki wątek, przynajmniej będzie wiadomo gdzie kogo szukać, jeśli o mnie chodzi, to myślę, że jednym z lepszych miejsc jest to www.franceserwis.pl/index.htm
    • Gość: pig Re: Polecane warsztaty IP: *.warszawa.vectranet.pl 20.10.12, 19:10
      Polecam warsztat w Płocku asbserwis
    • bratnig Re: Polecane warsztaty 21.10.12, 18:22
      Krótko i na temat. ASO Volvo na Puławskiej.
      • seth-gecko Re: Polecane warsztaty 21.10.12, 22:39
        chodzi o Dom Volvo ?

... jeszcze przy Wołoskiej jest dobry

• a.lupak Re: Polecane warsztaty 26.10.12, 11:13
      Polecam Auto Conrad przy Sokratesa 7 w Warszawie - pełen profesjonalizm. Wczoraj wymieniłem u nich opony, bo nadają śniegi :) dane kontaktowe znajdziecie na stronie

www.auto-conrad.pl/index.php/kontakt
    • Gość: Zioom Re: Polecane warsztaty www.sztukalakierowania.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.12, 16:49
      Trzymajcie się od sztukilakierowania z daleka,nie dość,że spieprzyli mi kolor (niebieski wyszedł za jasny,zbyt srebrzysty w stosunku do oryginału),do tego spore śmieci w lakierze,brzydko wycięte,podrapany lakier przy krawędzi wlewu paliwa i we wnęce,do tego wycieniowany zderzak bez mojej wiedzy i zgody,który był w fabrycznym kolorze.
      Krzywo zamontowana tylna lampa,nie wiem,jak można ją tak zamontować,bo wszystko powinno pasować bez problemu.
      Jakie było moje zdziwienie,kiedy chcąc spryskać szybę płynem najpierw zaczęły psikać spryski xenonów- jakiś bałwan nawet nie umiał prawidłowo poskładać i zamienił przewody na silniczkach!
      Nie chcą uznać reklamacji i poprawić!!!
      Cena za element to 800-900 złotych,za taką cenę powinno być porządnie zrobione.
      Dodam,że wiele pozytywnych wpisów na różnych forach brzmi podobnie i jest pisana przez te same osoby(widać po IP),prawdopodobnie przez pracowników-ja się nabrałem,ale innych ostrzegam.
      Na Liwskiej nie ma lakierni,oddają gdzieś do innego warsztatu,oczywiście nie chcą powiedzieć gdzie,zapewne zarabiają na pośrednictwie.
      Zamiast sztukalakierowania powinni zmienić nazwę na lakierowanienasztukę.
      Także absolutnie odradzam!!!
    • Gość: Kasia Wspaniały lakiernik z Wilanowa Piotr Fałek IP: *.ip.netia.com.pl 29.11.12, 23:26
      Gorąco polecam lakiernika pana Piotra Fałka z Wilanowa ul. Wiertnicza 155
      tel. 604511849.
      Miesiąc po odebraniu nowiutkiej yariski jakaś łajza zrobiła mi pod blokiem rysę gwoździem przez cały bok - masakra.
      Ubezpieczyciel powiedział,że niestety ale trzeba lakierować 3 całe elementy! - byłam załamana nowe autko a połowa jego będzie malowana więc z pewnością nie będzie już takie piękne.
      Jako iż mój mąż naprawia samochody u Pana Piotra z Wilanowa ja tez tam pojechałam mając wczesniej niezbyt miłe doświadczenie z Aso....
      Cała naprawa trwała 3 dni a Pan Piotr osobiście załatwił wszystkie formalności z ubezpieczycielem, a co najważniejsze po naprawie nie ma absolutnie żadnego sladu,
      samochód dalej jest jak nowy!!!!
      Dziekuję raz jeszcze i pozdrawiam:)
      Kasia M.
      • Gość: Janusz Re: Wspaniały lakiernik z Wilanowa Piotr Fałek IP: *.dynamic.vectranet.pl 19.02.14, 09:24
        A ja mam dokładnie przeciwne doświadczenie. Oddałem tam moje audi a5 czarny metalik do likwidacji wżeru po ptasich odchodach oraz do polerowania całego auta. Koszt usługi 500 złotych. efekt fatalny: wżer nadal jest, a po polerowaniu na karoserii pozostały słady, rysy widoczne w świetle słonecznym oraz smugi widoczne po umyciu auta. Nie polecam tego pana, a właściwie jego syna, który to robił.
        • Gość: Dawid Re: Wspaniały lakiernik z Wilanowa Piotr Fałek IP: *.31.46.205.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 06.05.14, 23:16
          Panie Januszu, chyba pomylił Pan warsztaty... Prowadzę komis z luksusowymi samochodami i od wielu lat współpracuję z Piotrem Fałkiem. Jako iż jest on najlepszym fachowcem jakiego znam prowadzam do niego często auta w celu przygotowania do sprzedaży.
          Po pierwsze Piotr nigdy się nie podejmuje usuwania plam po ptasich odchodach z karoserii gdyż jak twierdzi lakier jest wyżarty i nigdy nie zrobi tego bez sladu. Po drugie samochody które dla mnie robił wychodziły zawsze fantastycznie. Ostatnio polerował na moje zlecenie czarne volvo s80 i powiem szczerze efekt był niesamowity. Lakier wyglądał obłędnie - jak szkło, bez zadnej najmniejszej skazy czy rysy.
          Gdyby faktycznie Pan coś u niego robił i nie był zadowolony z efektu proszę jechać z reklamacją - z pewnością Panu poprawi gdyż jest to człowiek który stawia na jakość nie na ilość.... i tu faktycznie jedno ale - czasem trzeba trochę poczekać na termin naprawy gdyż pracy ma naprawdę dużo.
          Z pozdrowieniami
          Dawid M
    • Gość: pepe Re: Polecane warsztaty IP: *.warszawa.vectranet.pl 30.11.12, 21:16
      www.facebook.com/SerwisOponMyjniaReczna
    • Gość: pasjonata Polecam trójmiasto: FIAT CLUB tel. 501376796 IP: *.play-internet.pl 04.12.12, 11:32

Polecam Fiat Club Sp. z o. o. jestem stałum klientem i nigdy mnie nie zawiedli. Znają sie na robocie, nie wymieniają na chybił trafił połowy częsci w samochodzie. Dbają o samochody klientów i są przystępni cenowo. Istniej również możliwośc wypożyczenia samochodu zastępczego w cenie 30zł/ dobe.
      Fiat Club
      ul. łukasiewicza 3
      83-000 Pruszcz Gdański
      Tel. 501376796
    • expertosk Re: Polecane warsztaty 10.12.12, 13:40
      ATM Węgorzewo
      • Gość: Marek Re: Polecane warsztaty IP: *.147.191.188.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 23.01.13, 10:54
        MDM Serwis. Trakt Lubelski 352. Znają się na rzeczy.
    • Gość: warsztat Warszawa Re: Polecane warsztaty IP: 83.218.117.* 31.01.13, 10:07
      Naprawy samochodów powypadkowych - zapraszamy do warsztatu w Warszawie przy ul. Chodeckiej 1A

Więcej:

www.naprawy-powypadkowe.warszawa.pl
      www.naprawy-powypadkowe.warszawa.pl/blacharstwo.html
      www.naprawy-powypadkowe.warszawa.pl/lakiernictwo.html
      Tel:604 220 479
    • marcino393 Re: Polecane warsztaty 05.02.13, 09:29
      Polecam forum FORUM FANÓW MOTORYZACJI
    • naprawy-aut Re: Polecane warsztaty 05.02.13, 19:28
      Polecam warsztat samochodowy w Warszawie przy ul. Chodeckiej 1A.
      Tel: 604 220 479
      E-mail: szkody@o2.pl
      WWW: www.naprawy-powypadkowe.warszawa.pl
    • krzysiekw123 Re: Polecane warsztaty 07.02.13, 10:50
      Może blacharz niewyględny, ale dobrze naprawia i lakieruje: Techmax Wolica
    • Gość: Zioom Re: Polecane warsztaty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.13, 18:33
      A ja przestrzegam przed sztukąlakierowania na Liwskiej 2 w Wawie na Targówku,pochlebnych opinii,które tu są zamieszczane to tzw. marketing szeptany (wynajmowanie ludzi do pisania pozytywnych lub negatywnych opinii),ja się przez to na nich przejechałem,teraz mam do polakierowania pół auta,plus naprawianie uszkodzonego przez nich lakieru na innych,nielakierowanych przez nich elementach.
      Podsumowując: drogo (prawie 9 stów/element),bardzo niechlujnie (zły kolor,zacieki,paprochy,uszkodzony w kilku miejscach lakier) i olewanie klienta.
    • 82misiek Warsztat Toruń! 15.02.13, 10:07
      Ja ze swojej strony mogę z czystym sumieniem polecić warsztat Uni Car w Toruniu! Serwisuję z nimi już drugie swoje auto i jestem bardzo zadowolony. Wszystko zawsze sprawnie i dokładnie jest zrobione. Nigdy jeszcze nie musiałem nic reklamować!. Adres i wszystkie dane znajdziejcie na ich stronie: www.uni-car.pl
      • michal.inaaaa Warsztata idealny dla kobiet 28.02.13, 13:51
        Uni Car znam i również bardzo sobie chwalę ich usługi. Jako kobieta nie znam się za bardzo na motoryzacji, więc tym bardziej posiadanie tak zaufanego warsztatu to prawdziwy skarb.
        • Gość: Agata Re: Warsztata idealny dla kobiet IP: *.180.31.1.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 08.05.14, 23:36
          Jako kobieta laik, która dziwnym trafem często bywa u lakiernika
          wybrałam warsztat pana Fałka z Wilanowa przy ulicy Wiertniczej 155.
          Nigdy się nie zawiodłam, samochodzik odbieram zawsze jak nowy, umyty
          pachnący:)
          Ceny raczej umiarkowane i co dla mnie ważne wysoka kultura osobista
          czego niestety bardzo brakowało w warsztacie z którego usług wcześniej
          korzystałam.
          Polecam wszystkim kobietom:)
      • Gość: brach Re: Warsztat Toruń! IP: *.centertel.pl 31.03.17, 00:10
        w Toruniu jak ktoś potrzebuje serwisu SEATA z prawdziwego zdarzenia to arpol.seat-auto.pl/ Najlepsi są!
    • dawidek66666 Re: Polecane warsztaty 17.02.13, 22:57
      Masz problem z wtryskiwaczami Common Rail Bosch Delphi to można śmiało polecić serwis ze Stalowej Woli Tekst linka. Regeneracja wtryskiwaczy wychodzi bardzo przyzwoicie ja robiłem w fordzie mondeo 2,0 tdci delphi i wszystko śmiga jak się patrzy. Robią tylko na oryginałach i dlatego maja dobrą opinie bo dziadostwa nie wstawiają.Można nawet zobaczyć jak wygląda ich pracownia naprawy wtrysków robi to pozytywne wrażenie.
      • Gość: Ar1 Re: Polecane warsztaty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.14, 13:36
        Polecam Zakład Mechaniki Pojazdowej OK-SERWIS w Nieporęcie
        • Gość: viwwos Re: Polecane warsztaty IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 23.04.14, 22:19
          Jeżeli ktoś jest spod Torunia i szuka uczciwego mechanika, który zajmie się autem w sposób fachowy to może wpaść do Celmera - celmer.torun.pl – faceci znają się na rzeczy.
    • Gość: witek Re: Polecane warsztaty IP: *.180.110.202.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 18.02.13, 22:40
      Jeśli chodzi o serwisy Peugeota to sam polecam dokładnie ten dealer.peugeot.pl/lionmotorspiaseczno
      Chyba jeden z lepszych w stolicy z „czającymi” o co chodzi mechanikami. Przejechałem troche w poszukiwaniu kogoś kto bedzie wiedział co stuka w tylnych drzwiach.
      • Gość: leon Re: Polecane warsztaty IP: *.182.226.62.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 13.04.13, 00:14
        W sumie tez bym tak zrobił. Jak juz naprawiać to jednak w porządnym serwisie, a nie łaszczyć sie na naprawde w pierwszym lepszym warsztacie, gdzie nie wiesz do końca jak to wszystko zrobią.
    • chris2000x Re: Polecane warsztaty 22.02.13, 13:55
      Gość portalu: chris2000x napisał(a):

> Witam, polecam warsztat lakierniczy w Dębe Wielkie. Szybko, niedrogo polecam
      >
      > 518 389 218
    • 65jarek Re: Polecane warsztaty 12.03.13, 23:10
      Witam,
      Ja polecam warsztat na Ursynowie na ul.Klubowej 3. Korzystam od około 2lat i jak na razie naprawdę ok. Fachowo, w dobrej cenie a poza tym mam już do nich zaufanie, którego nigdy nie zawiedli i zawsze. Mili pomocni a nie jak to zwykle bywa w warsztatach. tel. 533-652-090
    • Gość: fred Re: Polecane warsztaty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.13, 17:49
      A ja nie polecam sztukilakierowania na Liwskiej 2,bo po pierwsze-posty pochlebne dla tej firmy to autoreklama (jak ktoś dobrze poszuka,to będzie wiedział,dlaczego,szczególnie na forum Dacii),po drugie spartolili mi samochód,źle dobrany kolor lakieru,zacieki,paprochy,do tego zepsuli centralny zamek,na moją reklamację odpowiedzieli,że to część eksploatacyjna i nie ponoszą odpowiedzialności za to.
      A biorą jak za zboże,trzymajcie się od nich z daleka!
    • Gość: gość Re: Polecane warsztaty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.13, 16:43
      Ja polecę ten warsztat: www.motopartner2.pl
      Bardzo dobra obsługa, ceny również przystępne.
    • Gość: marek1 Warsztat do regeneracji kół dmumasowych IP: *.adsl.inetia.pl 22.04.13, 23:06
      Serdecznie polecam Warsztat w Warszawie do regeneracji kół dwumasowych - www.dwumasy.com/

Pełen profesjonalizm w wykonaniu, konkurencyjne ceny! Gwarancja zadowolenia z wykonanych usług!
      • Gość: Kamy Re: Warsztat do regeneracji kół dmumasowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.17, 22:54
        w Łodzi polecam serwis Seata arpol.seat-auto.pl/ Mozna im zaufać, robią tylko to co trzeba i dobrze diagnozują,ceny tez podobne do konkurencji w mieście

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka