yariska 16.10.04, 11:59 Witam, może ktoś byłby zainteresowany ? Po przerejstrowaniu z auta firmowego (ciężarowego ;) ) na osobówkę została mi kratka dzieląca czesc bagaznika od części pasażerskiej :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zaiteresowany Re: kratka - Yaris IP: 80.50.13.* 03.11.04, 11:15 możesz mi powiedzieć jak wygląda procedura zmiany auta z ciężarowego na osobowe. zastanwiam się nad kupnem używanego auta "z kratką", ale wiem że wydaje ona dużo nieprzyjemnych odgłosów i ogranicza funkcjonalność auta (np. uniemożliwia składanie tylnej kanapy). będę bardzo wdzięczny, jeśli poinformujesz mnie jakie dokumenty i czynności są nizbędne by cieszyć się "autem cywilnym". jakie są kaoszty takiej imprezy? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nico Re: kratka - Yaris IP: *.aster.pl 09.11.04, 17:09 Bez problemu na przeglądzie. Odwrotnie może być gorzej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: kratka - Yaris IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.01.15, 10:08 Interesuje mnie zakup takiej kraty Odpowiedz Link Zgłoś