Gość: Qba IP: *.tele2.pl 08.01.03, 19:47 Poszukuję w W-wie ,godnego polecenia, warsztatu zajmuącego się tymi autami Pozdrawiam Qba Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bartek Re: Rover 416 ' 96 IP: *.edipresse.pl 17.01.03, 14:22 Gość portalu: Qba napisał(a): > Poszukuję w W-wie ,godnego polecenia, warsztatu zajmuącego się tymi autami > Pozdrawiam > Qba Jeżdżę takim samym z tego samego rocznika. Powiem ci, że samochód ten tak często się sypie, że częściej stoi w warsztacie niżeli nim jeżdżę. Otóż przerobiłem sporą ilość warsztatów, ale z żadnego nie byłem w pełni zadowolony. Jedyny, godny polecenia jest autoryzowany w Balicach (za Bemowem), ale pewnie orientujesz się w cenach (niestety autoryzowany). Z pewnością nie polecam i wręcz nakazuję omijać szerokim łukiem warsztat autoryzowany w Piasecznie (Dekar)-złodzieje i amatorzy. Nie wiem jak ty, ale ja poszukuję jakiegoś prywaciarza,niekoniecznie od Rovera. Jeżeli będziesz miał jakiegoś dobrego, to prosiłbym ciebie serdecznie o przesłanie namiarów pod adres: bartosz.kozak@edipresse.pl Dzięki i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Qba Re: Rover 416 ' 96 IP: *.tele2.pl 23.01.03, 12:39 Dzięki za info ! Ja aktualnie też poszukuję jakiegoś prywatnego mechanika... Jak byś kogoś znalazł daj znać!!! Pozdrawiam Qba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Qba Re: Rover 416 ' 96 IP: *.tele2.pl 23.01.03, 20:25 Polecam stronę www.roverki.pl pzdr Qba Odpowiedz Link Zgłoś