Gość: Epsilon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.07, 11:31 Poleci ktoś serwis Opla w Warszawie. Ale nie ASO bo te znam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
darecki3334 Re: Opel Warszawa 12.10.07, 05:39 poszukaj na forum klubu opla www.opelklub.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
extremefunny Re: Opel Warszawa 12.10.07, 07:51 Może nie w samej Warszawie ale w Józefowie tym koło Otwocka. Jeśli ci to będzie pasować to podam dokładny namiar.Ja tam jeżdże ze swoim samochodem i musze przyznać ,że jest OK i ceny mają rozsądne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Epsilon Re: Opel Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.07, 14:59 extremefunny napisała: > Może nie w samej Warszawie ale w Józefowie tym koło Otwocka. > Jeśli ci to będzie pasować to podam dokładny namiar.Ja tam jeżdże ze > swoim samochodem i musze przyznać ,że jest OK i ceny mają rozsądne Sorry ale dawno tu nie zagladałem. Podaj mi tam telefon jeśli możesz. Przyda mi się na zaś. Odpowiedz Link Zgłoś
qusd54 Re: Opel Warszawa 28.10.15, 12:25 Polecam mechanika AutoConrad - serwis Opel Warszawa. Według mnie najlepszy serwis w mieście :) Tutaj namiary: ul. Sokratesa 7 01-909 Warszawa Odpowiedz Link Zgłoś
ygbs54 Re: Opel Warszawa 30.10.15, 20:12 Można zaryzykować stwierdzenie, że mechanik jest pewnego rodzaju lekarzem samochodowym. Od prawidłowej diagnozy problemu zależy skuteczność leczenia ? w tym wypadku naprawy. Tak jak człowiek dba o swoje zdrowie i wybiera najlepszych specjalistów, tak i kierowcy pragną oddać swój samochód w ręce fachowca. Serwis Opel Warszawa: auto-conrad.pl/opel/ Odpowiedz Link Zgłoś