Gość: Tomek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.08, 21:04 Mam volvo s60 cos dzienego sie z nim dzije czasami wpada w jakieś wibracje nie wiem co robić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jajaja Re: Volvo ratunku!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.08, 09:59 jak to co! jechać do mechanika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Volvo ratunku!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.08, 18:27 Tylko do jakiego mechanika? czy szukać dalej jakiegoś pana zdzisia bo juz u jednego byłem i mi nie pomóg czy odrazu udeżyć do aso?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafcio Re: Volvo ratunku!! IP: *.acn.waw.pl 18.08.08, 09:56 nie do pana Zdzisia tylko to normalnych mechaników a już najlepiej do firmowego nawet volviaka mechaników tak będzie najlepiej i autko zastępcze dostaniesz od nich jakieś fajne:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzychu Re: Volvo ratunku!! IP: *.acn.waw.pl 20.08.08, 02:05 dobra opcja to kupić sobie xc60 i wtedy nic już dziać się nie będzie kolego;) troche dołożysz poczekasz az będzie na naszym rynku i w droge Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartosz Re: Volvo ratunku!! IP: *.acn.waw.pl 21.08.08, 00:34 no jeszcze jest s60 i to już od dawna nowe auto zero kłopotu Odpowiedz Link Zgłoś