Dodaj do ulubionych

Lakiernik Piaseczno

13.07.09, 16:14
Witam,
czy ktoś może polecić jakiegoś dobrego lakiernika z Piaseczna lub
okolic? Mile widziane ostrzeżenia przed złymi "fachowcami".
Obserwuj wątek
    • Gość: kapi Re: Lakiernik Piaseczno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.09, 19:31
      www.auto-galicinski.pl/ należą do sieci naprawczej PZU, mogę polecić ich
      zakład. na Ul Gołkowskiej 16a to jest jak się jedzie w strone Tarczyna tą drogą.
      • Gość: niezadowolony Re: Lakiernik Piaseczno IP: *.homenett.pl 24.01.14, 14:53
        Odpisuje po kilku latach, ale może ktoś to będzie czytał, więc napiszę dwa słowa.
        Malowałem kiedyś w tym zakładzie 2 czy 3 razy różne samochody domowe i było w porządku. Kolor dobrze dobrany, lakier bez zacieków, nie pękał, nic się nie łuszczyło itp. Byłem bardzo zadowolony. Naprawy te były robione jakoś między 2007 a 2010r.
        W 2013 roku oddałem następny samochód na poprawki lakiernicze i tym razem bardzo się zawiodłem. Kolor dobrany ok, ale już samo wykonanie tragedia. W jednym miejscu lakier matowy, taki jakby skórka pomarańczy. Na zderzaku nie zostały zaszpachlowane dziury po mocowaniu tablicy rejestracyjnej tylko od razu na to lakier. Na innym elemencie są takie jakby dziurki po kłuciu szpilką na lakierze. I jeszcze kilka podobnych... Dodatkowo termin odbioru przesunięty o tydzień.
        Wydaje mi się, że zmienił się lakiernik w tym zakładzie i ten jest po prostu partaczem. Ceny mają wysokie- 500zł za element, a jakość jak u Zenka w garażu.
        Nawet już nie oddawałem do poprawek, bo musieliby od nowa wszystko robić. Strzelają sobie w kolano takim postępowaniem, bo w domu mamy 4 samochody i od czasu do czasu się zdarza, że coś trzeba malować, jednak do Gołkowa do Pana Galicińskiego samochodu już nie odstawię. Bardzo łatwo stracić klientów, znacznie trudniej zyskać...
    • mariankcn Re: Lakiernik Piaseczno 14.07.09, 14:20
      Pan Włodarczyk 507 203 436

oraz pan Bajgielak 696 152 155

obaj są dobrzy i robili mi auta. Lokalizacja Konstancin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka