Dodaj do ulubionych

masturbacja synka

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.10, 09:50
witam.mam obawy co chodzi oo mojego 7-letniego synka.wiem że dzieci się "masturbują" i że to normalne ale i tak się niepokoję. mój syn wiecznie robi coś z pupą. jakis czas temu zauważyłam ślady kupy na ścianie w łazience,spytałam kto to zrobił to się przyznał i powiedział że grzebał w pupie i musiał wytrzec.od tego czasu uważniej mu się przyglądam i zauważyłam że wieczorem też grzebie w pupie jak już mnie zauważy to przestaje. tłumaczyłam mu że w ten sposób może sobie zrobic krzywde jak będzie grzebał w pupie ale to nic nie daje .non stop to robi.widze że się mnie wstydzi i nie bardzo chce o tym rozmawiac. nie wiem czy mam z nim isc do jakiegoś psychologa czy to poprostu minie. słyszałam o zabawie siusiakiem ale nie żeby chłopczyk bawił się odbytem.proszę o poradę
Obserwuj wątek
    • Gość: domza2 Re: masturbacja synka IP: *.rzeszow.vectranet.pl 11.10.10, 10:01
      Jakoś to ciało swoje musi poznać. Ja bym mu odpuściła, dyskretnie obserwując, zero komentów na temat krzywd itd.
    • zama-zama Re: masturbacja synka 11.10.10, 10:12
      a moze ma owsiki?
      • Gość: domza2 Re: masturbacja synka IP: *.rzeszow.vectranet.pl 11.10.10, 10:14
        O właśnie - pupcia po prostu może go swędzieć. Jak wstanie rano zajrzyj do pupci, a najlepiej zrób posiew takim specjalnym szkiełkiem.
    • na_forum_na Re: masturbacja synka 11.10.10, 10:18
      pewnie ma owsiki
      przeleczcie całą rodzine pyrantelum (was vermoxem) i powinno byc po sprawie - recepte wypisze pediatra/internista
      • na_forum_na Re: masturbacja synka 11.10.10, 10:18
        oczywiście generalne sprzątanie w pakiecie
    • gacusia1 Re: masturbacja synka 11.10.10, 15:41
      Zrob mu badanie kalu na obecnosc pasozytow. Moze tu tkwi problem? Jesli nie dopiero wtedy udaj sie do innego lekarza,moze najpierw psychologa?
    • na_forum_na Re: masturbacja synka 11.10.10, 20:03
      weź poprawkę, ze takie badania w conajmniej 70-90 % przypadkow sa niemiarodajne tzn. mimo wyniku ujemnego pasożyty są
      ja bym od razu przeleczyla i to solidnie, bo jak wiadomo paskudztwo trudno wytępić (a zważywszy na powszechność owsicy w grupach przedszkolno-szkolnych to w ogole masakra)

jestem przekonana, ze to nie jest 'masturbacja'
    • justyna_dabrowska Re: masturbacja synka 12.10.10, 11:59
      To wygląda jak zakażenie pasozytem, prawdopodobnie owsikami. Warto przeleczyc cała rodzinę pyrantellum oraz wygotować pościel, bieliznę, wszystko wytrzepać i wywietrzyć.
      Pozdrawiam
      JD
      • Gość: mama38 Re: masturbacja synka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.10, 18:50
        wszystko się zgadza, ale synek wyraźnie opowiedział że mu się to podoba "bo jak mama raz kazała mu dokładnie umyc pupe to on tak zrobił i mu się spodobało" i "cały czas tak robi". a badania mam porobione wszystkie ponieważ potrzebuje do endokrynologa.wyniki są dobre.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka