aniutek111 24.01.08, 14:35 moj wątek kilka postów niżej o 3 letnim synku w przedszkolu. do dyskusji właczyly sie mamy, jednak zalezy mi na Pani opinii i ewent. radzie. dziekuję i pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniutek111 b dziekuje za odpowiedz :) 24.01.08, 14:51 ja staralam sie wspolpracowac z pania - w zaleznosci od tego, czy synek dostal sloneczko czy chmure - byla nagroda lub kara. ale sama widze, ze to bez sensu. w domu dziecko na prawde sie stara byc grzeczne, pomaga mi chetnie w drobnych pracach domowych. postanowilam go za to chwalic i skupic sie na pozytywnych zachowaniach a nie na negatywnych. ale jednak martwi mnie, ze synek w przedszkolu np dokucza dzieciom, zabiera zabawki. aniolkiem nigdy nie byl i nie bedzie, ale zeby chociaz sie sluchal. co dziwne, synek ma takie dni, ze pani go b chwali, ze zupelnie bez zarzutu, mily dla dzieci, sluchal, pomagal. a bywa, ze diabel w niego wstepuje i to zagadka dla mnie. czyli potrafi byc grzeczny, ale jednak czesciej pani narzeka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniutek111 Re: b dziekuje za odpowiedz :) IP: *.chello.pl 24.01.08, 15:18 to jeszcze takie moje watpliwosci, jesli moze Pani zerknąc. Odpowiedz Link Zgłoś
justyna_dabrowska Re: b dziekuje za odpowiedz :) 25.01.08, 16:31 To jest naprawdę małe dziecko. Dopiero uczy się być w grupie. Proszę się nie martwić. Pozdrawiam JD Odpowiedz Link Zgłoś