kobieta_na_pasach 16.09.09, 17:28 jutro wracam do pracy po 2,5 tygodniach urlopu. zawsze kiedy ide tam rano po dluzszej nieobecnosci mam treme,czuje sie,jakbym zaczynala nowa prace. tez tak macie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tropem_misia1 Re: stres pourlopowy 16.09.09, 19:08 też kocham swoją pracę po weekendzie jelitka mi sie przewracają Odpowiedz Link
krokodyl_13 Re: stres pourlopowy 16.09.09, 21:31 chyba mam gorzej wziełam trzy tygodnie urlopu, jeden jeszcze pamiętam co było w pracy drugi wypoczywam a w trzeci już wracam i się denerwuje co zastanę. W zeszłym miałam dwa, koszmar wypadł drugi a pierwszy zlał się z trzecim Odpowiedz Link
tropem_misia1 od poniedziałku idę na urlop 16.09.09, 21:50 ale idę do pracy inwentaryzacja Odpowiedz Link
krokodyl_13 Re: od poniedziałku idę na urlop 16.09.09, 23:40 fajny urlop przynajmniej nie zdążysz sie odzwyczaić Odpowiedz Link
nu-nua Re: od poniedziałku idę na urlop 16.09.09, 23:52 Nerwy mam napiete , gdy wracam z urlopu do pracy.Po pierwszym dniu wszystko wraca do normy.Jeszcze jeden dowód , jak czasy się zmieniły. Kiedyś do pracy wracało się z radością.Dziś z niepewnością. Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: od poniedziałku idę na urlop 17.09.09, 20:00 anu-nua napisała: > > Kiedyś do pracy wracało się z radością.Dziś z niepewnością. to prawda. tez tak mialam. ale kamien z sercami spadl dzisiaj,kiedy szef stwierdzil,ze jestem niezastapionaz drugiej strony ze strachem mysle kto mnie zastapi znow kiedy bede chciala wziac wolne. Odpowiedz Link
krokodyl_13 Re: od poniedziałku idę na urlop 17.09.09, 22:19 moje doświadczenie mówi że nie ma ludzi niezastąpionych Odpowiedz Link
nu-nua Re: od poniedziałku idę na urlop 17.09.09, 22:23 Ani normalnych.Bo kto normalny przejmuje się pracą? Odpowiedz Link
krokodyl_13 Re: od poniedziałku idę na urlop 17.09.09, 22:50 to prawda, na całe szczęście mamy to forum, a tu norma to nienorma Odpowiedz Link