Dodaj do ulubionych

Eko-sciema

19.07.13, 14:53
"rolnictwo ekologiczne wcale nie jest wolne od chemii. Nikt też nie monitoruje rzeczywistego zużycia naturalnych pestycydów ani ich zawartości w jedzeniu."
wiadomosci.wp.pl/kat,1342,opage,9,title,Mity-o-zywnosci-ekologicznej,wid,15819325,wiadomosc.html
No to smacznego,ja sobie nie pozwolę kasy z kieszeni doić.
Obserwuj wątek
    • darima_ka Re: Eko-sciema 19.07.13, 18:21
      Zaraz się okaże ,że one nas bardziej trują niż te nieekologiczne ?big_grin
      • debi_bebi Re: Eko-sciema 20.07.13, 07:47
        Mam dziwne wrażenie, że zawsze okazuje się to, co może napełnić kasę producentowi.
        • tropem_misia1 Re: Eko-sciema 20.07.13, 08:35
          No mówię : własny domek i krowa Klementyna w zagrodzie, obok wieprzka Klemensa i stada kurek : Matyldy , Zenobii i Aspazji .A może i konik Euzebiusz się znajdzie...ech
          • czarek_sz Re: Eko-sciema 20.07.13, 10:24
            O to chodzi Misiu smile własny chów. Kiedyś żona kupiła dziesiątkę jajek za dychę i mówi że łone zdrowe som bo ekologiczne, bo tak pisało. Człowieku mówię !! nie chodzi o kasę ale skąd wiesz że łone ekologiczne są a nie chemią karmione były te nioski czy innym łajnem !! nikomu nie ufam. Nawet sobie smile
          • darima_ka Re: Eko-sciema 20.07.13, 11:44
            Jestem za,jak wygram w lotto to zakupię big_grin
            • czarek_sz Re: Eko-sciema 20.07.13, 12:22
              Pewnie fermę kurzą ekologiczną kupisz. Kasztanami kuraki karmione będą smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka