Dodaj do ulubionych

A Ty Krokodylko

13.05.09, 19:53
jesteś Krakowianką? Tak się pytam... Niech nikt nie myśli, że chcę Krokodylkę
wyrwać! No! Żeby nie było insynuacji...
Obserwuj wątek
    • krokodyl_13 Re: A Ty Krokodylko 13.05.09, 19:59
      A dlaczego tak się pytasz, skarpetki robisz i wątki łączysz.smile
      • tadeusz_ski.51 Krokodylko, masz dziwny 14.05.09, 10:10
        i niezbyt stosowny zwyczaj odpowiadać pytaniem na pytanie? Kto Cię tego nauczył?
        Nie wiesz, że to niekulturalnie??
    • kruszonka1 Re: A Ty Krokodylko 13.05.09, 20:20
      w takim razie, czego chcesz od krokodylki? rozmów? big_grin
      • tadeusz_ski.51 Chwila, nie wiedziałem, 14.05.09, 10:13
        że Krokodylka jest ubezwłasnowolniona i w Jej imieniu wypowiada się Kruszonka? A
        poważnie, Kruszonka, a co to Ciebie obchodzi???
        • krokodyl_13 Re: Chwila, nie wiedziałem, 14.05.09, 11:53
          dla ciebie mogę być i z Krakowa chceszsmile
          • tadeusz_ski.51 No dobra Krokodylka, dosyć żartów! 14.05.09, 14:36
            Gadaj tu raz dwa, albo ...
            https://www.millan.net/minimations/smileys/frenchyf1.gif
            • krokodyl_13 Re: No dobra Krokodylka, dosyć żartów! 14.05.09, 16:58
              albo li co, uważaj bo niektóre mi tu sympatie dozgonną wyznawaliwink
              • tadeusz_ski.51 Re: No dobra Krokodylka, dosyć żartów! 15.05.09, 17:41
                A to Ty men jesteś? Czy może z tych "kochających inaczej"?
                • krokodyl_13 Re: No dobra Krokodylka, dosyć żartów! 15.05.09, 17:48
                  inaczej to znaczy jak gadaj od razu żeby nie było
                  niedomówieńhttps://emoty.blox.pl/resource/chytry.gif
                  • tadeusz_ski.51 Re: No dobra Krokodylka, dosyć żartów! 17.05.09, 17:22
                    Czyli kobieta kochająca się z kobietą, lesbijka, jaśniej się nie da... big_grin
                    • krokodyl_13 Re: No dobra Krokodylka, dosyć żartów! 17.05.09, 18:42
                      Tadziu kocham wszystkich, zwłasza niektóre dzieci, niektórych
                      mężczyzn oraz niektóre kobiety tudzież niektóre zwierząta. Trochę
                      gorzej zuprwianiem tzw miłości fizycznej tu jestem bardzo mało
                      tolerancyjna sztuk 1 wchodziw rachubę.
                      • tadeusz_ski.51 No i teraz widać, jak słowo 18.05.09, 09:28
                        "miłość" się zdewaluowało.
                        krokodyl_13 napisała:
                        > ... kocham wszystkich, zwłasza niektóre dzieci, niektórych
                        > mężczyzn oraz niektóre kobiety tudzież niektóre zwierząta.
                        -----
                        Tak szerokie spectrum obiektów miłości, świadczy o jej powierzchowności.
                        Co do uprawiania "miłości fizycznej" to powiem, że Ci współczuję. Twierdzisz, że
                        to Twój wybór iż "sztuk 1 wchodzi w rachubę". Widocznie tak się porobiło, że
                        inne "sztuki" nie były zainteresowane? Zdarza się, że jakaś kobieta ma
                        oczekiwania zbyt wygórowane i zniechęca inne "sztuki". Później żałuje, bo latka
                        lecą a okazje nie lubią się powtarzać. Żałuje, bo mogła mieć wiele nowych
                        doświadczeń, doznań, uniesień, orgazmów, ale zaprzepaściła swoje szanse. Coś mi
                        się zdaje, że to przypadek Krokodylki? Ty weź się i opamiętaj i wykorzystuj póki
                        jeszcze ktoś chce, ja Ci dobrze radzę!
                        https://emoty.blox.pl/resource/takaemotka.gif
                        • krokodyl_13 Re: No i teraz widać, jak słowo 18.05.09, 12:52
                          Nic z tego, sam sobie korzystaj, czy ja Ci bronię możesz pójść
                          na plac główny we Wrocławiu wyłożyć swoje wdzięki na tacy i oferować
                          co nadobniejszym osobnikom, płeć do wyboru oczywista.
                          Ja wiem swoje, w populacji powinna zostać zachowana jak największa
                          różnorodność, ty jesteś oczywiście altruistą ja zostanę egoistą w tym względzie i zobaczymy która strategia jest lepsza.
    • tadeusz_ski.51 Wiesz co Krokodylko, 19.05.09, 10:54
      Ty mi tu nie udawaj, żeś taka pobożna! Jakbym ja był jakiś znany aktor, dajmy na
      to ten... Tomasz Crusoe z Ameryki, to z miejsca inaczej byś gadała ... i
      dałabyś, dała... https://emoty.blox.pl/resource/takaemotka.gif
      • krokodyl_13 Re: Wiesz co Krokodylko, 19.05.09, 12:50
        Też sobie znalazłeś taki wypierdek mamuta, niziołek i brzydal
        • tadeusz_ski.51 Co brzydal, co brzydal? 19.05.09, 14:57
          A nie mówiłem?! Niektóre to mają wymagania! A co, może Tyś taka piękna? Może
          miss Universum?! A że kurdupel to i co z tego? Bywają i krasnale a mają wielkiego!
          A poza tym, czego można chcieć od takiego Robinsona?? Chłop jak trza, troszku
          leciwy ale i Ty nie młoda...

https://tiny.pl/zz5h
          • krokodyl_13 Re: Co brzydal, co brzydal? 19.05.09, 16:53
            Piękna na pewno nie jestem, ale żeby rozwalić coś co się budowało 20
            lat to trzeba naprawdę kopa a nie takie byle co.
            • tadeusz_ski.51 A kto tu chce coś rozwalać?? 20.05.09, 09:42
              Dyskretny seksik na boku i tyle a za jakiś czas można powspominać, ale tylko dla
              siebie, nie mówiąc o tym nikomu!
              A tu Krokodylka, chyba się "przejęzyczyłaś"?
              krokodyl_13 napisała:
              > ...to trzeba naprawdę kopa ...
              ----
              Chyba miało być "chłopa", nie?
          • tadeusz_ski.51 Sorry Krokodylka, 20.05.09, 09:47
            za moje impertynencje co do Twojej urody. Nie wiem, nie widziałem, więc ta
            wypowiedź była dużym przegięciem, wybacz. Powiem banał ale tu pasujący "nie to
            piękne, co piękne, ale to, co się komu podoba".
            Spodobałaś się do tego stopnia, że się z Tobą ożenił, więc musisz mieć wiele uroku.
            • krokodyl_13 Re: Sorry Krokodylka, 20.05.09, 14:16
              Tadziu nie przejmuj sie mnie tam prawda nie boli, pocieszam sie że
              mam pięką duszęsmile
      • darima_ka Re: Wiesz co Krokodylko, 20.05.09, 18:01
        Jaki Tomasz Crusoe aktor z Ameryki?? Co ten Tadziu pieprzy, nie ma kogoś
        takiego, może mu chodziło o Toma Cruise?
        • krokodyl_13 Re: Wiesz co Krokodylko, 20.05.09, 19:39
          ja tam dobrze wiem o co mu chodziłowink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka