Dodaj do ulubionych

Czy ktoś mi może sprawdzić głos...

24.05.12, 18:57
w dwóch odcinkach Klanu???
2298
www.tvp.pl/vod/seriale/obyczajowe/klan/odcinki-2201-2300/odc2298/73959032299
www.tvp.pl/vod/seriale/obyczajowe/klan/odcinki-2201-2300/odc2299/7395941
Pytam, bo u mnie nie ma. Nie znaczy, że oglądam Klan namiętnie, ale akurat ostatnio nie oglądałam tak mnie jakoś naszło włączyłam i głucho. Miałam również problemy ze słuchawkami, dlatego pytam. Sprawdziłam w poprzednim odcinku - dźwięk jest. Ki czort???
Obserwuj wątek
    • pi.asia Re: Czy ktoś mi może sprawdzić głos... 24.05.12, 19:17
      Sprawdziłam, u mnie jest. Jeszcze niestety musiałam obejrzeć durną reklamę o "doustnym probiotyku chroniącym drogi rodne". Tego Ci nie daruję.
      • wladziac Re: Czy ktoś mi może sprawdzić głos... 24.05.12, 20:16
        ki czort,u mnie w ogóle kiszka,pierwszy link - żądana strona nie została odnaleziona,drugi link głos jest ale tylko reklama później głucha cisza,kliknij na pozycję poniżej pt-masz kłopoty z odtwarzaniem-pomoc może tam znajdziesz wyjaśnienie
        • barba50 Re: Czy ktoś mi może sprawdzić głos... 24.05.12, 20:27
          Nie no zaraz - jakie reklamy??? Na stronie tvp nie ma reklam! Tego jestem pewna jak tego, że nazywam się barba.
          U mnie odtwarzany jest od razu odcinek klanu, tyle, że bez dźwięku. Absolutnie nic z tego nie rozumiem sad
          • wladziac Re: Czy ktoś mi może sprawdzić głos... 24.05.12, 21:18
            pewnie masz zainstalowany program blokujący reklamy,ja nie mam bo mój rupieć przy tym programie strasznie się wieszał i syn odinstalował
            • barba50 Re: Czy ktoś mi może sprawdzić głos... 24.05.12, 22:18
              No dobra - program mam. Adblock. Reklamy to jedno.
              Ale czemu od 3 odcinków Klanu nie mam dźwięku??? Li tylko na tym cholernym Klanie sad Ja go mogę w ogóle nie oglądać, ale czemu nie działa. Na obu komputerach, niezależnych, jeden na parterze, drugi na piętrze, każdy z trochę innym oprogramowaniem. Komputery mają jedynie wspólny net, ale też bezprzewodowy.
              Jak ja nie lubię jak coś nie działa. Wrrr...
    • andy3458 Re: Czy ktoś mi może sprawdzić głos... 24.05.12, 20:34
      U mnie pierwszy link - "żądana strona nie została odnaleziona" ; drugi link odtwarza pięknie z głosem.
      • andy3458 Re: Ps. 24.05.12, 20:35
        Reklam nie ma.
        • pi.asia Re: Ps. 24.05.12, 22:25
          No żesz co jest?! Jak to nie ma reklam? Teraz sprawdziłam i była reklama Snickersa z tym facetem w szatni, co się przebrał za Sophię Loren!!!
          Wy naprawdę nie macie reklam??? Zanim zacznie się Klan jest reklama! Jeszcze raz wejdę na stronę (tę drugą, bo pierwszej nie ma ) i zobaczę, na co tym razem trafię smile
          • andy3458 Re: Ps. 25.05.12, 21:51
            Dzisiaj jeszcze raz sprawdziłem i ponownie drugi link pięknie odtwarza z głosem i bez reklam.Tylko że ja mam Adbloka zainstalowanego i reklamy u mnie idą "za burtę".
            • barba50 Re: Ps. 25.05.12, 22:02
              A to dalej niezrozumiała ciekawostka (znaczy też nie mam reklam, też mam adbloka). Ty masz dźwięk, ja nie mam na tym samym odcinku. Opisałam rano jaka jest sytuacja na stronie vod.tvp.pl i dostałam odpowiedź
              Cytat Szanowna Pani,
              uprzejmie przepraszamy, usterka jest u nas. Wkróce zostanie usunięta.
              Dziekujemy za zwócenie uwagi.
              Z powżaniem
              Zespół portalu tvp.pl

No to jest ta usterka u nich czy jej nie ma https://forum.kocie-hospicjum.pl/images/smilies/027.gif

Poza tym zauważyłam taki sam objaw na ipla.pl no i zastanawiam się jak się ma ipla do vod.tvp... Strasznie to skomplikowane https://forum.kocie-hospicjum.pl/images/smilies/030.gif
              • wladziac Re: Ps. 25.05.12, 22:23
                prowdę gadali,była usterka u nich ale już mam głos,co do reszty nie łamię sobie głowy,za trudne
                • barba50 Re: Ps. 25.05.12, 22:35
                  Prowdę??? G... prowdę!!! Ja dalej nie mam dźwięku https://forum.kocie-hospicjum.pl/images/smilies/050.gif
                  • barba50 A nie nie nie! 25.05.12, 22:41
                    Mam dźwięk! Rzeczywiście jest wink I na vod.tvp.pl i na ipla.pl. Ufff... Bo już myślałam, że mi się coś w kompie poprzestawiało suspicious
                  • andy3458 Re: Ps. 25.05.12, 22:42
                    Nie mam bladego pojęcia dlaczego, bo u mnie wszystko piknie gra.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka