yoma Re: Żbik wrócił! 04.02.13, 11:41 Żbik żyje, cały i zdrowy, w Lublinie, mówi, ostatnio przesiadywał. PiAsia obsobaczyła go równo i kazała raportować dłuższe wyjazdy. Sama PiAsia raportuje, że dzisiaj odbiera lapka i cokolwiek by się działo, więcej do tego serwisu nie odda. Odpowiedz Link
yoma Re: Żbik wrócił! 04.02.13, 12:47 wadera3 napisała: > Niechże wraca już, no! Żbik czy PiAsia? Odpowiedz Link
karple Re: Żbik wrócił! 04.02.13, 15:25 Żbik wrócił a Asi nadal nie ma.... No ale jak po południu nie pobije panów w serwisie i nie zamkną Asi za karę to jest szansa, że szybko do nas wróci Czekamy!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
barba50 Re: Żbik wrócił! 04.02.13, 17:29 Nie pobiła, ale odebrała laptok w stanie można by rzec dziewiczym. Znaczy nie naprawiony, zwrócili pieniądze za nieskuteczną naprawę. Mało nie wybuchła, ale dała radę. Sprzęt tym razem w bardziej wiarygodnym serwisie. Tak się wydaje. Mają telefonować JUTRO, a nie za 2 tygodnie. Zobaczymy. Odpowiedz Link
andy3458 Re: Żbik wrócił! 04.02.13, 17:38 Pi.Asia wraca, Żbik też wrócił, więc... kurtyna w górę. Warzywniaczek - odsłona kolejna pora zacząć. Na pewno na początek napisze - " Jak o mało nie wybuchłam w serwisie - czyli czarna rozpacz klientki". Odpowiedz Link
kotapsota Re: Żbik wrócił! 15.02.13, 12:04 A kto to jest Żbik? Przepraszam, ale dopiero niedawno odkryłam "Poczekajkę" Pozdrawiam Joanna Odpowiedz Link
yoma Re: Żbik wrócił! 15.02.13, 14:53 Oj, znajdź w wyszukiwarce, bo to cały piękny watek jest Odpowiedz Link
barba50 Re: Żbik wrócił! 15.02.13, 17:29 Nie wiem jak Kotapsota, ale ja odszukałam wątek Pi.asi o warzywniaczku, a w nim Honor Żbika. Od razu mi się humor poprawił Moi Klienci czyli życie warzywniaczka Odpowiedz Link
kotapsota Re: Żbik wrócił! 16.02.13, 15:20 Znalazłam. Rzeczywiście, piękny wątek, aż łza się kręci w oku. Dziękuję za przywrócenie wiary w ludzi. Odpowiedz Link