niutaki 29.11.13, 23:00 musze Was przeprosic, nie nadaje sie juz do niczego...dobranoc kochani. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aankaa Re: jakas taka... oklapla jestem 30.11.13, 00:01 Niutaki, jeże proszę ucałować, kotkom dosypać do misek i dopiero "dobranoc" Odpowiedz Link
pi.asia NIUTAKI!!!! 30.11.13, 14:52 NIUTAKI!!!! Dlaczego zabrzmiało mi to jak jakieś pożegnanie??? Z miejsca alarm mi się włączył! Oklapła masz prawo być (godzina, zmęczenie, pogoda i sto tysięcy innych przyczyn) ale stwierdzenie, że nie nadajesz się już do niczego to bzdura jakiej świat nie słyszał! Odezwij się! Bo w dziób! Odpowiedz Link
niutaki Re: NIUTAKI!!!! 30.11.13, 21:20 Pi.asiu kochana...nie mam juz sily, mam chyba nawrot depresji... Odpowiedz Link
lisek.chytrusek Re: NIUTAKI!!!! 30.11.13, 22:01 Niu, taka pora, wszyscy depresyjni lecą na mordę. Przemęczenie, trudne chwile za Tobą, brak słońca - i supermen by się podłamał. Minie, zawsze w końcu mija (powiedziała ta, która od 2 dni nie dała rady wstać z łóżka). Przytulam. Odpowiedz Link
pi.asia Re: NIUTAKI!!!! 30.11.13, 22:15 Lisek ma rację, wszyscy depresyjni łapią doła. Krótki dzień, zimno, wilgoć, nieutulona tęsknota za słońcem, do tego zmęczenie i własne, najwłaśniejsze, osobiste smutki, a w perspektywie święta, które miały być inne.... Wiem coś o tym. Masz prawo mieć oczy w mokrym miejscu, i czuć się podle, ale, kochana, nie jest tak, że do niczego się nie nadajesz. Po prostu to, co zawsze było niełatwe, teraz, w listopadzie jest nie do zniesienia. Zawsze podziwiałam ludzi takich jak Ty - takich, którzy mając własne problemy potrafią sprawić że inni się uśmiechają. Zamieszczasz na Zakątku zdjęcia i wątki, które przywracają wiarę w ludzi! Ten rok dokopał wielu ludziom. Dobrze że się kończy. Buziaki Niutaki. Odpowiedz Link