Dodaj do ulubionych

jakas taka... oklapla jestem

29.11.13, 23:00
musze Was przeprosic, nie nadaje sie juz do niczego...dobranoc kochani.
Obserwuj wątek
    • aankaa Re: jakas taka... oklapla jestem 30.11.13, 00:01
      Niutaki, jeże proszę ucałować, kotkom dosypać do misek i dopiero "dobranoc"
      • pi.asia NIUTAKI!!!! 30.11.13, 14:52
        NIUTAKI!!!!

Dlaczego zabrzmiało mi to jak jakieś pożegnanie??? Z miejsca alarm mi się włączył!
        Oklapła masz prawo być (godzina, zmęczenie, pogoda i sto tysięcy innych przyczyn) ale stwierdzenie, że nie nadajesz się już do niczego to bzdura jakiej świat nie słyszał!
        Odezwij się! Bo w dziób!
        • niutaki Re: NIUTAKI!!!! 30.11.13, 21:20
          Pi.asiu kochana...nie mam juz sily, mam chyba nawrot depresji...
          • lisek.chytrusek Re: NIUTAKI!!!! 30.11.13, 22:01
            Niu, taka pora, wszyscy depresyjni lecą na mordę. Przemęczenie, trudne chwile za Tobą, brak słońca - i supermen by się podłamał.
            Minie, zawsze w końcu mija (powiedziała ta, która od 2 dni nie dała rady wstać z łóżka).
            Przytulam.
            • pi.asia Re: NIUTAKI!!!! 30.11.13, 22:15
              Lisek ma rację, wszyscy depresyjni łapią doła. Krótki dzień, zimno, wilgoć, nieutulona tęsknota za słońcem, do tego zmęczenie i własne, najwłaśniejsze, osobiste smutki, a w perspektywie święta, które miały być inne.... Wiem coś o tym.
              Masz prawo mieć oczy w mokrym miejscu, i czuć się podle, ale, kochana, nie jest tak, że do niczego się nie nadajesz. Po prostu to, co zawsze było niełatwe, teraz, w listopadzie jest nie do zniesienia.
              Zawsze podziwiałam ludzi takich jak Ty - takich, którzy mając własne problemy potrafią sprawić że inni się uśmiechają. Zamieszczasz na Zakątku zdjęcia i wątki, które przywracają wiarę w ludzi!
              Ten rok dokopał wielu ludziom. Dobrze że się kończy.
              Buziaki Niutaki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka