zocha16 19.05.09, 10:45 tym co ez-aw napisała pod moim wątkiem przemawiam: WYPIERDALAĆ NIEZADOWOLONE, ZGORSZONE BABSZTYLE JEŚLI WAM TO FORUM NIE ODPOWIADA NIKT WAS TU NIE CHCE Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asiaiwona_1 Re: natchniona 19.05.09, 10:47 Dziewczyny, BŁAGAM, nie twórzmy miliona wątków na ICH temat. Moim zdaniem to ich stąd nie wygoni, a wręcz przeciwnie - będą przyłazić ciągle w poszukiwaniu niusów na swój temat. Bo normalnie zamienię się we wredną administratorkę i pousuwam was, albo przeniosę jeszczeniewiemgdzie Odpowiedz Link
aniuta75 Re: natchniona 19.05.09, 10:50 Popieram Asiową . Jeżeli o mnie chodzi to można każdy kolejny wątek w tym temacie wycinać w niebyt . Odpowiedz Link
deela Re: natchniona 19.05.09, 12:15 > Dziewczyny, BŁAGAM, nie twórzmy miliona wątków na ICH temat hihih ICH - INNYCH wczoraj fajne zdanie w serialu wylapalam - macie psychoterapeutę? - wiesz, bycie INNYM jest bardzo stresujace))))))))) > zdaniem to ich stąd nie wygoni, a wręcz przeciwnie - będą przyłazić > ciągle w poszukiwaniu niusów na swój temat. przyjda jak polazly, zaufaj deelci Odpowiedz Link
tabakierka2 ciąć! 19.05.09, 10:52 takie moje zdanie -> wszystkie śmieci ale niech się jeszcze dziewczyny wypowiedzą. Odpowiedz Link
cudko1 NIE CIĄĆ z prostej przyczyny 19.05.09, 10:56 miało nie być cięcia, więc ja jestem przeciwko. Jakoś przezyjemy z tymi wpisami które już są. NIE CIĄĆ. A poza tym ja też mam niezły ubaw czytając ich wypociny Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: NIE CIĄĆ z prostej przyczyny 19.05.09, 10:57 ale chodzi o cięcie wątków magielek w stylu : jak one mnie wkurwiają, po co tu przyłażą" itp. Conajmniej kilka od wczoraj ich powstało Odpowiedz Link
tabakierka2 mnie drazni takie gadanie 19.05.09, 10:58 i niczego poza wku*wem nie wnosi, a tylko zaśmieca forum i robi się niemiła atmosfera ( mam na myśli prowokacje tych osób). Odpowiedz Link
cudko1 Re: mnie drazni takie gadanie 19.05.09, 11:01 ja rozumiem o co wam chodzi przynajmniej mniej więcej, ale i tak jestem przeciwko, nic bym nie wyrzucała i już. Zresztą wczora byłam pod takim wrażeniem, że sama założyłam aż dwa wątki - nie to że ich bronię, ale jak pisałam jestem przeciwko dlatego że takie było założenie forum już w momencie powstania że nie tniemy. ooo Odpowiedz Link
karra-mia Re: mnie drazni takie gadanie 19.05.09, 11:01 jak dla mnie można ciąć, bo dajemy pozywkę tym świrom, co włażą tu i szum robią. Odpowiedz Link
agusia79-dwa Re: mnie drazni takie gadanie 19.05.09, 11:04 ja bym nie cięłai zgadzam się z cudko w 100% Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: mnie drazni takie gadanie 19.05.09, 11:05 a nie można było w jednym wątku się dopisywać? Ja już wycięłam więc mustarda po obiedzie. No chyba, że doral uzna, że mają jednak zostać i je przywróci. Pokażmy naszą klasę ( w końcu babki z klasą jesteśmy nie) i nie karmmy tych świrów. Odpowiedz Link
mariolka55 Re: mnie drazni takie gadanie 19.05.09, 11:11 asiaiwona_1 napisała: > a nie można było w jednym wątku się dopisywać? Ja już wycięłam więc > mustarda po obiedzie. no to jesteś w gorącej wodzie kąpana Odpowiedz Link
doral2 Re: mnie drazni takie gadanie 19.05.09, 11:25 ekhem... miało nie być PRZENOSZENIA wacików, a nie cięcia... cięcia są potrzebne czasem, gdy nadmiar sfrustrowanych i zazdrosnych osobników ulewa sobie goryczy na maglu... jak będzie potrzeba to się wytnie, a jak nie to nie, wedle uznania administratorek Odpowiedz Link
asiaiwona_1 doral 19.05.09, 11:28 napisałam prv. Jakby co to wychodzę i nie będzie mnie jakiś czas. Pa... Odpowiedz Link
mariolka55 Re: mnie drazni takie gadanie 19.05.09, 11:09 cudko dobrze mówi miało nie byc ciecia? miało chyba głównie dlatego to forum powstało kazdy powinien miec prawo sie wypowiedziec prawda? to co ,teraz beda watki tylko poprawne politycznie według was? bez sensu,pozatym wszystkie wczorajsze watki były kulturalne,nikt nikogo nie wyzywał itp.itd Odpowiedz Link
cudko1 JAK TAK TO JA SKŁADAM OFICJALNY 19.05.09, 11:31 PROTEST PRZECIWKO CIĘCIU!!!!! argumenty jak wyżej Odpowiedz Link
bernimy Re: JAK TAK TO JA SKŁADAM OFICJALNY 19.05.09, 11:48 Ja generalnie jestem przeci cięciom, ale jak się jedna frustratka trafi, co założy kilka wątków o tym, że my dziwne, niemiłe chlajuski To też bez cięcia? Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: JAK TAK TO JA SKŁADAM OFICJALNY 19.05.09, 12:09 jestem tu na tyle rzadko ze polowa z Was (schlebiam sobie zapewnie) zapewne mnie nie kojarzy. ale sie wypowiem. czytalam jakies tam watki i pada tam duzo zarzutow o tym, ze jestescie TWA czyli towarzystwem wzajemnej adoracji. i ejsli bedziecie wycinac takie rzeczy to niejako w odbiorze beda, te wycinanki, swiadczyc na korzysc tych oskarzen. jestem na nie. jak slusznie napisala asiaiiwiona trza pokazac nasza/wasza klase i OLAC. wycinanki do nikad nie prowadza...procz do umieralnosci forumow mam za soba dluga przeszlosc forumowa i z doswiadczenia wiem co mowie. idiotyzmy ktore niektorzy pisza swiadcza o nich samych o nikim wiecej. co Was/ Nas obchodzi co mysla o nas inni? jestem na nie. nie wycinac!!! Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: tyyyy no :) 19.05.09, 12:21 nasza byla taka niegrzeczna? niemozliwe Zocha tylko cytuje przeciez mimo to jestem przeciw. chyba ze sie autor zwroci z prosba o wyciecie to tak. Odpowiedz Link
mathiola lubię was ale 19.05.09, 11:45 Pierwszy i najważniejszy punkt regulaminu maglowego brzmi: obowiązują zasady dobrego wychowania. Wydaje mi się, że obowiązywać one powinny w obydwie strony. A wypowiedź: > WYPIERDALAĆ NIEZADOWOLONE, ZGORSZONE BABSZTYLE JEŚLI WAM TO FORUM > NIE ODPOWIADA > NIKT WAS TU NIE CHCE .... nie należy do dobrego tonu najdelikatniej mówiąc. Więc.... jeśliby to ode mnie zależało, wycięłabym wszystkie tego typu przyjemnostki. No ale ja jestem jeno królową, lud niech przemówi Odpowiedz Link
bernimy Re: lubię was ale 19.05.09, 11:49 Mądrze królowa gada, jeśli królowa gada... chyba przemawia Odpowiedz Link
czarnataka Re: lubię was ale 19.05.09, 11:56 Dziewczyny.. Przecież tutaj wolno kląć...Koleżanka równie dobrze mogła napisać, że prosi, żeby tamte spadały..to jest jej zdanie, jej wątek i jak dla mnie ma prawo tak napisać, a że jest przyzwolenie na kurwy, chuje i spierdalanie...To nie można pozwalać na bluzgi wybiórczo Według mnie nic nie powinno być kasowane, bo zawsze którejś się to nie spodoba i pomalutku pomalutku zrobi się tego ematka z petycjami o zmianę moderatorek;P ale to takie moje skromne zdanie Odpowiedz Link
mathiola Re: lubię was ale 19.05.09, 12:11 to może niech która zdefiniuje dla jasności wyrażenie: "zasady dobrego wychowania". Odpowiedz Link
cudko1 Re: lubię was ale 19.05.09, 12:30 mathiola to jest trudne zadanie i ja się go nie podejmuje. Ale wydaje mi się że mimo że ten wątek zochy nie jest przesympatyczny to bywało gorzej - chociazby nasze własne ataki na lipcową chyba w pierwszym wątku na maglu. Były to jakby nie było ataki skierowane personalnie przeciwko jednej osobie, ale nie zostały powycinane, a przyznać musisz że różne teksty takm leciały, tutaj zocha nawet nie sypie nicami. JESZCZE RAZ WOŁAM NIE WYCINAĆ NIE WYCINAĆ NIE WYCINAĆ> proszę babki forum stanie się wówczas kolejnym z wielu innych, tutaj niech każdy będzie odpowiedzialny sam za to co pisze. Odpowiedz Link
bernimy Ja też jestem ciekawa zasad 19.05.09, 13:04 Mathiola: "to może niech która zdefiniuje dla jasności wyrażenie: "zasady dobrego wychowania" Bo rozumiem, nieraz sytualcja wymaga cięższego słowa, ale nieraz można odnieść wrażenie, że pada słowo "kurwa" w tytule wątku tylko po to, aby przyciągnąć/zainteresować... a w środku głupotka I tego nie rozumiem, ale... Nie wnikam. Odpowiedz Link
doral2 Re: Ja też jestem ciekawa zasad 19.05.09, 13:56 no cóż, każdy ma inną definicję "dobrego zachowania", nie da się wypracować jednej i uniwersalnej dla wszystkich. admin robi to, co uważa za stosowne. wycina - źle, nie wycina - też źle. każdemu nie dogodzi. Odpowiedz Link
cudko1 Re: Ja też jestem ciekawa zasad 19.05.09, 14:02 bernimy ale ja się obawiam że dojdzie do sytuacji że moderacja nasza szanowna król królowa i kto tak jeszcze jest w składzie w koncu będzie musiała oceniać, i podejmowac jakby nie było subiektywne decyzję. Mi również nie podobają się niektóre kurwy, stosowane zwlaszcza jako przerywniki a nie sposób wyrażania emocji ale umówmy się albo raczej pogódxmy sie z tym, że wszelakie wulgaryzmy w świecie reala albo innych forach są wbrew zasadom dobrego wychowania. Tak?? czy nie?? a my jednak na forum je dopuściliśmy. Tak czy nie?? NIE CIĄĆ NIE CIĄĆ. ja mogę dopuscic formę upomnienia modelatorek ale nie cięcia plisssss Odpowiedz Link
zocha16 mathiola 19.05.09, 12:12 Masz bardzo dużo racji w tym co piszesz. Jestem dzisiaj chamska i nie kulturalna. Odpowiedz Link
sabek81 Re: natchniona 19.05.09, 12:10 Zgadzam sie z czarnataka i cudko w 100% nie wycinac, poprostu ignorowac takie posty, same sie znudza pisaniem jak nie bedzie zainteresowania Odpowiedz Link
zuzanka79 Re: natchniona 19.05.09, 12:34 Baby, po sobie krew niszczyć. Jak ktoś nie rozumie prosetgo zwrotu "Jak się nie podoba to wynocha" to: 1) należy olać to sikiem prostym, 2) udwać że nie widzisz ( ja tak robię z moim dzieciem- działa) 3) nie karmić trolli ... . . . Odpowiedz Link