cudko1 07.07.09, 14:00 która czytała Intruza kobitki?? ide dzis po coś do czytania, i tak się zastanawiam nad tym? nie wiem na co się zdecydować, tyle jest książek, których nie czytałam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tabakierka2 Re: INTRUZ 07.07.09, 14:02 cudko1 napisała: > która czytała Intruza kobitki?? > > ide dzis po coś do czytania, i tak się zastanawiam nad tym? nie wiem > na co się zdecydować, tyle jest książek, których nie czytałam kup, kup!!! jest gruby i kosztuje 39.90 zeskanuj i nam roześlij Odpowiedz Link
cudko1 Re: INTRUZ 07.07.09, 14:05 > kup, kup!!! > jest gruby i kosztuje 39.90 > zeskanuj i nam roześlij buhahaha nie mam skanera buhahahah Odpowiedz Link
cudko1 Re: INTRUZ 07.07.09, 14:11 ceres9 napisała: > to kup skaner jeszcze kup kup koniecznie;p buhahahhahahhaha dobtry żart, przy moim stanie gotówki buhahahahhaha ceres wiem ja kupie książke, Ty skaner przyśleśz do mnie i ja zeskanuje, a co mam czas Odpowiedz Link
aniuta75 Re: INTRUZ 07.07.09, 14:07 To ja się podepnę pod pytanie bo łypie na mnie ta książka z półki i łypie a ja sama nie wiem. Jakoś z opisu mi się nie widzi... Odpowiedz Link
agusia79-dwa Re: kup kup anita:) 07.07.09, 14:20 mam na dysku- zaczęłam czytać, ale mnie nie wciąga. Za jakiś czas spróbuję znowu. Odpowiedz Link
cudko1 aguś kochana 07.07.09, 14:22 proszę ładnie Ciebie wyślij mi na skrzuynkę cudak sprawdzi czy ją wciąga i czy warto kupić co?? a za oszczędzone 40 zł kupi coś innego Odpowiedz Link
tabakierka2 Re: aguś kochana 07.07.09, 14:23 cudko1 napisała: > proszę ładnie Ciebie wyślij mi na skrzuynkę cudak sprawdzi czy ją > wciąga i czy warto kupić co?? a za oszczędzone 40 zł kupi coś > innego Lizus to do mnie też może jakbyś mogła prześlij, coooo??? Odpowiedz Link
agusia79-dwa Re: aguś kochana 07.07.09, 14:24 wyślę, wyślę- chociaż pewnie dopiero wieczorem. MOże być?? Odpowiedz Link
tabakierka2 Re: aguś kochana 07.07.09, 14:25 dla mnie jak najbardziej, a wersja wordowa się znajdzie? pdf też może być Odpowiedz Link
cudko1 Re: aguś kochana 07.07.09, 14:34 niech będzie wieczorem - dziękuje pięknie tabakierko co do twoich całkowicie bezpodstawnych, nieuzasadnionych, nie znajdujących oparcia w rzeczywistości zarzutach o lizustwo/lizusostwo wyjaśniam, iż był to wyraz powszechnie stosowanej w społeczeństwach cywilizowanych grzeczności i kultury Odpowiedz Link
polinkaz Re: I DAJCIE ZNAĆ CZY DOSTAŁYŚCIE 13.07.09, 11:33 agusia79-dwa albo któraś, która dostała Ładnie się uśmiecham i poproszę również o podesłanie...kończę właśnie zmierzch i resztę, więc chętnie poczytam coś innego Odpowiedz Link
agusia79-dwa polinkaz 13.07.09, 13:26 nie wiem czy już któraś ci wysłała, jeśli nie to sprawdź pocztę- powinno już być. Odpowiedz Link
polinkaz Re: polinkaz 13.07.09, 13:31 Dzięki Aga...dotarło... Ehhh Magielki - jesteście po prostu BOSKIE i niezastąpione Odpowiedz Link
cudko1 ja też dziękuje pięknie:) 07.07.09, 15:14 ale to miał być romans a pierwsze trzy strony mówia mi że to fantastyka jakaś?? hmm no jestem bardzo ciekawa bardzo mam nadzieję że czyta się równie przyjemnie jak zmierzch Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: ja też dziękuje pięknie:) 07.07.09, 15:21 bo to tez romansidlo. takie jak zmierzch ino bohaterow z innej polki z bajkami zjdela Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: INTRUZ 07.07.09, 14:53 mła i moj majestat. niektorzy sie tym zachwycaja niektorzy nie. jest podbnej melodii bym powiedziala Odpowiedz Link
inia33 Re: INTRUZ 07.07.09, 15:00 ja zapodałam sobie z allegro pięciopak pani Meyer, począwszy od Zmierzchu, na Intruzie skończywszy, pocłonęłam wszystko w ciągu kilku dni i żałuję, że nie ma jeszcze z 10 tomów/dalszych części... ja w każdym razie polecam, mniej w Intruzie tego typu fantazji, niż w Zmierzchu, więcej fantastyki naukowej (ale nie za dużo!), ale namiętności prawie tyle samo, fajnie się czyta, no i to bardziej książka dla dorosłych Odpowiedz Link
slimakpokazrogi Re: INTRUZ 07.07.09, 21:31 a ja właśnie dokupiłam wszystkie części zmierzcvhu - po pierwszym miałam mieszane uczucia, a teraz kończę drugi i już dokupiłam następne... ale intruza jeszcze nie. Mnie trochę wkurza tylko w tych książkach ta ameryklańska naiwność... no, ale ja jestem uczulona na to. Odpowiedz Link
cudko1 Re: INTRUZ 07.07.09, 21:38 slimak nie wiem co masz na myśli pisząc naiwnosc, ale podziwiam w nich szacunek, miłość przywiązanie i oddawaqnie najwyżdszejc czci np. fladze amerykańskiej - ja to widziałam na własne oczy, w Polsce tego nie ma. ja wiem że to nie obejmuje całego spektrum patriotyzmu, ale Polsa walczy o patriotyzm od wieków, według mnie z marnym skutkiem, ale ZStanom Zjednoczonym mimo ze są federacją udało się to w 220 dokładnie chyba lat i za to cholera ich podziwiam Odpowiedz Link