gat45 Zapewniam, że nie mam omamów 10.05.09, 23:11 Przed chwilą weszłam i zamiast TAWERNA wisiał szyld ARMAGEDON, a motto brzmiało CIEMNOŚĆ Odpowiedz Link
taziuta Potwierdzam 10.05.09, 23:13 gat45 napisała: Re: Zapewniam, że nie mam omamów > Przed chwilą weszłam i zamiast TAWERNA wisiał szyld ARMAGEDON, a > motto brzmiało CIEMNOŚĆ Też widziałem, i o mało się nie wypisałem, ale jak przetarłem oczy, wszystko wróciło na swoje miejsce. :) Odpowiedz Link
tojajurek Nie takie rzeczy już widziano 10.05.09, 23:22 Jak się Matka Boska mogła pojawić z dnia na dzień na drzewie, to taki Armageddon może nam skoczyć! Odpowiedz Link
gat45 Myślisz, że to sama Najświętsza Panięka 10.05.09, 23:26 tojajurek napisał: > Jak się Matka Boska mogła pojawić z dnia na dzień na drzewie, to > taki Armageddon może nam skoczyć! stała za Armageddonem ? Chyba nie, bo by napisała poprawnie Imię Jego. A stało jak wół tak, jakem wyżej zapodała Odpowiedz Link
xenocide Re: Myślisz, że to sama Najświętsza Panięka 10.05.09, 23:30 gat45 napisała: Chyba nie, bo by napisała poprawnie Imię > Jego. A stało jak wół tak, jakem wyżej zapodała Masz racje na tej stronie Armagedon jeszcze istnieje Odpowiedz Link
gat45 Ko diabeł ??? 10.05.09, 23:33 enocide napisał: > tej stronie Armagedon jeszcze istnieje[/url] \ Ja się na tych sztuczkach nic a nic nie znam, ale ktoś tu coś dziwnego kombinuje. I chyba nieszczególnie przyjaznego. Odpowiedz Link
gat45 Re: Masz uprawnienia wlascicielskie na TgP?/nt 10.05.09, 23:44 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=88572&w=93622800&a=93929604 Odpowiedz Link
marouder.eu Tu moze poradzic jedynie ktos z uprawnieniami.. 10.05.09, 23:48 ..wlasciciela forum:/ Zrobcie przynajmniej screena listy forow zalinkowanej przez Xenia. Odpowiedz Link
taziuta ??? 10.05.09, 23:56 gat45 napisała: Re: Masz uprawnienia wlascicielskie na TgP?/nt > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=88572&w=93622800&a=93929604 Nie skłamałaś, ale i nie powiedziałaś prawdy. Masz nadal pełne uprawnienia właściciela tego forum. I przynajmniej raz z nich skorzystałaś, po tym jak zadeklarowałaś jak w linku... Odpowiedz Link
gat45 Re: ??? 11.05.09, 00:00 Myślałam, ża chodzi o to cos, co ma tylko Kwadrydurka i ci, którym to na priv' przekazywała. Skorzstałam z "wyszarzania" dwa razy (w przeciągu jednej minuty", kiedy Hummer zaczął zwracać się do mnie po imieniu. Czy to są prawa właścicielskie ? Odpowiedz Link
taziuta Re: ??? 11.05.09, 00:06 gat45 napisała: /.../ > Czy to są prawa właścicielskie ? 'Administrator z prawami właściciela'. Jesteś na liście, a więc możesz tu wszystko. :) Odpowiedz Link
gat45 A to ci dopiero :))))) 11.05.09, 00:10 taziuta napisał: > > 'Administrator z prawami właściciela'. Jesteś na liście, a więc > możesz tu wszystko. :) Aż szkoda, że nie umiem ! A ty umiałbyś dojść, kto i kiedy gmerał w nazwie i haśle pod nazwą ? Odpowiedz Link
taziuta Re: A to ci dopiero :))))) 11.05.09, 00:11 gat45 napisała: > A ty umiałbyś dojść, kto i kiedy gmerał w nazwie i haśle pod > nazwą ? Próbowałem, ale nie ma śladu w 'logach'... Mam nadzieję, że sam/a się przyzna. :) Odpowiedz Link
xenocide Re: A to ci dopiero :))))) 11.05.09, 00:13 gat45 napisała: > > A ty umiałbyś dojść, kto i kiedy gmerał w nazwie i haśle pod nazwą ? Nie do mnie to pytanie ale ci odpowiem. Nie trudno sie domyslec kto to zrobil. Wcale tej osobie sie nie dziwie, ja tez bym chcial wysadzic ta porabana ziemie w powietrze. Odpowiedz Link
gat45 Re: A to ci dopiero :))))) 11.05.09, 00:19 xenocide napisał: > Nie do mnie to pytanie ale ci odpowiem. > Nie trudno sie domyslec kto to zrobil. Wcale tej osobie sie nie dziwie, ja tez > bym chcial wysadzic ta porabana ziemie w powietrze. A ja nie mam najmniejszego pojęcia. Ani jak, ani po co, ani kto. Nie mam także żadnych konkretnych podejrzeń. I w ogóle wszystkie te ostatnio odbywające sie na forach historie zaczynają mnie nużyć. Nie tak miało być - i żeby dorośli ludzie hurtowo zaczynali bawić się w podchody czy inne ipeeny, to mnie przerasta. Odpowiedz Link
xenocide Re: A to ci dopiero :))))) 11.05.09, 00:21 gat45 napisała: > xenocide napisał: > > > Nie do mnie to pytanie ale ci odpowiem. > > Nie trudno sie domyslec kto to zrobil. Wcale tej osobie sie nie > dziwie, ja tez > > bym chcial wysadzic ta porabana ziemie w powietrze. > > > A ja nie mam najmniejszego pojęcia. Ani jak, ani po co, ani kto. Nie > mam także żadnych konkretnych podejrzeń. I w ogóle wszystkie te > ostatnio odbywające sie na forach historie zaczynają mnie nużyć. Nie > tak miało być - i żeby dorośli ludzie hurtowo zaczynali bawić się w > podchody czy inne ipeeny, to mnie przerasta. Zapewniam Cie ze mile to nie jest i dla mnie :( Odpowiedz Link
marouder.eu Dopiero co byl tu moj post Ziutko:) 11.05.09, 00:24 Zaawieral informacje, ze korzystajac z panelu administracyjnego nie da rady wykryc sprawcy. Nalezy za to napisac do administracji i przeslac im screena listy forow oraz pore, kiedy rzecz miala miejsce. Dobrym rozwiazaniem jest takze wlasciciel kolegialny:) Odpowiedz Link
marouder.eu Nie, tego sie zrobic nie da. 11.05.09, 00:13 Trzeba za to napisac do administracji przesylajac im screena, ktorego posiada Xeniu. Inna metoda, ktora utrudnia prace ewentualnemu "hackerowi"-idiocie, jest ta zastosowana na FzD. Kolegialny wlasciciel. Odpowiedz Link
tojajurek Re: Masz uprawnienia wlascicielskie na TgP?/nt 10.05.09, 23:45 Była kiedyś taka wesoła piosenka: Raskolnikow wziął siekierkę... Odpowiedz Link
marouder.eu Lubilem to spiewac z pewna Danka:) 10.05.09, 23:59 ...Jezu, jak to dawno:/ Raskolnikow wziął siekierkę i zamyślił się głęboko księżyc łypnął spoza chmury jak lichwiarki żółte oko nie ma żartów z filozofią moja ty Pietrowna Zofio gdy w bezsenne białe noce w głowie pająk się szamoce Nieudacznik pijanica rżnął butelką że już pusta w bruk rozprysły się kawałki jakby ktoś pokarał lustra nocy durna, nocy chmurna, pędzi trojka w głowie zamęt na złamanie karku tętent rozkołysał się firmament nie ma żartów z filozofią moja ty Pietrowna Zofio gdy w bezsenne białe noce w głowie pająk się szamoce Raskolnikow wziął siekierkę i zamachnął się szeroko i uderzył bez przymiarki w prawomyślny łeb lichwiarki Odpowiedz Link
xenocide Re: Ko diabeł ??? 10.05.09, 23:47 gat45 napisała: > Ja się na tych sztuczkach nic a nic nie znam, ale ktoś tu coś > dziwnego kombinuje. I chyba nieszczególnie przyjaznego. To co widzisz, to tylko ta stara zmiana. Zniknie za jakas godzine jak zostanie zaindeksowana. Od tamtej pory juz nikt nie manipulowal forum. Odpowiedz Link
gat45 Taziuta ????? 10.05.09, 23:55 xenocide napisał: > > > To co widzisz, to tylko ta stara zmiana. Zniknie za jakas godzine jak zostanie > zaindeksowana. > Od tamtej pory juz nikt nie manipulowal forum. > > ja nie umiem robić screena. To znaczy dawno zapomniałam, jak to się robi. Taziuta ?????? Odpowiedz Link
marouder.eu Z niby Ziutka sie napawal? 10.05.09, 23:57 Napawal wladza wlascicielska nadana mu przez Kwadrydurke? A calkiem byc moze:) Odpowiedz Link
taziuta Co taziuta? Bo nie chwytam? ;) 10.05.09, 23:57 gat45 napisała: Re: Taziuta ????? > ja nie umiem robić screena. To znaczy dawno zapomniałam, jak to > się robi. Taziuta ?????? Co taziuta? Ja też nie potrafię zrobić takiego screena, jaki zrobił Xenio... Odpowiedz Link
xenocide Re: Co taziuta? Bo nie chwytam? ;) 11.05.09, 00:03 Juz zrobilem. Najprosciej do takich rzeczy uzywac IrfanView. Options -> screenshot. Odpowiedz Link