Dodaj do ulubionych

Urlopy GŁOGÓW!!! Masakra

06.01.10, 09:52
Czy w waszych sklepach też są takie problemy z urlopami jak w
naszym. Od tego roku ktoś zarządził brak możliwości wiązania urlopów
pomiedzy dwoma osobami, tzn:
Jak zaczynam urlop 1 lipca a koncze 14 to druga osoba która szła po
mnie i zaczynała 7 lipca (jak było do tej pory), w tym roku musi
zacząć 14 lipca. Więc w jaki sposób mamy podzielić się urlopami na
dużych działach gdzie pracuje ok 11 osób a dwutygodniowek w okresie
letni mamy 6. Co nie którzy musieli zostali zmuszeni do losowania
urlopów i np. mający rodzinę z dziećmi pojedzie na urlop w
pazdzierniku!!! I jak widać dotyka to tylko dużych działów. jak jest
u was.
Obserwuj wątek
    • pracownik_miesiaca Re: Urlopy GŁOGÓW!!! Masakra 06.01.10, 18:05
      A u nas jest dobrze tongue_out Ktoś tam kiedyś pogroził, że będziemy chodzić na urlopy
      pojedynczo, ale nigdy do tego nie doszło. I chodzimy parami smile
    • pracownikcastorama Re: Urlopy GŁOGÓW!!! Masakra 06.01.10, 18:07
      A gdzie jest napisane że musisz miec urlop w lipcu czy sierpniu, lub jak wolisz
      w okresie letnim?
      Znasz taki paragraf?
      Jak dział sobie nie radzi bez kolegów to niestety do kogo chcesz miec pretensje?
      • stefan009 Re: Urlopy GŁOGÓW!!! Masakra 06.01.10, 19:31
        pewnie pracownikcastorama nie cierpi spoconych kobiet zaduchu i tego nieznośnego
        słońca wiec idą kolegom na rękę bierze urlop w listopadzie ale na samym początku
        bo pod koniec już powoli przygotowania do inwentaryzacji. następny funkcyjny na
        tym forum(lub z ambicjami na takiego) spiknij sie kolego z zawszerobicswoje jest
        w Twoim typie
        • separatorr Re: Urlopy GŁOGÓW!!! Masakra 07.01.10, 12:06
          dokładnie ,może kórwa wszyscy powinni chodzić w styczniu albo w lutym a kadra
          kierownicza w wakacje ,pojebane wymysły ,kto to słyszał człowiek zapierdala
          cały rok i nie może wyjechać z dziećmi w wakacje może złożę wniosek w szkole u
          moich dzieciaków żeby przesuneli wakacje na luty ,szkoda gadać .......jak na
          narazie nie daję się i będę miał urlop w każde wakację pozdro
          • pracownikcastorama Re: Urlopy GŁOGÓW!!! Masakra 07.01.10, 23:51
            Proponuję abyście dali przykład swoim kolegom i podajcie castoramę do inspekcji
            pracy że nie możecie dostac urlopu w wakacje. Wygrany proces doda skrzydeł innym
            pracownikom. To że nie macie racji nie upoważnia was do obrażania innych co choc
            trochę logicznie myślą.
            • stefan009 Re: Urlopy GŁOGÓW!!! Masakra 10.01.10, 16:42
              nikt nie twierdzi że trzeba mieć urlop w wakacje w czerwcu i wrześniu też jest
              ciepło, ale kolega z głogowa pisze że jest ich 11 na dziale więc nawet biorąc
              pod uwagę okres od czerwca do września nie są w stanie iść na 2 tygodnie urlopu
              ale pewnie to za trudne do zrozumienia pracownikcastorama to na bank kieras lub
              dyro.
              • pracownikcastorama Re: Urlopy GŁOGÓW!!! Masakra 10.01.10, 19:58
                Widzę, że uprzedzenia do kadry masz wysoko rozwinięte. Trudno popierac takie
                kretyńskie tematy i żale jakie się czyta na tym forum. Czy ktoś z was
                zaproponował inne lepsze rozwiązanie z urlopami. Czy Waszym zdaniem każdy
                kierownik i dyrektor to debil i głupek? Chyba dlatego że zatrudnił was w tej
                firmie. W naszej firmie jest sporo mądrych i inteligentnych ludzi chcących w
                niej na dłużej pozostac. Znają realia albo pracowali na taśmie w Toyocie, Lg,
                lub innej cudownej firmie gdzie pracownik to czarny robol beż żadnych praw
                pomimo założenia wspaniałych związków zawodowych
                • stefan009 Re: Urlopy GŁOGÓW!!! Masakra 10.01.10, 23:22
                  Tak strasznie jestem uprzedzony do kadry zwłaszcza że sam jestem kierownikiem.
                  byłem też kiedyś doradcą i trochę rozumiem ludzi którzy się tu żalą. niestety
                  nie wszyscy kierownicy chcą i potrafią słuchać swoich ludzi i ich pomysłów na
                  jak to nazwałeś "inne lepsze rozwiązanie z urlopami. Nic kolego do Ciebie nie
                  mam bo nawet Cię nie znam nie podoba mi się jedynie Twoje podejście do tej
                  sprawy. I jeszcze małe sprostowanie nie uważam że każdy dyrektor, kierownik to
                  debil i głupek też znam wielu inteligentnych i mądrych ludzi na tych stanowiskach.
                  • hektoram07 Re: Urlopy GŁOGÓW!!! Masakra 17.02.10, 22:16
                    stefan009 napisał:

> Tak strasznie jestem uprzedzony do kadry zwłaszcza że sam jestem kierownikiem.
                    > byłem też kiedyś doradcą i trochę rozumiem ludzi którzy się tu żalą. niestety
                    > nie wszyscy kierownicy chcą i potrafią słuchać swoich ludzi i ich pomysłów na
                    > jak to nazwałeś "inne lepsze rozwiązanie z urlopami. Nic kolego do Ciebie nie
                    > mam bo nawet Cię nie znam nie podoba mi się jedynie Twoje podejście do tej
                    > sprawy. I jeszcze małe sprostowanie nie uważam że każdy dyrektor, kierownik to
                    > debil i głupek też znam wielu inteligentnych i mądrych ludzi na tych stanowiska
                    > ch.
                    smile hehe oczywiscie ze nie kazdy, jednak wystarczy jedna kurwa w haremie i jest po wszytkim!
                    I nie mozna winic innych za jakpan to nazwal "podejscie" bo roznica w pensji jest na tyle dysproporcjonalna, ze wy dyrektorzy; kierownicy winniscie dbac o to by taka firme reprezentowali ludzie na poziomie!!!
                    A takie gadanie "nie podoba mi sie chlopcze twoje podejscie.." swiadczy o nedznym usprawiedliwianiu sie.
              • bezzasad Re: Urlopy GŁOGÓW!!! Masakra 14.01.10, 10:31
                U nas na dziale do tych urlopów wyglądało to tak że każdy z nas miał
                po tygodniu urlopu i każdy był zadowolony bo chociaż 1 tydzień miał
                w okresie letnim, jednak tego roku PANI kierownik zarządziła że
                niektóre dziewczyny dostana 2 tyg urlopu w okresie letnim! Do kurwy
                jasnej i to wszystkie te które lirza jej dupe :[ czy to jest
                sprawiedliwe ?
    • pawelu198104 Re: Urlopy GŁOGÓW!!! Masakra 15.01.10, 13:55
      Koledzy i koleżanki, z urlopami był i jest cyrk. W moim przypadku
      szczególnie z tymi na żądanie. W tym roku dwa dni mam ponad planowe
      właśnie dlatego, że nie udzielano mi urlopów na żądanie twierdząc iż
      już je wykorzystałem. Pracuję w Castorama Korona-Wrocław.
      • kowalskiki Re: Urlopy GŁOGÓW!!! Masakra 24.01.10, 10:36
        pracowałeś jeśli chodzi o ścisłość narzekasz na urlopy na drewnie gdzie
        udawałeś że pracujesz ? To chyba nie pamiętasz co działo się na sanitarce -
        tam plan urlopów układało się w pięc minut
        • pawelu198104 Re: Urlopy GŁOGÓW!!! Masakra 24.01.10, 14:47
          kowalskiki ja nie piszę o urlopie wypoczynkowym, bo u nas na drewnie
          też zawsze było wszystko cacy, nie ważne czy propozycje tworzyła
          Asia, czy Madzia. Ja piszę o niepisanym nigdzie zakazie brania
          przeze mnie urlopów na żądanie, który wystosował mi kierowniksmile.
          Czytaj ze zrozumieniem. A poza tym czekam z niecierpliwością na
          dowody dotyczące mojego nieróbstwasmile Pozdrawiamsmile
          • pawelu198104 Re: Urlopy GŁOGÓW!!! Masakra 24.01.10, 14:49
            I oczywiście nie wiem co działo się na sanitarce, bo ja w
            przeciwieństwie do Ciebie pracowałem, a nie interesowałem co i gdzie
            się dziejesmile A Ty widzę musiałeś się dobrze obijać skoro tak
            wszystko o każdym wiesztongue_out
            • perszing-1 Re: Urlopy GŁOGÓW!!! Masakra 27.01.10, 10:14
              I oczywiście nie wiem co działo się na sanitarce, bo ja w
              przeciwieństwie do Ciebie pracowałem, a nie interesowałem co i gdzie
              się dziejesmile A Ty widzę musiałeś się dobrze obijać skoro tak
              wszystko o każdym wiesztongue_out

Paweł ty pracowałeś hahahahahah chyba buzią na magazynie dobre ubaw po pachy
              • pawelu198104 Re: Urlopy GŁOGÓW!!! Masakra 27.01.10, 18:01
                A skąd to wiesz? Może sam pracowałeś buzią na magazynietongue_out
                • perszing-1 Re: Urlopy GŁOGÓW!!! Masakra 28.01.10, 12:29
                  pawel bo co przechodziłem po towar to ty zawsze załapałeś wolnego słuchacza ty
                  byłeś jak forest gamp ludzie się zmieniali a ty cały czas tam byłś.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka