ilot2000 04.04.12, 08:38 No nareszcie kwiecień o którym tak dużo się mówiło przez cały rok (będą podwyżki). kwiecień jest a podwyżki są? hehehehe nie dla psa kiełbasa....... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
macm.el1 Re: PODWYŻKI 09.04.12, 21:34 nie wiem jak jest u was ale u nas w Skierniewicach podwyzki sa nie jest to jakas rewelacja wzgledem podwyzek cen ale jednak cos sie dzieje, jest u nas nowy dyrektor ,nie wiem czy to jego zasluga ale jesli tak to wszystkim wam zycze takich zmian Odpowiedz Link
casto.ludek Re: PODWYŻKI 09.04.12, 22:40 To naciesz się tym co masz bo więcej podwyżek nie będzie i to nie zasługa nowego dyrektora sklepu tylko generalnego (JL), zostało parę groszy do podziału po konwencji więc rzucili ochłap na sklepy, czekaj cierpliwie na premie bo to mogą być jedyne dodatkowe profity z pracy w casto na najbliższe lata. Centrale też trzeba opłacić.......aż k...a nie chcę mi tego wszystkiego opisywać po prostu banda debili z Krakowiaków 78, gdzie każdy jest jak chorągiewka i nikt z nich nie potrafi się określić czego oczekują i jakie mają pomysły na handel. nie pozdrawiam i życzę dalszych nie przemyślanych decyzji w "centrali" Odpowiedz Link
andrzej.77 Re: PODWYŻKI 10.04.12, 16:35 no w Ełku podwyżki są normalnie.. ale z tego co pamiętam to podwyzki dostają ci co się starali i do tego jest początek kwietnia a castorama nie jest jedna czy dwie.. księgowe muszą to najpierw ogarnąć i każdy zostanie obdzielony zgodnie ze swoimi zasługami Odpowiedz Link
negr_worker Re: PODWYŻKI 11.04.12, 08:48 Co za bzdury, jakbyś widział kto u nas dostał podwyżkę a kto nie, zmienił byś zdanie. Odpowiedz Link
castoludmirek Re: PODWYŻKI 11.04.12, 13:54 Popieram wniosek przedmówcy...gdybys zobaczył ,kto u nas dostał stopnie ,Technicznych i podwyzki , złapałbys sie za głowe...a co z resztą, ktora pracuje i sie stara ale nie ma szczęścia.../? Odpowiedz Link
pracownik.casto.bialystok Re: PODWYŻKI 11.04.12, 18:42 Ja zostałem zatrudniony w Białymstoku pod koniec grudnia ubiegłego roku. Nasz dyrektor mediom chwalił się, że pracownicy otrzymają podwyżki przy przedłużaniu umów. Do tej pory większość z nas, jak nie wszyscy, podwyżek nie otrzymała. Nasi śmieszni kierownicy durniów udają (no dobra, nie udają - są nimi)i zbywają nas jak mogą. Porażka z tą pracą. Naprawdę się zawiodłem. Odpowiedz Link
andrzej.77 Re: PODWYŻKI 16.04.12, 14:18 no ale co ci poradze? Mam wyciągnąć od siebie z kieszeni i ci dać? Znajomy który pracuje też opowiadał że go ominęła ta i poprzednia podwyzka i co ma się zwolnić? Przecież wiadomo, ze nie wszyscy dostaną.. a już tym bardziej teraz jak wszędzie tylko słychać o bankructwach firm itp.. tu jest chociaż pewna dość praca w porównaniu z małymi zakładami, które plajtują z dnia na dzień Odpowiedz Link
andrzej.77 Re: PODWYŻKI 12.04.12, 15:07 ale nie widzę.. powiem ci za to, ze nie chciałbym być na miejscu osoby która obdziela tą kasą.. bo nie znam firmy która równo obdziela pracowników, chyba że po 2pln wszyscy mieli by dostać, ale żeby to była odczuwalna podwyżka, to może dostać kilka osób.. i zawsze ci co nie dostali będą niezadowoleni i będą niestety w większości to jest jeden z gorszych obowiązków, dzielić coś między kogoś.. ja tam współczuje osobie odpowiedzialnej za to Odpowiedz Link
the_drew_carey_show Re: PODWYŻKI 16.04.12, 15:35 DOSTANIEMY DUŻE PODWYŻKI czynszu prądu itp.o mnie biją się co najmniej dwie duże firmy gazownia i energetyka a i listy śle tp sa.nie bój się was też namierzą POZDRAWIAM Odpowiedz Link
budow1aniec Andrzeju zastanów się co napisałeś jaka praca .... 16.04.12, 16:18 Cóż z tego że jest praca tylko pytam za jakie pieniądze ???? Siedzieć na d@pie i cieszyć się, że nie zwalniają !!!! A na co pytam tej wypłaty wystarczy - na nożyki do golenia - bo przecież wymagania mają odnośnie wyglądu. Dobrze, że Ci żona pierze, bo na pralnię to zabraknie. Podejrzewam, że siejesz wrogą propagandę. Odpowiedz Link
jedenzmiliona Re: Andrzeju zastanów się co napisałeś jaka praca 16.04.12, 18:57 Biorąc pod uwagę to co napisałeś, to można dojść do dwóch wniosków: 1. Nie masz żony. 2. Jesteś na tyle nieudolny, że nie potrafisz zrobić prania i musisz korzystać z publicznej pralni. Jestem przekonany, że jesteś tak samo nieudolny w pracy i dlatego omijają cię wszystkie podwyżki. Odpowiedz Link
budow1aniec Re: Andrzeju zastanów się co napisałeś jaka praca 16.04.12, 20:51 I tu się bardzo mylisz. Mam żonę i córkę i wszystko co robię w życiu to dla ich dobra. Dlatego też nigdy w życiu nie pójdę pracować za grosze tylko po to żeby mieć 'święty spokój' i wolny wieczór albo sobotę raz na jakiś czas. Ludzie - zastanówcie się - "Pracuje się po to, żeby ŻYĆ. Nie żyje się po to, żeby pracować" Odpowiedz Link