Dodaj do ulubionych

Castorama Skarzysko Kamienna

15.12.17, 19:36
Witam nie wiem czy ktoś to czyta ale muszę się podzielić moimi spostrzeżeniami jest u nas taki KDSB Maciej.P który nie wie czego się już czepić dziś zabronił nam trzymania napojów w szafce na sklepie i mamy nie pić albo pić wodę z dystrybutorów na sklepie która smakuje jak Żabianka pomijając kwestie smaku dystrybutory te nie były czyszczone od kiedy ja pracuje 2 lata pan Maciej został złapany 2 razy na spaniu u siebie w kantorku i nic mało tego pan Maciej na własną rękę rozburzył wyjście ewakuacyjne i dalej nic po wizycie regionalnego wyjście zostało odbudowane . akcja 3 pan Maciej jedzie sprzedać złom i gubi 800 złotych dalej bez konsekwencji ,akcja 4 Maciej sprzedaje regały Mago na złom bo są nie do użytku a za chwilę zamawia 2 palety mago na przebudowy akcja 5 pan Maciej zamawia wózki boczne i oczywiście zamówił nie takie jak trzeba chyba jedyna Castorama która ma dwa rodzaje wózków bocznych klientowskich ,żeby jakoś ukryć wszystkie te wpadki trzeba jakoś zrobić hałas żeby dyrektora zająć czym innym nasz Maciej zaczyna karierę reżysera i nagrywa Pracowników którzy według niego pozostają zbyt długo w bez ruchu . Ja się pytam jak to możliwe kolega za z ilotowanie składu jako PS dostaje pisemne upomnienie gdzie tu jest sens i logika a ten cymbał przez dwa lata tyle strzałów i ch..... skąd takie mendy się biorą Maciek może to przeczytasz ty tępaku jeden .pozdrawiam wszystkich niewolników casto
Obserwuj wątek
    • q123456_1 Re: Castorama Skarzysko Kamienna 02.01.18, 14:04
      hahaha i co z tego. Jesteście niewolnikami a ja waszym Panem smile
      Maciek
      • 100lec55 Re: Castorama Skarzysko Kamienna 20.07.18, 00:41
        Maciek Ty truskawko zgnila. Dzień pracy truskawki.: Przyjeżdżasz z tej swojej wioski i pierwsze to co?? MONITORING. Taaaak jest!.. trzeba sprawdzić czy jakiś pracownik nie opierda... się . Potem jak juz trochę posiedzę z chłopakami i poopierdalam sie to pójdę na sklep coś zrobić. Komuś uwagę zwrócic , do kogoś się przyje...c itp. Potem pójdę do siebie. Może jakiś email, może ktoś chce coś ode mnie, Ale po co. Ja to jestem condon, lubię donosic , więc idę na monitoring. Potem jestem glodny, lecę coś zjeść, czas leci więc idę do siebie i jebnę się w kimę. Pośpię sobie troszkę bo zmęczony jestem. Jak juz wstanę to zaraz bedzie fajrant . Kurcze następny dzień zleciał. Mam kilku podejrzanych , trzeba iść na górę strzelić z ucha bo przecież ja to lubię. Za to mi płacą. Reszta czyli BHP mnie nie interesuje. No komuś zwrócę uwagę lub cos takiego i dzionek z głowy. Kurcze zajeb... Praca. NIC nie robię i mi jeszcze za to płacą.
        Więc truskawko zgnila . Posłuchaj. Może nie uważałem w szkole na historii że podczas II wojny światowej takie osoby jak Ty rozpier... pod ściana. Weź to wbij sobie do bani że ludzie Cię nie lubia . Nooo chyba ze są tacy jak Ty. Czyli takie same condony.
    • szakal2311 Re: Castorama Skarzysko Kamienna 02.01.18, 18:31
      Nawet w Biedrone zarabiają dużo więcej jak w tym przysłowiowym obozie! Wyższe pensje dla kasjerów
      Jeronimo Martins Polska chwali się, że osoby rozpoczynające pracę w Biedronce na stanowisku kasjera na pełen etat będą mogły zarobić co najmniej 2650 zł brutto. Pierwsza podwyżka dla rozpoczynających pracę osób będzie przyznawana po roku pracy. Po trzech latach kasjerzy mogą liczyć na kolejną, a ich zarobki mogą wzrosnąć do 2950 złotych brutto miesięcznie. Wysokość wynagrodzenia uzależniona jest również od miejsca wykonywania pracy. Przykładowo dla warszawskiego sprzedawcy-kasjera zarobki osiągają wartość nawet 3550 zł brutto po trzech latach pracy. Ponadto każdy sprzedawca-kasjer może otrzymać dodatkowo do 500 zł brutto uznaniowej premii kwartalnej w zależności od wyników.

Co z resztą?
      Podwyżki obejmą również kierowników sklepów wraz z zastępcami. W Biedronce kadra kierownicza liczy ponad 14 tys. osób. Sieć podniosła także wynagrodzenia magazynierów i magazynierów kompletacji, którzy od 2018 r. w zależności od stanowiska, stażu pracy oraz lokalizacji zarobią od 3050 zł do 4 000 zł brutto przy uwzględnieniu nagrody za brak nieplanowanych nieobecności w danym miesiącu. Jak pisze sieć dyskontów w swoim komunikacie, te podwyżki dotyczą wszystkich 16 centrów dystrybucyjnych działających w ramach sieci.
      • xelectric Re: Castorama Skarzysko Kamienna 03.01.18, 00:05
        no widzisz a ty taki przebiegły jesteś i w ogóle, a tak obnażyłeś się z prawdziwego ja.... no dobra i co z tego co napisałeś?! no nic! W innych marketach zarabiają tyle co my, a nawet więcej. No i co z tego! walczysz o nasz prawa??? że mało zarabiamy. Napisałeś to, bo jesteś przepełniony nienawiścią do Castoramy, bo z jakiś powodów sam odszedłeś/zostałeś zwolniony, ale się z tym nie zgadzasz i od paru lat toczysz tą swoją pianę nienawiści... kurwa byłeś tak zajebisty, że nikt nie powinien mieć jakiegoś "ale", czy po prostu jednak nie pasowałeś do tej naszej społeczności podpierdalaczy LOL
    • gosc_rac Re: Castorama Skarzysko Kamienna 04.02.18, 00:43
      Co ty opowiadasz?! Maciek to super gość, pracowałem z nim 6 lat i nie znam inteligentniejszego od niego faceta. Nikt nie żyje pracą, tak jak on i uważam, że jest odpowiednią osobą na odpowiednim stanowisku. Jeżeli nie potrafisz dostosować się do procedur i wymogów Castoramy to niestety potrafi dotkliwie dać Ci to odczuć, więc troszeczkę rysuje mi się Twój obraz... A co do błędów i pomyłek - Tobie się nie zdarzają?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka