antonio.maurizzio
15.12.17, 19:36
Witam nie wiem czy ktoś to czyta ale muszę się podzielić moimi spostrzeżeniami jest u nas taki KDSB Maciej.P który nie wie czego się już czepić dziś zabronił nam trzymania napojów w szafce na sklepie i mamy nie pić albo pić wodę z dystrybutorów na sklepie która smakuje jak Żabianka pomijając kwestie smaku dystrybutory te nie były czyszczone od kiedy ja pracuje 2 lata pan Maciej został złapany 2 razy na spaniu u siebie w kantorku i nic mało tego pan Maciej na własną rękę rozburzył wyjście ewakuacyjne i dalej nic po wizycie regionalnego wyjście zostało odbudowane . akcja 3 pan Maciej jedzie sprzedać złom i gubi 800 złotych dalej bez konsekwencji ,akcja 4 Maciej sprzedaje regały Mago na złom bo są nie do użytku a za chwilę zamawia 2 palety mago na przebudowy akcja 5 pan Maciej zamawia wózki boczne i oczywiście zamówił nie takie jak trzeba chyba jedyna Castorama która ma dwa rodzaje wózków bocznych klientowskich ,żeby jakoś ukryć wszystkie te wpadki trzeba jakoś zrobić hałas żeby dyrektora zająć czym innym nasz Maciej zaczyna karierę reżysera i nagrywa Pracowników którzy według niego pozostają zbyt długo w bez ruchu . Ja się pytam jak to możliwe kolega za z ilotowanie składu jako PS dostaje pisemne upomnienie gdzie tu jest sens i logika a ten cymbał przez dwa lata tyle strzałów i ch..... skąd takie mendy się biorą Maciek może to przeczytasz ty tępaku jeden .pozdrawiam wszystkich niewolników casto