26.03.15, 20:15
Jeśli tramwaj do Was zamiauczy, bądźcie czujni i nie dzwońcie do psychiatry.
Może właśnie się spełniają kocie modlitwy o liczne potomstwo.
Obserwuj wątek
    • magdolot Re: Miau! 27.03.15, 15:25
      Zaśmiecam PanaJajurkowy wątek. Koty to pikuś, modlitwa o liczne potomstwo to pikuś. [Swoją drogą nikt jakoś nie wspomina o modlitwie o brak potomstwa, jeno o szklance zimnej wody zamiast i to jest dziwne jakieś i niezbyt logiczne, bo taka modlitwa może być nie mniej szczera niż ta o potomstwo, a nie polecają... ] Nawet tramwaje to pikuś w porównaniu z naprawą szuflady lodufki za pomocą Sugru via internet i jak to się kończy.
      Otóż u mnie skończyło się Magiczną Dupą Na Telefon! Nie, to nie to o czym myślicie... Słowo klucz to "magiczna", a nie "dupa na telefon".

www.cda.pl/video/302181f/Magiczna-Dupa-na-twoj-telefon
      To dupa uniwersalna: publiczna i prywatna, gromadzka i osobista - odpowiednia do omawiania. I można ją nawet uszczypnąć!
    • ave.duce Re: Miau! 27.03.15, 17:30
      Tramwaj zwany pożądaniem?
      • ploniekocica Re: Miau! 27.03.15, 18:14
        ave.duce napisała:

> Tramwaj zwany pożądaniem?

na gorącym blaszanym dachu!
        • dzidzia_bojowa Re: Miau! 28.03.15, 06:35
          Z tym miauczeniem to nie wiem o co chodzi ale muszę się gdzieś wygadać bo dawno się nie wygadywałam na forum a nie będę zakładać osobnego wątku, więc wybacz panie Jurku, że tu.
          Otóż: zarobiona jestem. Codziennie wstaję o czwartej rano, jadę 50 km do pracy, wracam do domu ok dziewiętnastej, nie mam siły nadrabiać zaległości domowych, nie mam czasu zaglądać do Was, komputer gorący od pracy i nie mam czasu na relaks. Nie pamiętam kiedy obejrzałam film w całości i w ogóle to powiem Wam ( i tu się chyba zdziwicie), że czuję się fantastycznie w tej gonitwie i z tym nawałem obowiązków. Padam na twarz z wyczerpania a jednak wiem, że to jest to, na co czekałam, to jest to co chcę robić! To jest to, co nadaje sens mojemu życiu. Wieczorem coś tam jem na zimno, albo i nie jem, ostatkiem sił dowlekam się do łazienki, do łóżka to już prawie się czołgam, zasypiam w ciągu kilku sekund.
          Weekend mam teoretycznie wolny ale wolny to on nie będzie. Teraz do Was piszę, moi drodzy bo się za Wami stęskniłam, ale nie obiecuję, że pisać będę często. Mało casu, króca bomba, mało casu...
          • trusiaa Re: Miau! 28.03.15, 07:56
            Aha! Tak Ci dobrze, Dzidziu bez nas, że uciekasz 100 km w te i wew te do dziewiętnastej codziennie - byle dalej od Forum (bardzo się stęskniłam - ja).
            Co to w ogóle za pomysły? Misją na Marsa się zajmujesz, czy jak?

Miau! (żeby nie było, że zaśmiecam JurkowiMu).
            • ave.duce Re: Miau! 28.03.15, 08:12
              trusiaa napisała:

> Aha! Tak Ci dobrze, Dzidziu bez nas, że uciekasz 100 km w te i wew te do dziewi
              > ętnastej codziennie - byle dalej od Forum (bardzo się stęskniłam - ja).
              > Co to w ogóle za pomysły? Misją na Marsa się zajmujesz, czy jak?
              >

Kampania na rzecz dr Ogórek i dr. Dudy wciąga ;)

Kamuflaż:

– Kotom nie wolno! Z kotami nie wolno! Psik! Wyłaź, bo zawołam milicjanta!
              Ani konduktorki, ani pasażerów nie zdziwiło to, co było najdziwniejsze – nie to więc, że kot pakuje się
              do tramwaju, to byłoby jeszcze pół biedy, ale to, że zamierza zapłacić za bilet!
              • dzidzia_bojowa Re: Miau! 28.03.15, 08:51
                CytatCo to w ogóle za pomysły? Misją na Marsa się zajmujesz, czy jak?

Cytat Kampania na rzecz dr Ogórek i dr. Dudy wciąga ;)

Anie, anie! Ani to ani to. Wdrażam się w nową pracę, nowe obowiązki i ogromną odpowiedzialność. Nic wspólnego z polityką, choć jej nie unikam bo się nie da. dla zainteresowanych: można mnie zobaczyć w spocie wyborczym Gajowego. Robię za tło na jednym ze zdjęć. Prawa strona, środek zdjęcia, mam na sobie koszulkę z napisem "popieram Komorowskiego". Chyba powinnam żądać tantiem?
                • trusiaa Re: Miau! 28.03.15, 09:24
                  Radość to wielka: gratulacje na nową zawodową drogę Twą, Dzidziu (a kiedy urlop jakiś, na uzupełnienie forumowych zaległości, dostaniesz)?
                • trusiaa Re: Miau! 28.03.15, 09:47
                  Dzidziu, miau! Chiba znalazłam ;) koszulka - biała? Tantiemy się należą, jak nic!

https://www.taylorgifts.com/images/products/p56243b.jpg
                • ave.duce Re: Miau! "Nasi" górą! Brawo! 28.03.15, 10:34
                  dzidzia_bojowa napisała:

> Anie, anie! Ani to ani to. Wdrażam się w nową pracę, nowe obowiązki i ogromną
                  > odpowiedzialność.
                  • dzidzia_bojowa Re: Miau! 28.03.15, 13:04
                    Piąty slajd po haśle, prawa strona, z boku, blond, krótkie włosy, poważna mina ;)
                    • dzidzia_bojowa Re: Miau! 28.03.15, 13:14
                      https://bi.gazeta.pl/im/fotomon/ludzie/f640x640/14/83/18/0160ead254.jpg
                      • ave.duce Miau! Miau! Miau!!! :))) 28.03.15, 13:35

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka