yoma 04.06.16, 18:23 Albo ktokolwiek inny. Co to jest to zwierzę podpisane P.I.E.Z., bom głupia?! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yoma Re: Olga! 05.06.16, 09:23 Ten zwierz maszerował na marszu, pomarańczowy był i podpisany, a jak raz nie było jak podejść i spytać. Odpowiedz Link
magdolot Re: Olga! 04.06.16, 23:39 Nie pies, nie wydra, bo dziś JA wydrę widziałam i to ffffcale nie był P.I.E.Z. Obstawiam "coś na kształt świdra". Odpowiedz Link
iza.bella.iza Trzymałam P.I.E.Z.A za ogon! Ale tyż... 05.06.16, 02:42 nie do końca wiem o co chodzi... Od Twórców P.I.E.Z.A usłyszałam, iż Trojański jest... ???? Odpowiedz Link
yoma Re: Trzymałam P.I.E.Z.A za ogon! Ale tyż... 05.06.16, 09:26 PIEZ to taki przyrząd do excusez le mot siusiania dla pań, piez... piss... ale to chyba nie o to chodzi? Odpowiedz Link
ave.duce Re: Trzymałam P.I.E.Z.A za ogon! Ale tyż... 05.06.16, 10:31 Też o tym pomyślałam. Odpowiedz Link
scoutek Re: Olga! 05.06.16, 12:26 Może Olga wie, ale jak ja siedziała na tt, nie była (wyjątkowo!) na marszu Ja nie wiem i sama jestem ciekawa ococho Odpowiedz Link
olga_w_ogrodzie Re: Olga! 05.06.16, 16:12 Wfcale nie wiem co to P.I.E.Z. /Przeciw Ingerencji Ekipy Zawłaszczaczy?/ Ale, na marginesie sprawy, to KOD od dawna prosi, by jednak piesów na manifestacje nie zabierać. Nie raz widziałam, jaka to dla nich tragedia: Po pierwsze tłumy, więc już stres. No i po drugie niesamowity hałas - głównie przez wuwuzele. Psy z pewnością wolałyby zostać w domu, gdyby ktoś je spytał co wolą. Przy okazji wielkie dzięki na Scoutka, który wczoraj harował, jak dzik - bez Scoutka tego, by się nie udała super relacja z wczoraj w Warszawie, masy innych miejsc z Polsce i za granicą. A tak się fajnie ze Scoutkiem zgrywamy, że już sobie lepszego zgrania wyobrazić nie mogę. Odpowiedz Link
yoma Re: Garstka... 05.06.16, 17:33 Ee, to tylko 5 statystów chodzi w kółko przed kamerą. No może 50. Gdzie ta Scoutkowo/Olgowa relacja, na fejsie? Odpowiedz Link
scoutek Re: Garstka... 05.06.16, 20:42 Obie zasuwamy na twitterze, profil KOD Olenka, nie zawstydzaj mnie, sama zasuwasz na pięciu różnych etatach nie etatach i nie ma Tobie równych pracowitych i współczujacych mróweczek Ale zgranie jest niesamowicie inspirujące i satysfakcjonujące. Duża buźka Odpowiedz Link