onajego4 28.03.10, 17:47 Mam do Was pytanie, krótko i na temat: czy lubicie swoje teściowe? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
e_madziq Re: krótkie pytanie 28.03.10, 17:53 tak :) w dużej mierze pewno dlatego, ze razem nie mieszkamy:) Odpowiedz Link Zgłoś
cibora Re: krótkie pytanie 28.03.10, 19:35 Przez dziesięć lat starałam się ją lubić. Po dziesięciu, kiedy mi to usiłowała cały czas wybić z głowy - odpuściłam sobie. Agnieszka -- Staś (03.05.2008) Odpowiedz Link Zgłoś
foczkaka Re: krótkie pytanie 29.03.10, 10:25 Oj nie. Bardzo długo się starałam. Ale teraz już dałam sobie spokój. Odpowiedz Link Zgłoś
meggiwu Re: krótkie pytanie 29.03.10, 11:33 Lubię, bardzo. Fajna z mojej Teściowej jest KOBIETA. Jak byłam młoda i głupia (teraz 17 lat o ślubie) inaczej Ją postrzegałam. Z czasem człowiek mądrzeje, patrzy inaczej na życie, na Matkę własnego Męża również. Na pewno będę starała się być Teściową zbliżoną do mojej Teść. niż do mojej Mamy. Odpowiedz Link Zgłoś
filetta Re: krótkie pytanie 29.03.10, 11:44 Uczucia mieszane: czasem tak, czasem nie... przeważa "nie". Odpowiedz Link Zgłoś
tully.makker Re: krótkie pytanie 29.03.10, 11:45 Ani lubie ani nie lubie - nie mam z nia wiele wspolnego - juz wiecej z moja pierwsza tesciowa, ale tu tez nie mam jakiegos specjlnego stosunku uczuciowego. Odpowiedz Link Zgłoś
majda12 Re: krótkie pytanie 29.03.10, 12:57 tesciowa spotykam raptem 2 x do roku wiec mamy stosunki czysto - dyplomatyczne to wszytsko....:) Odpowiedz Link Zgłoś
czarne_wino Re: krótkie pytanie 29.03.10, 19:40 moja sie nie da nie lubic.jest taka aktorka,ze nawet mnie potrafi zmanipulowac. ale nie przeszkadza mi to nie lubic jej syna:) Odpowiedz Link Zgłoś
szachula30 Re: krótkie pytanie 06.04.10, 18:04 Tak, bo jest krańcowo różna od mojej matki. Odpowiedz Link Zgłoś
enith Re: krótkie pytanie 06.04.10, 18:45 Nie lubię... kocham z całego serca. Jest jedną z najbardziej niesamowitych kobiet, jakie poznałam w swoim życiu. Swoich trzech synów, w tym mojego męża, wychowała na wspaniałych, szanujących żony partnerów, za co jestem i będę jej dozgonnie wdzięczna. Odpowiedz Link Zgłoś
anina-1 Re: krótkie pytanie 06.04.10, 19:19 Uwielbiam. Traktuje ją jak druga mame. Mogę jej się zwierzyć, jest wyrozumiałą i zawsze mogę liczyć na dobrą radę. Jak jestem chora to siedzi przy mnie i się bardzo przejmuje. W ogóle mam farta bo moja i męża mama się zaprzyjaźniły. Często we trzy jeździmy na basen, zakupy, a nawet ostatnio byłyśmy na babskiej imprezie :) Odpowiedz Link Zgłoś
marionaud_1 Re: krótkie pytanie 06.04.10, 19:36 Odeszła od nas 2 lata temu. Była moją teściową przez ponad 30 lat - mają drugą (a może nawet pierwszą?) matką. Trzydzieści lat wsparcia, miłości, zrozumienia. Nadal czuję dotkliwy brak; moje dorosłe dzieci płaczą z tęsknoty za nią. Taka mi się udała teściowa. Dziś wiem, że wybierając męża, wybrałam to, co ona mu przekazała, a są to jego najlepsze cechy. Odpowiedz Link Zgłoś
kochamkotyijuz Re: krótkie pytanie 07.04.10, 09:46 Moja tesciowa nie lubi mnie od poczatku bo nie pochodze z kraju mojego meza.Ciezko jest lubic kogos kto cie nie lubi ale i tak mam zwis na to bo widujemy sie raz na rok. Odpowiedz Link Zgłoś
kinga_n1 Re: krótkie pytanie 07.04.10, 10:26 Starałam się Ją polubić, zaakceptować-wkońcu to matka mojego męża, ale się nie da! Odpowiedz Link Zgłoś
betti_domino Re: krótkie pytanie 10.04.10, 12:30 mojej nie da się lubić, nawet jej własne dzieci za nią nie przepadają i unikają spotkań(w okresie swiątecznym też) Odpowiedz Link Zgłoś