anula123-0 Re: SPOTKANIE? 19.04.08, 22:36 Dziewczyny chcialam Wam napisac moj nr tel. ale nie umiem wyslac email przez gazete,wiec jak mozecie to Wy mi wyslijcie swoje nr ,a ja Wam przesle smsa z moim nr.Dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
anula123-0 Re: SPOTKANIE? 21.04.08, 09:21 halo dziewczyny i co z tym spotkaniem? Odpowiedz Link Zgłoś
aniawdowa Re: SPOTKANIE? 21.04.08, 14:38 Aneto jak ustalałysmy 24 o 17 na cytadeli. Ja przyjade pociagiem z tego co mi pisałas ze stacji juz nie daleko do cytadeli :) dzis sprawdze dokładnie jak pasują mi pociągi. Na miejscu w razie czego gdybym sie nie mogła odnależc bede dzwonić :)) Odpowiedz Link Zgłoś
aniawdowa Re: SPOTKANIE? 21.04.08, 14:40 Mysle ze pomysł spotkania przy "stawku-jeziorku" jest dobry. Juz sie widze jak biegam po cytadeli i szukam tego jeziorka :)) Odpowiedz Link Zgłoś
anula123-0 Re: SPOTKANIE? 21.04.08, 16:03 Aniu w razie jakbyś nie mogła się odnalezc to dzwoń,to wyjdę Ci naprzeciw. Odpowiedz Link Zgłoś
anula123-0 Re: SPOTKANIE? 23.04.08, 11:44 Aniu,Aniu iJulio. Jutro się spotykamy tak jak ustaliłyśmy o 17tej na cytadeli,przy stawku?Ja będę na pewno.Do zobaczenia.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
aniawdowa Re: SPOTKANIE? 24.04.08, 19:31 Dziewczyny Aniu Aneto i Alicjo jeszcze raz chciałam was przeprosic tu na forum za to ze nie dałam rady przybyc na spotkanie :-( siedze zła gdyz mam prace która czesto niweczy moje plany dzis tez miałam byc krótko jak sie potem okazało te krótko było do 17 ( godzina o której powinnam byc juz na cytadeli w Poznaniu) a tak chciałam was poznać. Mam nadzieje ze spotkanie Anety i Alicji doszło do skutku? Odpowiedz Link Zgłoś
anula123-0 Re: SPOTKANIE? 24.04.08, 21:07 Czesc Aniu Nie masz za co przepraszac,spotkamy sie mam nadzieje nastepnym razem.Ja z Alicja spotkalysmy sie i bylo bardzo sympatycznie,ciesze sie ze moglysmy sie spotkac i poznac.Pogoda nam dopisala,no i dzieci bawily sie super. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
aniawdowa Re: SPOTKANIE? 24.04.08, 21:23 Ciesze sie :) ze sie spotkałyscie. I ja mam nadzieje ze nastepnym razem uda nam sie spotkanie. Odpowiedz Link Zgłoś
alicjajulia Re: SPOTKANIE? 25.04.08, 16:41 Dziękuje Aneto za spotkanie. Mam nadzieję, że następnym razem uda się spotkać w większym gronie. Odpowiedz Link Zgłoś
corka.bossa Re: SPOTKANIE? 01.05.08, 22:55 Hallo! Szczecinie !A może i nam uda się spotkać na dniach?Jeśli nie w takim gronie jak ostatnio-to może inaczej?Broń boże nie mam zamiaru wykluczać kogoś ze spotkania-nawet mi to przez głowę nie przeszło!!! Ale doskonale zdaję sobie sprawę z tego że trudno nam dostosować się do siebie.Wiemy że Aneta w pracy,że poza zasięgiem-w sumie że mimo te go że jesteśmy tak blisko,to i tak daleko...Może spróbujmy...Nawet nie macie pojęcia ile dało mi to spotkanie..Bo ja ciągle na tym świecie;..."wciąż jestem obcy tu,niby wróg.." Czekam na odpowiedz-mam już tylko siedem dni... Odpowiedz Link Zgłoś
hafal Re: SPOTKANIE? 04.05.08, 23:33 hmmm, dlaczego masz tylko siedem dni??(właściwie, ty liczę i wychodzi 4 ???!) Jeśli chodzi o spotkanie, to ja chętnie, ale z terminem gorzej, bo ostatnio przytłacza mnie kolosalna ilość pracy do wykonania, no i przygotowania do wyjazdu...więc będzie ciężko. Ten weekend też odpada, bo mam jakieś imprezy dziecięce. Może przyszły tydzień? Odpowiedz Link Zgłoś
hafal Re: SPOTKANIE? 04.05.08, 23:34 przyszły tydzień, to mam na myśli po 10.05:) Odpowiedz Link Zgłoś
corka.bossa Re: SPOTKANIE? 05.05.08, 09:44 Hymm,chodzi mi o to że zostało mi jeszcze tylko trzy dni posiadania internetu!!!Po ósmym maja zostaje mi tylko,gościnne zaglądanie na forum.Pasuje mi każdy termin.. Odpowiedz Link Zgłoś
elapieczus1 Re: SPOTKANIE? 07.05.08, 15:25 wprawdzie ja nie wdowa ale zawsze na mnie możecie liczyć mieszkam w szczecinie przy orłach moje gg2753006 Odpowiedz Link Zgłoś
trelka10 Re: SPOTKANIE? 07.05.08, 19:29 hallo witajcie. chetnie sie z Wami spotkam i dostosuje do terminu. Haniu moje dzieci pytaja o Twoje córeczki. Dzieki za zyczenia. Wyjazd udany. Magda Twoje informacje bardzo się przydały. Pojutrze bede w domu to sie odezwe. Podczas długiego weekendu byłam z dzieciakami w Kołobrzegu i... pokonałam ducha. DAM RADE i chociaz było ciezko bo wszyscy razem a my tylko połowicznie to mamy wspólne i piekne wspomnienia a tego nikt nie jest nam w stanie odebrac. pozdrawiam Ela pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
corka.bossa Re: SPOTKANIE? 16.05.08, 22:11 To poczekam,umawiajcie termin może uda mi się akurt zajrzeć na forum..podam numer na priv -tyklo której z was???pozdrawiam,do kiedyś..pa Odpowiedz Link Zgłoś
dakota28 Re: SPOTKANIE? 16.05.08, 22:17 Eliza podaj mi bo tamtej wiadomsci ja nie umiem odebrac:( trzymaj sie cieplo. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś