mamaorzeszka 25.08.09, 22:30 Proszę o namiary na dobrego psychoterapeutę/psychologa specjalizującego się w terapii par (małżeństw) na terenie Krakowa. Czy taka terapia mogła by być refundowana przez NFZ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agnieszka_iwaszkiewicz Re: Terapia dla par. 27.08.09, 12:17 Ośrodek Zbigniewa de Barbaro. Nie wiem jak jest finansowany, ale może są jakieś możliwości refundacji. Krakowskie Centrum Psychodynamiczne na Zamoyskiego. Trzeba zadzwonić i ustalić czy jest tam ktoś, kto zajmuje sie parami, ale to dobry ośrodek , tyle , że prywatny. Są jakieś osrodki zwiazane z terapią Gastalt. Warto też tam poszukać. Radzę sprawdzać w/g kolejności teraz przeze mnie podanej. Agnieszka Iwaszkiewicz Odpowiedz Link Zgłoś
ricky300 Re: Terapia dla par. 02.09.09, 14:24 Ostatnio dostałam namiary od p. dr Barbary Józefik na płatne konsultacje Centrum Psychoterapii na ul. Studenckiej, oraz bezpłatne terapie w Krakowskim Instytucie Psychoterapii: www.kip.siemacha.org.pl/. Odpowiedz Link Zgłoś