anka723 14.11.06, 15:48 Moja Zosia jak się urodziła miała ciemiączko 1cmx1cm całkowicie jej się zarosło w wieku jakochś 7 miesięcy. Czy wasze dzieci też miały małe ciemiączko, które szybko zarosło czynie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
teletombola1 Re: Ciemiączko 16.11.06, 00:45 U Ani normalnie, 2cm na 2cm, a kiedy zarosło to dokładnie nie wiem. Raczej nie zwróciłam na to uwagi. A to o czymś świadczy? Odpowiedz Link Zgłoś
anka723 Re: Ciemiączko 16.11.06, 16:07 lekarz nam powiedział że jakciemiączko szybkozarasta to potem nie bedzie jej głowa rosła a za tym idzie ciasnota dla mózgu i mały rozwój mózgu. Czasami nawiercaja jakieś otwoty w głowie aby mogła rosnąć tak oględnie nam to pani doktor powiedziała Odpowiedz Link Zgłoś
malamegi.b Re: Ciemiączko 21.11.06, 12:49 u nas chyba w normie bo nikt nie mowil ze za szybko czy za wolno. ostno bylismy w poradni chrob meta i zbadali nam gospodarke wapniowo fosforanowa. wyniki w norme, bierzemy wit d3 co 2 dni Odpowiedz Link Zgłoś