29.07.07, 10:45
Witam,chcialam sie dowidziec czy branie tego leku moze spowodowac wymioty?Mala ma refluks i to w nieznacznym stopniu mimo iz ostatnio nie robiono jej badan,lekarka zapisala debridat brala jakis czas a teraz po tym nowym opakowaniu jakby miala wymioty co nigdy sie nie zdarzalo.Nie widze innej przyczyny wymiotow.Nawet jak nie brala lekow to cofalo jej sie co okolo 2 tygodnie iale nie na zewnatrz i dlatego dostalismy lek debridat ktory mial byc slabym srodkiem bez srodkow ubocznych.Niedawno jakas afera zwiazana byla z tym lekiem i moze to byc przyczyna...Jest to mozliwe ze podczas brania leku pojawily sie takie wymioty,noca jak dziecko juz spalo?
Obserwuj wątek
    • mamajulci4 Re: Debridat 29.07.07, 16:26
      zapomnialam dodac ze do tego byla bardzo rzadka kupka,wiec podalam smecte ale nic nie zjadla czego nie je na co dzien
    • olivkajulka Re: Debridat 29.07.07, 20:43
      Witam,nie wiem jak u Pani ale moja corka też miał podawany debridat i ja jestem
      zadowolona z działania leku normalne wyproźniania zero problemow z przewodem
      pokarmowym.A wymioty moja corka miała tak jak w pani córki przypadku jak juz
      usneła i ja wymioty wybudziły w dzien nigdy i też sie zawsze zastanawiałam
      czemu tak jest okazało się ze te wymioty maja miejsce jak ząbkuje więc może u
      pani też jest taka przyczyna ?Ale zobaczymy co napisze expert .Ja wiem ze u nas
      debridat pomógł.Pozdrawiam i zdrówka dla małej życzę
    • mikolaj_danko Re: Debridat 01.08.07, 20:26
      Raczej po debridacie nie występują aż takie działania niepożądane. Zwłasza że mała już jakiś czas lek bierze. Może dziewczynka zaczyna jakąś infekcję żołądkowo-jelitową??
      • mamajulci4 Re: Debridat 08.08.07, 08:48
        Mala nie wymiotuje ani nie ma biegunki po odstaweniu
        debridatu.Narazie nie daje jej zadnych lekow bo nic niepokojacego
        nie widze.Do tej pory zastanawiam sie co moglo byc przyczyna bo nic
        oprocz leku nie wchodzi w gre.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka