Dodaj do ulubionych

grak apetytu

19.02.08, 16:04
Panie doktorze moja córka11msc. odmawia jedzenia jadłąby tylko bułeczke z parówka lub masłem jest karmiona piersią, martwie sie czy nie dostanie anemii czy powinna brac jakieś witaminy?
Obserwuj wątek
    • kasiak37 Re: grak apetytu 19.02.08, 18:10
      nie witaminy tylko urozmaicona dieta.Gdzie jest
      np.zupa,obiad,deserki,owoce,chleb?Zeby dziecko przekonalo sie do roznych smakow
      trzeba stale cos nowego dawac do jedzenia a nie odpuszczac jak dziecko nie chce.
      PS.Moglas to wszystko opisac w jednym watku a nie zakladac na kazdy problem
      osobny.Dokladasz pracy Doktorowi.
      • stokroteczki2 Re: grak apetytu 20.02.08, 10:11
        co cie obchodzi czas doktora jestes nim?? jak nie wiesz madralinska co odpisac to wogóle nie pisz znawczyni mega moje watki jak sie domyślasz to moja sprawa i moge zakładac ich ile che nie twoja sprawa zajmij sie czymś
        • kasiak37 Re: grak apetytu 20.02.08, 12:12
          powinnas chyba brac cos na agresje.
          • gruszki0 Re: grak apetytu 20.02.08, 12:46
            zastanów sie czy ty nie powinnac brac czegoś na agresje hihihi tryskasz jadem
            • kasiak37 Re: grak apetytu 20.02.08, 13:01
              mowisz ze ta odpowiedz:"nie witaminy tylko urozmaicona dieta.Gdzie jest
              np.zupa,obiad,deserki,owoce,chleb?Zeby dziecko przekonalo sie do roznych smakow
              trzeba stale cos nowego dawac do jedzenia a nie odpuszczac jak dziecko nie chce.
              PS.Moglas to wszystko opisac w jednym watku a nie zakladac na kazdy problem
              osobny.Dokladasz pracy Doktorowi."
              zawiera agresje i jad?Ja widze w niej jedynie rade i spostrzezenie.A Ty widze ze
              szukasz rozrywki wcinajac sie tutaj.Bo nie widze tutaj zadnej porady a jedynie
              szyderstwo.
              • gruszki0 Re: grak apetytu 20.02.08, 14:24
                tryskasz jadem lalala pytanie postawiła wogóle do lekarza a pisanie żeby mu nie zawracac głowy i pisanie 1 postu z wszystimi pytaniami to przesada lalala
                • kasiak37 Re: grak apetytu 20.02.08, 14:27
                  "a pisanie żeby mu nie zawracac głowy" a Ty posiadasz umiejetnosc czytania ze
                  zrozumieniem?Bo widze jedynie zdolnosci do nadinterpretacji...
                  • gruszki0 Re: grak apetytu 20.02.08, 14:41
                    lecz sie bidulo na agresje lecz brawoooooo
                    • kasiak37 Re: grak apetytu 20.02.08, 14:51
                      sluchaj a o co Tobie chodzi?Nie wnosisz do tego watku absolutnie nic poza sianem
                      zametu...Tym zyjesz?
    • wiola_75 Re: grak apetytu 20.02.08, 19:40
      Witam! jakiś czas temu też pisałam o takim samym problemie tzn córcia nie
      chciała jeść nic poza danonkami i suchą bułką.Przyznaje,że jedna z mam napisała
      mi tak jak kasiak37 Tobie ( możliwe,że to była ta sama osoba,nie pamiętam,byłam
      wściekła za takie "rady".Osobiście uważam,że jeżeli ktoś nie doświadczył na
      własnej skórze co to znaczy brak apetytu u dziecka to nie powinien w ogóle
      zabierać głosu w tej sprawie.Pisanie,że trzeba podsuwać dziecku różne dania żeby
      poznawało nowe smaki można sobie wsadzić w d...!ciekawe jak można to zrobić jak
      dziecko nie chce nawet powąchać czy popatrzeć np na kotleta czy zupę?!Ja też
      słyszałam o kolorowych kanapeczkach i innych pierdołach typu "jest pani
      przewrażliwiona bo przecież dziecko ładnie wygląda,przybiera na wadze i nie ma
      się czym martwić".Takie stwierdzenia doprowadzały mnie do szału bo dla mnie
      właśnie to było nie normalne,że po danonkach i bułce można tak przybierać na
      wadze! Oprócz takich porad znalazłam na tej stronie również mądre rady z których
      skorzystałam,zrobiłam badania kału (kilka razy) a później musiałam znaleźć
      jeszcze dobrego lekarza bo dla większości z nich wyniki były dobre.Udało się i
      mamy już małe sukcesy!Nie chcę się chwalić żeby nie zapeszyć!!!!!!!Jeżeli chcesz
      się trochę uspokoić to poproś pediatrę o skierowanie na morfologię i kał bad
      ogólne,jeżeli CI nie da to zrób sama prywatnie.Jeżeli chodzi o witaminy to na
      pweno nie zaszkodzi jej Cebion multi,moja mała też go brała tylko nie pamiętam
      ile kropli dziennie!POZDRAWIAM! TRZYMAJ RĘKĘ NA PULSIE!pa
      • kasiak37 Wiolu 20.02.08, 19:57
        zanim cos napiszesz zajrzyj w wyszukiwarke.W Twoim watku zatytulowanym
        "niejadek" nie zabralam glosu wcale.Nasz spor,zreszta niegrzeczny z Twojej
        strony,dotyczyl mleka modyfikowanego.
        • wiola_75 Re: Wiolu 21.02.08, 10:29
          Jesteś strasznie kłótliwa i według mnie na forum szukasz tylko pretekstu żeby
          się z kimś spierać.Jeżeli jesteś taka mądra to też uważnie czytaj to co piszą
          inni bo ja napisałam,że" możliwe,że to była ta sama osoba,nie pamiętam"!Nie
          wskazałam Ciebie z całą pewnością więc daj już spokój bo tylko siejesz zamęt.
          Nie trudź się więcej i nic nie pisz, bo ja już nie mam ochoty wchodzić z Tobą w
          dyskusję-szkoda czasu i nerwów!!!!!!!!!!Miłego Dnia NERWUSKU!!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka