stokroteczki2 19.02.08, 16:04 Panie doktorze moja córka11msc. odmawia jedzenia jadłąby tylko bułeczke z parówka lub masłem jest karmiona piersią, martwie sie czy nie dostanie anemii czy powinna brac jakieś witaminy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasiak37 Re: grak apetytu 19.02.08, 18:10 nie witaminy tylko urozmaicona dieta.Gdzie jest np.zupa,obiad,deserki,owoce,chleb?Zeby dziecko przekonalo sie do roznych smakow trzeba stale cos nowego dawac do jedzenia a nie odpuszczac jak dziecko nie chce. PS.Moglas to wszystko opisac w jednym watku a nie zakladac na kazdy problem osobny.Dokladasz pracy Doktorowi. Odpowiedz Link Zgłoś
stokroteczki2 Re: grak apetytu 20.02.08, 10:11 co cie obchodzi czas doktora jestes nim?? jak nie wiesz madralinska co odpisac to wogóle nie pisz znawczyni mega moje watki jak sie domyślasz to moja sprawa i moge zakładac ich ile che nie twoja sprawa zajmij sie czymś Odpowiedz Link Zgłoś
gruszki0 Re: grak apetytu 20.02.08, 12:46 zastanów sie czy ty nie powinnac brac czegoś na agresje hihihi tryskasz jadem Odpowiedz Link Zgłoś
kasiak37 Re: grak apetytu 20.02.08, 13:01 mowisz ze ta odpowiedz:"nie witaminy tylko urozmaicona dieta.Gdzie jest np.zupa,obiad,deserki,owoce,chleb?Zeby dziecko przekonalo sie do roznych smakow trzeba stale cos nowego dawac do jedzenia a nie odpuszczac jak dziecko nie chce. PS.Moglas to wszystko opisac w jednym watku a nie zakladac na kazdy problem osobny.Dokladasz pracy Doktorowi." zawiera agresje i jad?Ja widze w niej jedynie rade i spostrzezenie.A Ty widze ze szukasz rozrywki wcinajac sie tutaj.Bo nie widze tutaj zadnej porady a jedynie szyderstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
gruszki0 Re: grak apetytu 20.02.08, 14:24 tryskasz jadem lalala pytanie postawiła wogóle do lekarza a pisanie żeby mu nie zawracac głowy i pisanie 1 postu z wszystimi pytaniami to przesada lalala Odpowiedz Link Zgłoś
kasiak37 Re: grak apetytu 20.02.08, 14:27 "a pisanie żeby mu nie zawracac głowy" a Ty posiadasz umiejetnosc czytania ze zrozumieniem?Bo widze jedynie zdolnosci do nadinterpretacji... Odpowiedz Link Zgłoś
gruszki0 Re: grak apetytu 20.02.08, 14:41 lecz sie bidulo na agresje lecz brawoooooo Odpowiedz Link Zgłoś
kasiak37 Re: grak apetytu 20.02.08, 14:51 sluchaj a o co Tobie chodzi?Nie wnosisz do tego watku absolutnie nic poza sianem zametu...Tym zyjesz? Odpowiedz Link Zgłoś
wiola_75 Re: grak apetytu 20.02.08, 19:40 Witam! jakiś czas temu też pisałam o takim samym problemie tzn córcia nie chciała jeść nic poza danonkami i suchą bułką.Przyznaje,że jedna z mam napisała mi tak jak kasiak37 Tobie ( możliwe,że to była ta sama osoba,nie pamiętam,byłam wściekła za takie "rady".Osobiście uważam,że jeżeli ktoś nie doświadczył na własnej skórze co to znaczy brak apetytu u dziecka to nie powinien w ogóle zabierać głosu w tej sprawie.Pisanie,że trzeba podsuwać dziecku różne dania żeby poznawało nowe smaki można sobie wsadzić w d...!ciekawe jak można to zrobić jak dziecko nie chce nawet powąchać czy popatrzeć np na kotleta czy zupę?!Ja też słyszałam o kolorowych kanapeczkach i innych pierdołach typu "jest pani przewrażliwiona bo przecież dziecko ładnie wygląda,przybiera na wadze i nie ma się czym martwić".Takie stwierdzenia doprowadzały mnie do szału bo dla mnie właśnie to było nie normalne,że po danonkach i bułce można tak przybierać na wadze! Oprócz takich porad znalazłam na tej stronie również mądre rady z których skorzystałam,zrobiłam badania kału (kilka razy) a później musiałam znaleźć jeszcze dobrego lekarza bo dla większości z nich wyniki były dobre.Udało się i mamy już małe sukcesy!Nie chcę się chwalić żeby nie zapeszyć!!!!!!!Jeżeli chcesz się trochę uspokoić to poproś pediatrę o skierowanie na morfologię i kał bad ogólne,jeżeli CI nie da to zrób sama prywatnie.Jeżeli chodzi o witaminy to na pweno nie zaszkodzi jej Cebion multi,moja mała też go brała tylko nie pamiętam ile kropli dziennie!POZDRAWIAM! TRZYMAJ RĘKĘ NA PULSIE!pa Odpowiedz Link Zgłoś
kasiak37 Wiolu 20.02.08, 19:57 zanim cos napiszesz zajrzyj w wyszukiwarke.W Twoim watku zatytulowanym "niejadek" nie zabralam glosu wcale.Nasz spor,zreszta niegrzeczny z Twojej strony,dotyczyl mleka modyfikowanego. Odpowiedz Link Zgłoś
wiola_75 Re: Wiolu 21.02.08, 10:29 Jesteś strasznie kłótliwa i według mnie na forum szukasz tylko pretekstu żeby się z kimś spierać.Jeżeli jesteś taka mądra to też uważnie czytaj to co piszą inni bo ja napisałam,że" możliwe,że to była ta sama osoba,nie pamiętam"!Nie wskazałam Ciebie z całą pewnością więc daj już spokój bo tylko siejesz zamęt. Nie trudź się więcej i nic nie pisz, bo ja już nie mam ochoty wchodzić z Tobą w dyskusję-szkoda czasu i nerwów!!!!!!!!!!Miłego Dnia NERWUSKU!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś