ani_stefanowa 10.01.06, 19:25 Witam! na 10-02-06 mam bilet do Dublina, czy ktoś ma doświadczenia z tymi liniami? powiem szczerze ze historie z mediów o tanich liniach lotniczych troche mnie niepokoją.... proszę o opinie i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
myszka785 Re: a jak z Centralwings? 11.01.06, 16:31 latałam już Easy Jetem, Wizz Airem, po kilka razy... na ostatnie Święta leciałam Centralwingsem...-pierwszy raz! Easy Jet - ok, Wizz Air często się spóżniał i były z tego niemałe problemy - zastrzegam, że piszę o moich doświadczeniach!!! Centralwings - jesteśmy z mężem bardzo, bardzo zadowoleni, nasza 13-miesięczna córeczka też!!! w lato znowu lecimy do Polski Centralwingsem (Dublin-Katowice i powrót) - mam nadzieję, że znowu będzie ok!!! życzę powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
ani_stefanowa Re: a jak z Centralwings? 11.01.06, 21:25 dzięki za info, mam nadzieję że wszyscy którzy lecieli Centralwiongs podzielają Twoją opinię. Mam nadzieję że i ja też.... Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
ann2 Re: a jak z Centralwings? 17.01.06, 18:54 Lecialam Jet2 bylo super Lecialam aerlingusem bylo super Ostatnio lecialam w obie strony Centralwingsem i POLECAM! Nie bylo zadnych problemow, personel pokladowy jeden z najmilszych jakie spotkalam, wszystko SUPER! Oby tak dalej! Odpowiedz Link Zgłoś