la.mujer.loca 22.08.10, 21:53 Zachęcona przez Feline i Kwiatka pozwalam sobie zaspamować. Tekst linka Sklep to na razie Allegro, ale pracuję nad własnym. Możecie krytykować, najwyżej sobie w kąciku pochlipię cichutko... ) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
la.mujer.loca Re: Spamuję więc... 22.08.10, 21:54 Aaa no będziecie znać mnie z imienia i nazwiska i na dodatek z facjaty. Odpowiedz Link
kwiatek_leona Re: Spamuję więc... 23.08.10, 01:36 La Mujer, Twoja facjata pasuje do Twoich pasji - na zdjeciu wygladasz, jakbys w kazdej chwili mogla sie poderwac do siarczystego... flamenco. Nie dla Ciebie mazurki i polonezy Nie mialam pojecia, ze parasz sie rowniez dekoracja wnetrz. Szkoda, ze nie widzialam Twojej strony, jak zbijalismy z mezem platforme do starego materaca w charakterze "wypoczynku". Te palety to genialny pomysl! Zreszta caly ten pokoj jest swietny a i inne zdjecia daja mi wielkie pole do inspiracji (czyt.kradziez pomyslow). Poduszki wspaniale i unikalne, Boszsz, zebym ja sie kiedys przestala bac zywych kolorow... Juz sobie wpisalam stronke na liste ulubionych i bede tam zawsze zagladac w, ciagle jeszcze zbyt rzadkich, napadach wnetrzarskiego temperamentu. Zycze Ci kochana wielkiego powodzenia w rozwoju firmy i wlewania ognistego kolorytu w slowianskie, lniane dusze. Odpowiedz Link
fedorczyk4 Re: Spamuję więc... 23.08.10, 09:29 Jestem ZACHWYCONA)) I podpisuję sie czterema kończynami pod zyczeniami powodzenia! Odpowiedz Link
felinecaline Re: Spamuję więc... 23.08.10, 12:09 No i widzisz, Margotko, ze zapoznawanie sie z Twoja facjata i przyorczosci przebieglo nie tylko bezbolesnie ale w dzwiekach fanfar na czesc Twojej fantazji. Bywaj u nas jak najczesciej i pokazuj kolejne probki, nawiasem mowiac ja sie czasami cichutko laduje na otomane i przegladam calkosc, w tym i pare znanych mi z autopsji wnetrz, do ktorych, zwlaszcza, kiedy wokol jest szaroburo bezlitosnie mi sie teskni. A w domu wciaz na Ciebie czeka pare "maryjek", kolejnych moje oczy wypatruja przy kazdej wizycie w "emmausie". A jak dodrapie do konca moj secesyjny stoliczek to urzadze mu chrzest - jak wodowanemu statkowi - tutejszym "Crémentem"i bedzie "stoliczkiem imienia Margotki" . Nawiasem mowiac do oddrapania pozostala mi dolna plyta, ktora jest w stanie ponizej wszelkiej ymaginacji. Odpowiedz Link
felinecaline Re: Spamuję więc... 23.08.10, 12:11 "przyorczosci" - ehm = przykladami torczosci. Odpowiedz Link
la.mujer.loca Re: Spamuję więc... 23.08.10, 21:02 Dzięki kobiety! Podbudowałyście mnie. Kwiatku żebyś ty zobaczyła moją piwnicę - czego tam nie ma! Jestem zbieraczem - wszystko może mi się przydać. Niczego nie pozwalam mężowi wyrzucać. Właśnie moje opuchnięte od mieszania cementu dłonie skończyły obdzierać ze skóry stare abażury z odzysku. Jak tylko dostaną szydełkowe ubranko zaprezentuję je. Feline Maryjki zawsze mile widziane. Mam nadzieję że znowu kiedyś nawiedzę Angers. Albo Ty Lublin. Odpowiedz Link
felinecaline Re: Spamuję więc... 23.08.10, 22:06 Jak dla mnie to w Angers moze byc spotkanie nawet jutro, co do Lublina no to najwczesniej w przyszlym roku i nie powiem, juz od dawna mi sie ckni, uwielbiam Twoj dom, szalone kolory, "maryjki" i swietych Antonikow a najbardziej Was wszystkich juz poznanych a niepoznanych in spe. Odpowiedz Link
zettrzy Re: Spamuję więc... 24.08.10, 17:00 o prosze, to jest tu nas wiecej z bzikiem tekstylnym! taki spam zawsze przyjemnie poogladac! Odpowiedz Link
felinecaline Re: Spamuję więc... 24.08.10, 17:35 Mnie sie wydaje, ze wszystkie, ktore tu jestesmy mamy jakiegos "bzika" i to jest wazne i ze wszechmiar godne pieczolowitej pielegnacji. Czym bylby swiat bez osob z "bzikiem"? Wlasciwie to tego a wlasciwie te bziki nalezaloby wprowadzic do tytulu forum Odpowiedz Link
metodiw Re: Spamuję więc... 25.08.10, 22:02 Lamujerko, Twoje poduszki BARDZO mi się podobają Parę miesięcy temu miałam ambitny plan, ze nauczę się robić takie same, prosiłam nawet Z3 o opis wzoru, ale byłam za tępa i skończyło się na trzech poduszkach w paski - dwóch dla mnie i jednej dla kota Gdyby nie to, że obecnie cienko u mnie z kasą, kupiłabym od razu którąś od Ciebie, a tak, to odłożę pomysł na kiedy indziej... I pokaż koniecznie ten szydełkowy abażur, o którym pisałaś, bo mnie to bardzo interesuje. Odpowiedz Link
la.mujer.loca Re: Spamuję więc... 26.08.10, 12:59 Dzięki Meto. Szydełkowanie naprawdę jest łatwe, chociaż czasochłonne. Ale dobrze się robi np. przy "Szkle Kontaktowym". A abażur w trakcie pracy, jak zrobię pokażę na pewno. Odpowiedz Link
kasik68 Re: Spamuję więc... 25.11.10, 17:23 W chwili wolnego jeszcze spojrze na "wnetrza"ale to co widzialam bardzo mi sie podoba. Poduszki oryginalne, chetnie kupilabym,. ale to troche trudne stad... Pozdrawiam. Odpowiedz Link
felinecaline Re: Spamuję więc... 25.11.10, 17:32 Jakbys zagladala na "wnetrza to musialabys zagladac moooocno w glab, zajrzyj lepiej na "otomane: www.ootomana.pl Magde tez do tego zachecam, niewykluczone, ze spotkasz tam "bratnia dusze". Odpowiedz Link
felinecaline Re: Spamuję więc... 25.11.10, 17:32 Jakas otUmaniona bylam www.otomana.pl Odpowiedz Link
kasik68 Re: Spamuję więc... 25.11.10, 18:18 Feline, piszac wnetrza, mialam na mysli otomane) Wpadlam tam tylko na chwilke krotka, za krotka wiec szykuje sie na dluzsze ogladanie.. Odpowiedz Link
la.mujer.loca Abażur 04.12.10, 00:00 Wklejam obiecany abażur. Nie jestem specjalnie z niego zadowolona - jasnoróżowy wydaje mi się mocno oczo...bny. No i prę poduszek. Kurcze, łeb mi rozsadza od pomysłów, ale nie bardzo mam czas na realizację wszystkiego. Mam nadzieję, że się nie obrazicie że tak się tu lansuję. Metodiw, widzę że wzięłaś się za dzierganie - niezłe początki! Ja już każdą chwilę przed telewizorem muszę spędzać coś dłubiąc. Odpowiedz Link
metodiw Re: Abażur 04.12.10, 00:28 Fajnie zrobiony ten abażur, może tylko mógł być bardziej pastelowy. Najbardziej podoba mi się poduszka w gwiazdki Odpowiedz Link