felinecaline 01.11.11, 19:08 Kpt Wrona. Brawo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
metodiw Re: Maestro 01.11.11, 19:15 felinecaline napisała: > Kpt Wrona. > Brawo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ?? A o co chodzi, bo nie rozumiem? Sprzątam i sprzątam po dzisiejszych gościach i skończyć nie mogę Na dodatek przecięłam nożem palec serdeczny u lewej ręki i wskazujący w prawej, więc mi się źle klika w plastrach Odpowiedz Link
janou Re: Maestro 01.11.11, 19:37 Meto,my tu we Francji dumni ze tak perfekcyjnie polski pilot wyladowal na Okeciu bez podwozia a Ty na miejscu nic nie wiesz? tu; wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114883,10570856,Awaryjne_ladowanie_w_Warszawie___Gratulacje_dla_pilota_.html Odpowiedz Link
janou Re: Maestro 01.11.11, 19:40 sorry,przez kilka minut nie moglam wyslac posta i Twoj Meto przylecial wczesniej Odpowiedz Link
krzysztof_wandelt Re: Maestro 01.11.11, 20:11 piękne zakończenie a po tym żyli długo i szczęśliwie... Rozmawialismy z Basią ze gdyby to mialo miejsce 17 jak wracalismy i nasz z Malagi poslaliby do np. Gdanska a my auto na parkingu w Warszawie... dzisiaj bylo, jest i beda setki takich przypadkow... dla ironi wczoraj sledzilem lot z Malagi ktorym wracala nasza rezydentka zapiszcie sobie te strone: www.flightradar24.com/planes.php#!/ trzeba pobrac numer lotu ze stronu lotniska startu lub ladowania i poszukac alfabetycznie: www.flightradar24.com/planes.php#!/planes.php kliknac i mamy az do przyziemnienia pokazany lot ze sladem - rewelacji mozna ustawic tlo mapy lub widok z satelity... Odpowiedz Link
marguy Re: Maestro 02.11.11, 00:31 Wielkie brawa dla pilota !!! Oblecialam caly swiat, do Europy wracalam fatalna trasa nad Atlantykiem (ta na ktorej Airbus wpadl do morza) i, na moje szczescie, nie trafilam na turbulencjie i inne cuda. Odpowiedz Link