qwerty.tarnow 17.12.03, 21:51 Komputer mi się zacina. I internet coś powoli działa. Czyżby dane w kablach zamarzły? Albo śnieg je przysypał? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
qwerty.tarnow Re: Problem techniczny 17.12.03, 21:58 Problem jeszcze jest. Tak więc przez kilkanaście minut będę teraz nieosiągalny. Muszę doprowadzić sobie wszystko do porządku. Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Problem techniczny 17.12.03, 22:23 qwerty nie ty jeden tego blogoslawienstwa dostepujesz ,mnie tez kurde nic nie dziala, albo dziala tak ze mam ochote przywalic w komputer.Caly dzien tak mam ,az mi sie na fora wchodzic nie chce:(( Odpowiedz Link Zgłoś
jack_ryan Re: Problem techniczny 17.12.03, 22:29 Wiatry dują, mrozy szczypią, śniegi sypią to i Internety nie działają :)), a miał to być sposób na komunikację w czasie wojny atomowej ... Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Problem techniczny 17.12.03, 22:32 jack_ryan napisał: > a miał to być sposób na komunikację w czasie wojny atomowej ... Jak zwykle zachodni wynalazcy przeliczyli się z możliwościami. ;-PPP Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Problem techniczny 17.12.03, 22:40 atomowa to przetrzymaja karaluchy ,szczury i takie tam:(samo fujsssssssstwo ,a ty qwerty walcz i nigdy sie nie poddawaj! Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Problem techniczny 17.12.03, 22:46 A po wybuchu znowu jedna małpka zacznie drugą namawiać na zjedzenie jabłka. I wtedy wszystko zacznie się od nowa? Odpowiedz Link Zgłoś
jack_ryan Re: Problem techniczny 17.12.03, 22:50 Kto wie? Może ludzkość ginie i się odradza jak feniks? Odpowiedz Link Zgłoś
jack_ryan Re: Problem techniczny 17.12.03, 22:46 U mnie od czasu do czasu też się Internet zawiesza ale ostatnio jakby rzadziej. Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Problem techniczny 17.12.03, 22:49 A ja już odkryłem w czym problem. Ale dalej kompletuję narzędzia do naprawy. Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Problem techniczny 17.12.03, 22:30 Na razie przygotowuję sobie program naprawczy. Jeszcze chwilę mi więc zejdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
lubona Re: Problem techniczny 17.12.03, 22:48 U mnie już od kilku dni internet działa na zasadzie: "pojawiam się i znikam" - pewnie go wołami ciagną. Tylko jestem w takim położeniu, ze sama nie poprawię - nie znam się. Technicy przychodzą, postukają, poklikaja i przy nich śmiga jak struś pędziwiatr, a po jakims czasie znów ślimak. Czy badają stan moich nerwów, czy wytrzymałości? :-(( Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Problem techniczny 17.12.03, 22:53 Technicy komputerowi nigdy nie rozumieją zwykłych ludzi. :-((( Odpowiedz Link Zgłoś
lubona Re: Problem techniczny 17.12.03, 23:00 A tych jeszcze bardziej zwykłych to juz po prostu ( i tu ciśnie sie na klawiaturę brzydkie słowo), maja za nic. :-(((((( Odpowiedz Link Zgłoś
lubona Re: Problem techniczny 17.12.03, 23:22 Przed chwilą pokazał mi sie dziwny napis, że nie może sie otworzyć forum z przyczyn technicznych. Nie wiem co to było i nie wiem czy te moje słowa dotrą. Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Problem techniczny 17.12.03, 23:11 Dobra - usterkę zlokalizowałem, narzędzia programowe potrzebne do naprawy mam. Wobec tego wyłączam się. I przystępuję do efektywnych (mam nadzieję) działań. Do jutra. Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Problem techniczny 19.12.03, 21:57 Działania naprawcze podjęte w środę dały efekt. :-) Dziś pokończyłem ostatnie poprawki. Teraz powinno wszystko w miarę śmigać (oczywiście w miarę przepustowości łącza). Odpowiedz Link Zgłoś