Dodaj do ulubionych

Znów wstałem !

10.12.11, 09:04
I jestem !
Obserwuj wątek
    • wscieklyuklad Re: Znów wstałem ! 10.12.11, 09:04
      Cieszycie się ?
      • wscieklyuklad Re: Znów wstałem ! 10.12.11, 09:05
        Nie myślcie, że tak długo spałem !
          Bo krótko dziś spałem.
            Ja raczej krótko sypiam.
            • wscieklyuklad Re: Znów wstałem ! 10.12.11, 09:06
              Długo to raczej sporadycznie sypiam.
                Bo mnie mądre myśli budzą.
                  I wtedy leżę jakiś czas.
                    Ale nie śpię .
                    • wscieklyuklad Re: Znów wstałem ! 10.12.11, 09:07
                      No to jak nie śpię, no to mogę się pogrążyć.
                      • wscieklyuklad Re: Znów wstałem ! 10.12.11, 09:07
                        Nie we śnie, tylko w tych myślach mądrych.
                        • wscieklyuklad Re: Znów wstałem ! 10.12.11, 09:08
                          Co by tu napisać na ten przykład ? - se myślę
                            No bo tak bez końca o pogodzie, to jednak obciach.
                              Tym bardziej , że nic nie pada.
                              • wscieklyuklad Re: Znów wstałem ! 10.12.11, 09:09
                                I świeci słońce.
                                  I jest sucho.
                                    No i ci, co se wyminili opony na zimowe, pospieszyli się
                                    • wscieklyuklad Re: Znów wstałem ! 10.12.11, 09:10
                                      Cierpliwym trzeba byc z tymi oponami.
                                        Nie trzeba się speiszyć.
                                          Bo może nie będzie zimy ?
                                          • wscieklyuklad Re: Znów wstałem ! 10.12.11, 09:11
                                            Podobno tylko za kołem podbiegunowym ma być.
                                              Tak mi wczoraj z pasjansa wyszło.
                                                Ale nie wiem, czy prawda wyszła.
                                                  Bo to niemieckie karty były.
                                                    Na granicy kupiłem.
                                                  • wscieklyuklad Re: Znów wstałem ! 10.12.11, 09:12
                                                    Bo polskie są do kitu.
                                                    Za miękki papier.
                                                    I mafia znakuje.
                                                    Zresztą wszystko co polskie jest do kitu.
                                                  • wscieklyuklad Re: Znów wstałem ! 10.12.11, 09:13
                                                    Podobno ten pociąg "Pędź doliną" też ma być do kitu.
                                                    Trochę się tym martwię.
                                                    Bo ja święta jadę takim pociągiem.
                                                  • wscieklyuklad Re: Znów wstałem ! 10.12.11, 09:14
                                                    Do Krakowa nim jadę.
                                                    Bo nie mam zimowych opon w niemieckim aucie.
                                                    A poza tym ja bardzo lubię rozmawiać w trakcie podróży.
                                                  • wscieklyuklad Re: Znów wstałem ! 10.12.11, 09:15
                                                    A w pociągu se pogadam.
                                                    Może jaką niemiecką polonie spotkam?
                                                    To doradzę, żeby se takie same karty kupili, jak ja.
                                                    Zadowolenie gwarantowane !
                                                  • wscieklyuklad Re: Znów wstałem ! 10.12.11, 09:16
                                                    Dziś nigdzie nie jadę.
                                                    Nie mam dyżuru !
                                                    Czyli się raczej nie zmęczę.
                                                  • wscieklyuklad Re: Znów wstałem ! 10.12.11, 09:17
                                                    No i nie położę się zaraz spać.
                                                    Zresztą po dyżurach też się nie kładę.
                                                    Bo ja żyję w wiecznej gotowości.
                                                  • wscieklyuklad Re: Znów wstałem ! 10.12.11, 09:18
                                                    No a jak nie zasnę, to pewnie tu znów zaglądnę !
                                                  • wscieklyuklad Re: Znów wstałem ! 10.12.11, 09:19
                                                    To chyba cieszycie się ?
                                                    Ale trochę mnie może nie być.
                                                    Bo jest konkurs literacki.
                                                    I muszę się sprężyć.
                                                  • wscieklyuklad Re: Znów wstałem ! 10.12.11, 09:20
                                                    W tym celu niemiecką sprężarkę se kupiłem.
                                                    To zaraz się sprężę.
                                                    A jak się sprężę i coś naskrobię na ten konkurs, to się rozprężę.
                                                  • wscieklyuklad Re: Znów wstałem ! 10.12.11, 09:21
                                                    W tym samym miejscu co się sprężałem się rozprężę.
                                                    Popatrzcie ile ciekawych tematów dziś poruszyłem.
                                                    Też się cieszycie ?
                                                  • kogucik-2972 Re: Znów wstałem ! 10.12.11, 11:15
                                                    big_grin
                                                  • sza.aliczek Re: Znów wstałem ! 10.12.11, 11:20
                                                    Szczerze? - ja tam się cieszę, że ja wstałam! A co! : DDDDDDDDDDDDD
                                                  • wscieklyuklad Re: Znów wstałem ! 10.12.11, 11:42
                                                    Ale z Was egoiści !
                                                  • wscieklyuklad Re: Znów wstałem ! 10.12.11, 11:42
                                                    Cieszycie się tylko z tego żeście sami wstai.
                                                  • wscieklyuklad Re: Znów wstałem ! 10.12.11, 11:43
                                                    A z tego, że ja wstałem to się nie cieszycie !
                                                    A mnie jest strasznie potrzebna wazelina.
                                                    Więc moglibyście czasem napisac coś miłego.
                                                  • wscieklyuklad Re: Znów wstałem ! 10.12.11, 11:44
                                                    To się ucieszę.
                                                    Np. moglibyście odświeżyć jakiś stary wątek.
                                                    Najlepiej założony przeze mnie
                                                    I tam mnie pochwalić.
                                                  • wscieklyuklad Re: Znów wstałem ! 10.12.11, 11:45
                                                    I taki wątek byłby na górze.
                                                    No i coś by się działo.
                                                    I byłoby dużo postów.
                                                    No i w rankingu postów bylibyśmy wyżej.
                                                  • wscieklyuklad Re: Znów wstałem ! 10.12.11, 11:46
                                                    A to chyba jest najważniejsze, no nie ?
                                                    No to się nie rozmieniajcie na drobne.
                                                    I nie rozwiewajcie swojego mitu.
                                                    Ani mojego.
                                                  • wscieklyuklad Re: Znów wstałem ! 10.12.11, 11:47
                                                    Tylko więcej czasu poświęcajcie na wazelinę.
                                                    Tylko ostrzegam...
                                                    To ma być niemiecka ( lub niemiecko języczna ) wazelina.
                                                  • wscieklyuklad Re: Znów wstałem ! 10.12.11, 11:48
                                                    Polską sami się smarujcie.
                                                  • kogucik-2972 Re: Znów wstałem ! 10.12.11, 11:48
                                                    och dochtorze, dochtorze
                                                    a mi z rana gorzej
                                                    nie dosięgnę ja kultury...
                                                    pójdę, łyknę denatury..... big_grin
                                                  • sza.aliczek Re: Znów wstałem ! 10.12.11, 11:47
                                                    Dobrze - chcesz wazeliny, to bardzo proszę:
                                                    baaaaaaaaaaaaaardzo się cieszę, żeś wstał!

- ale teraz w ramach rewazeliniarstwa, poproszę o super radość z powodu mojego pojawienia się na forum!
                                                  • wscieklyuklad Re: Znów wstałem ! 10.12.11, 11:48
                                                    No !
                                                  • kkkkosmita Re: Znów wstałem ! 10.12.11, 12:06
                                                    zastanawiam się nad wazeliną techniczną.
                                                    Ta to chyba jest międzynarodowa...

jadę kupić. Będę smarował
                                                    Satysfakcja gwarantowana albo zwrot......hmmmmm.....suspicious
                                                  • kkkkosmita Re: Znów wstałem ! 10.12.11, 12:07
                                                    Zwrot to wtedy kiedy od tyłu do przodu idzie
                                                  • kkkkosmita Re: Znów wstałem ! 10.12.11, 12:08
                                                    zazwyczaj to chodzi od przodu do tyłu
                                                  • kkkkosmita Re: Znów wstałem ! 10.12.11, 12:09
                                                    Dentury też kupię ale bezbarwny
                                                  • kkkkosmita Re: Znów wstałem ! 10.12.11, 12:10
                                                    Zwrot po użyciu wazeliny powinien być gwarantowany i bezpieczny
                                                  • hardy1 Re: Znów wstałem ! 10.12.11, 14:24
                                                    Wazelina techniczna?
                                                    Ale czy ona jest
                                                    moralna czy cyniczna?
                                                  • wscieklyuklad Re: Znów wstałem ! 10.12.11, 12:06
                                                    Denatury ? "De." natury ?
                                                    Niech no mi podskoczy który !
                                                    Trucizn wcale ja nie pijam,
                                                    przez dni całe boki zbijam !
                                                    Jad ? Tym lepiej pluć, niż łykać !
                                                    Wtedy wszyscy będą zmykać ,
                                                    Do obiadu zawsze wolę
                                                    wino wypić - gdyż "Bożole"
                                                    szare mi komórki jaśni,
                                                    do zgody chęci, nie waśni !
                                                    Gdy opuszczam mój gabinet,
                                                    polewają mi Kabinett !
                                                    Szybko rzednie jednak minka,
                                                    gdy spróbuję ciut Rieslinga !
                                                    Wolę bowiem polski miód !
                                                    Polskie cacy, polskie -cud !
                                                    Precz Viu manent ! Taka pora !
                                                    Więc "Ad meliora tempora" !
    • jokker39 Re: Znów wstałem ! 10.12.11, 13:33
      Ja też wstałem! Wstawałem dziś dwa razy, aż raz w końcu się udało.
      • jokker39 Re: Znów wstałem ! 10.12.11, 13:33
        Idę teraz na zakupy, ale laptoka biorę ze sobą. Jakby co, to do Was zajrzę.
      • wichryiburze Re: Znów wstałem ! 10.12.11, 14:47
        A ja dopiero teraz mogę się ucieszyć, żeście powstawali.
        • wichryiburze Re: Znów wstałem ! 10.12.11, 14:47
          Bo ja wstaję bardzo rano.
          • wichryiburze Re: Znów wstałem ! 10.12.11, 14:48
            A wtedy Wy wszyscy jeszcze śpicie.
            • wichryiburze Re: Znów wstałem ! 10.12.11, 14:48
              A potem zakładam kufaję i gumofilce i ide do roboty.
              • wichryiburze Re: Znów wstałem ! 10.12.11, 14:49
                Nie chciało się nosic teczki-trzeba nosić woreczki.
                • wichryiburze Re: Znów wstałem ! 10.12.11, 14:50
                  Ale przynajmniej mi płacą, a to jednak dobrze, bo nie jestem bezrobotna-bezkasowa.
                  • wichryiburze Re: Znów wstałem ! 10.12.11, 14:50
                    I się nawet zdenerwowałam dzisiaj w tej robocie. Wiadomo-inteligenci mnie zdenerwowali. Bo jak ktos denerwuje to wiadomo, że to inteligent. Jakiś.
                    • wichryiburze Re: Znów wstałem ! 10.12.11, 14:51
                      Jutro mam wolne, ale to nic nie znaczy.
                      • wichryiburze Re: Znów wstałem ! 10.12.11, 14:51
                        Bo musze rano potajemnie umyć okna. A przynajmniej ze dwa.
                        • wichryiburze Re: Znów wstałem ! 10.12.11, 14:52
                          A dlaczego w niedzielę muszę? No przecież to oczywiste: bo po niedzieli jest poniedziałek, jak sama nazwa wskazuje, a wtedy to znowu kufajka i gumofilce.
                          • wichryiburze Re: Znów wstałem ! 10.12.11, 14:58
                            A w wolnych chwilach myślę o zmianie płci.
                            • wichryiburze Re: Znów wstałem ! 10.12.11, 15:00
                              Wtedy po robocie będę mogła pić piwo i przerzucać kanały w tv. Bo teraz mi nie wypada-podobno.
                              • wichryiburze Re: Znów wstałem ! 10.12.11, 15:01
                                Podobno zmiana płci to łatwa sprawa. Może zacznę od zmiany nicka.
                                • hardy1 Re: Znów wstałem ! 10.12.11, 15:41
                                  ...na Wichrowaty? wink
                                  • kogucik-2972 Re: Znów wstałem ! 10.12.11, 15:50
                                    i tak mnie po dykcie z rana zaćmiło
                                    że za oknami się późno zrobiło
                                    a ja się jakoś tak zagapiłem
                                    i tego zaćmienia nie zauważyłem
                                    zbieram kuper w kupę zatem
                                    i wracam do domu żreć zupę big_grin
                                    • hardy1 Re: Znów wstałem ! 10.12.11, 15:56
                                      Ty bądź delikutaśniejszy,
                                      dobrze, Koguciku?
                                      Mówi się "wtranżalam"
                                      a nie zupę żrem".
                                      Na tyle zezwalam.
                                      Tu się o kulturę dba,
                                      zwłaszcza spożywania jadła.
                                      Inaczej...zobaczysz
                                      siebie na patyku suspicious
                                      • kogucik-2972 Re: Znów wstałem ! 10.12.11, 19:29
                                        jakbym się w salonach chował
                                        bym się zupką delektował suspicious
                                        a że ponoć ze mnie kmieć
                                        to ja będę zupkę żreć big_grin
                                    • wichryiburze Re: Znów wstałem ! 10.12.11, 17:26
                                      "Nie żryj zupy" mawia matka,
                                      a przed matką: matki matka,
                                      czyli nasza własna babka.
                                      Tak powiadał ojciec, dziadek
                                      (ten, po którym został spadek).
                                      Mówi siostra i kuzynka,
                                      mówi wujek z Ciechocinka.

Więc przepraszam, będę szczery:
                                      co z tą zupą do cholery?
                                      Skoro lubię żreć dzień cały?!
                                      Jak zupożer doskonały?!

"Siorb człowieku! Siorb i mlaskaj,
                                      ale nie żryj już do diaska!"

• hardy1 Re: Znów wstałem ! 10.12.11, 17:55
                                        No i proszę!
                                        Wicher zadął
                                        niby róg Wojskiego
                                        Natenczas zwanego.
                                        Można siorbać,
                                        można mlaskać...
                                        Nikt nie spojrzy -
                                        tyś kobietą jest, do diaska!

Czy to dobra
                                        płci zamiana?
                                        Nie będzie częstego
                                        na tronie siadania...
                                        Chyba że zamiana
                                        chwilowa, do rana wink
                                      • kogucik-2972 Re: Znów wstałem ! 10.12.11, 19:30
                                        za siorbanie i mlaskanie
                                        ciągle mówią - w łeb dostaniesz
                                        a ja nie chcę guza mieć
                                        więc tą zupkę będę żreć big_grin
                                        • hardy1 Re: Znów wstałem ! 10.12.11, 19:51
                                          No dobra, żryj.
                                          Niech Ci będzie.
                                          Tyle że...
                                          wpierw niech zamarźnie.
                                          Tylko takie można żreć.
                                          Inaczej pijać możesz chcieć wink
                                          • kogucik-2972 Re: Znów wstałem ! 10.12.11, 19:54
                                            niech spokojna Twoja grzywka
                                            zanim zeżrę, łyknę piwka big_grin
                                            • hardy1 Re: Znów wstałem ! 10.12.11, 21:39
                                              Mój spokój jest niezmącony.
                                              A spróbuj zjeść...balony big_grin
                                              • kogucik-2972 Re: Znów wstałem ! 10.12.11, 21:44
                                                balony czy batony
                                                bo mój wzrok ciut zamglony...big_grin
                                                • hardy1 Re: Znów wstałem ! 10.12.11, 22:44
                                                  Nie żryj tyle piwska.
                                                  Wnet wzrok odzyskasz big_grin
                                                  • kogucik-2972 Re: Znów wstałem ! 11.12.11, 10:39
                                                    piwko dobre na nereczki big_grin
                                                    zimne, jasne, prosto z beczki big_grin
                                                  • hardy1 Re: Znów wstałem ! 11.12.11, 12:05
                                                    Fakt, piwo prosto z beczki
                                                    czyści nereczki.
                                                    Piwny mięsień też hodujesz.
                                                    Nie obawiasz się że coś zatrujesz?
                                                    Zacznij z innej beczki suspicious
                                                  • kogucik-2972 Re: Znów wstałem ! 11.12.11, 12:11
                                                    więc kapusty mi się chce
                                                    ...z innej beczki suspicious też Ci źle...? suspicious

big_grin
                                                  • hardy1 Re: Znów wstałem ! 11.12.11, 13:50
                                                    A jedz tę kapustę, jedz.
                                                    Nawet kwaszoną...no i śledź.
                                                    Tylko się do mnie nie zbliżaj.
                                                    bo czute zapachy to nie...czaj!
                                                    Lepiej "pultyny " ściskaj i siedź big_grin
                                                  • kogucik-2972 Re: Znów wstałem ! 11.12.11, 14:20
                                                    po głębokim namyśle
                                                    umyślnego wyślę
                                                    bo jednak - o dziwo
                                                    wolę piwo big_grin
                                                  • hardy1 Re: Znów wstałem ! 11.12.11, 17:13
                                                    Szybko zmieniasz zdanie
                                                    kiedy proponuję danie big_grin
                                                  • kogucik-2972 Re: Znów wstałem ! 11.12.11, 18:21
                                                    bo kapusta i te śledzie....
                                                    ....jakoś mi nie jedzie...big_grin
                                  • wichryiburze Re: Znów wstałem ! 10.12.11, 17:32
                                    Co prawda myślałam o czymś wyrazistszym w typie: Złodziejski Chwost, albo Zmanipulowany Nierób. W ostateczności może być i Wichrowaty Wichrzyciel.
                                    Kobiety podnieca prymitywa big_grin
                                    • hardy1 Re: Znów wstałem ! 10.12.11, 17:56
                                      W tym podnieceniu
                                      pierwotna natura się odzywa...
                                      a więc - doskonal prymitywa big_grin
                                      • ulisses-achaj Re: Znów wstałem ! 10.12.11, 18:23
                                        Cześć smile wpadam na chwilę smile
                                        • ulisses-achaj Re: Znów wstałem ! 10.12.11, 18:23
                                          Wszedłem na Facebooka na profil znajomej
                                          • ulisses-achaj Re: Znów wstałem ! 10.12.11, 18:24
                                            I znalazłem tam takie coś (tu wersja złagodzona językowo)
                                            • ulisses-achaj Re: Znów wstałem ! 10.12.11, 18:24
                                              "Kiedy obrabiasz mi tylna część ciała, nie zapomnij mnie w nią pocałować!" smile
                                              • ulisses-achaj Re: Znów wstałem ! 10.12.11, 18:25
                                                Normalnie shocking, bo to bardzo kulturalna i powściągliwa osoba ...
                                                • ulisses-achaj Re: Znów wstałem ! 10.12.11, 18:26
                                                  Podejrzewam, że to wszystko przez ten halny, który wieje u nas od kilku dni ...
                                                  • ulisses-achaj Re: Znów wstałem ! 10.12.11, 18:26
                                                    Musiałem się tym z Wami podzielić, bo gdybym tego nie zrobił, nie podzieliłbym się ..
                                                  • ulisses-achaj Re: Znów wstałem ! 10.12.11, 18:27
                                                    A dzielić się trzeba. Tak mówią. To ja słucham.
                                                  • ulisses-achaj Re: Znów wstałem ! 10.12.11, 18:27
                                                    Dziękuje za uwagę
                                                  • hardy1 Re: Znów wstałem ! 10.12.11, 18:41
                                                    Nie dziękuj, tylko odpowiedz:
                                                    Czy ten halny przewiewał znajomą na wylot?
                                                  • hardy1 Re: Znów wstałem ! 10.12.11, 18:42
                                                    Bo jeżeli na wylot to dla niej lepiej.
                                                  • hardy1 Re: Znów wstałem ! 10.12.11, 18:42
                                                    Bo wtedy halny przelatuje na wylot a nie unosi.
                                                  • hardy1 Re: Znów wstałem ! 10.12.11, 18:43
                                                    Tak że lepiej mieć na przestrzał aby halny nie porwał.
                                                  • hardy1 Re: Znów wstałem ! 10.12.11, 18:44
                                                    Bo jak halny porywa to może nadmuchać.
                                                  • hardy1 Re: Znów wstałem ! 10.12.11, 18:44
                                                    I wtedy na początku wygląda nawet dobrze bo silikonu nie trzeba a i tak dobrze widać to co trzeba.
                                                  • hardy1 Re: Znów wstałem ! 10.12.11, 18:45
                                                    Ale jak ciśnienie wzrośnie to może pęknąć.
                                                  • ulisses-achaj Re: Znów wstałem ! 10.12.11, 18:45
                                                    Hardy, jak ją znam, było to nawiązanie to ogólnie znanego związku frazeologicznego. My tu gadu gadu a za oknem wieeeje..
                                                  • hardy1 Re: Znów wstałem ! 10.12.11, 18:46
                                                    Związek związkiem Uli, ale halne iśnienie to nie w kij dmuchał tylko w co innego.
                                                  • hardy1 Re: Znów wstałem ! 10.12.11, 18:48
                                                    U mnie też wieje i dlatego siedzę w domu bo nie chcę być nadmuchany.
                                                  • hardy1 Re: Znów wstałem ! 10.12.11, 18:49
                                                    Myślę że znajoma od tego związku ma jednak lepiej.
                                                  • hardy1 Re: Znów wstałem ! 10.12.11, 18:49
                                                    Bo pewnie tylko w domu siedziała i związki wymyślała.
                                                  • hardy1 Re: Znów wstałem ! 10.12.11, 18:50
                                                    A u mnie wiatr duje-wieje i związki żadne na to nie poradzą.
                                                  • hardy1 Re: Znów wstałem ! 10.12.11, 18:51
                                                    I nikt nic na to nie poradzi. Trzeba ducie przeczekać.
                                                  • ulisses-achaj Re: Znów wstałem ! 10.12.11, 18:51
                                                    A ja siedzę bo mnie głowa boli, przepraszam, to niedostatecznie kulturalne określenie. Otóż, mój drogi, cierpię, niestety, na migrenę od dni paru. Fi donc! smile
                                                  • hardy1 Re: Znów wstałem ! 10.12.11, 18:53
                                                    To Ty kurtulalny yntelygent jesteś. Ja nie miewam migren tylko prosto po chłopsku wink
                                                  • ulisses-achaj Re: Znów wstałem ! 10.12.11, 18:56
                                                    Cóż Hardy, każdy ma własny krzyż, albo będzie go miał... smile
                                                  • hardy1 Re: Znów wstałem ! 10.12.11, 19:04
                                                    Mogę mój oddać. Chcesz? big_grin
                                                  • ulisses-achaj Re: Znów wstałem ! 10.12.11, 19:05
                                                    Dziękuję, już mi szykują... smile
                                                  • hardy1 Re: Znów wstałem ! 10.12.11, 19:47
                                                    Weźmiesz jeszcze mój to nie będzie Cię przechylało na jedną stronę wink
                        • jokker39 Re: Znów wstałem ! 10.12.11, 19:16
                          Będziesz myć okna? Ooo ...
                          • jokker39 Re: Znów wstałem ! 10.12.11, 19:16
                            A wiesz, że to jest nienowoczesne? Powinnaś wynająć kogoś do mycia.
                            • jokker39 Re: Znów wstałem ! 10.12.11, 19:17
                              Taki teraz trend.
                              • hardy1 Re: Znów wstałem ! 10.12.11, 19:46
                                Będzie kimś okna myła? Czy to jest ekologiczne?
                                • sza.aliczek Re: Znów wstałem ! 10.12.11, 22:03
                                  Tego nie wiadomo, wiadomo natomiast, że jest to zupełnie eschatologicznie!
                                  • sza.aliczek Re: Znów wstałem ! 10.12.11, 22:03
                                    a tfu! e! nie ie a e!

big_grin
                                    big_grin
                                    big_grin
                                  • hardy1 Re: Znów wstałem ! 10.12.11, 22:48
                                    Lepiej wytłumacz mi łopatologicznie,
                                    dlaczego eschatologicznie
                                    a nie teleologicznie...wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka