sorel.lina 18.06.15, 01:13 Na spóźnione "dobranoc", albo bardzo wczesne "dzień dobry", specjalnie dla Was znalezione na FB. Duży i mały Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
witekjs Re: Vidavilu, Szaliczko 18.06.15, 01:31 Na spóźnione "dobranoc", albo bardzo wczesne "dzień dobry" Sorel.linie, pewien medycament przesyła - Witek www.google.pl/search?q=gencjana+kwiaty&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=B6aBVbDhM8mLsgGe64K4AQ&ved=0CCYQsAQ&biw=1920&bih=979 Odpowiedz Link
sorel.lina Re: Vidavilu, Szaliczko 18.06.15, 10:29 Dziękuję, Witku, za piękne "medykamenty". Skąd wiedziałeś, że kocham wszystkie odcienie błękitu? Myślałam, że tylko Karen o tym wie... Pozdrawiam serdecznie, sorellina. Odpowiedz Link
sorel.lina Re: Vidavilu, Szaliczko 18.06.15, 14:11 Witku, jeszcze raz. Tylu kwiatów na raz chyba jeszcze nikt mi nie podarował! Dziękuję! Odpowiedz Link
witekjs Re: Vidavilu, Szaliczko 18.06.15, 17:04 sorel.lina napisała: > > Witku, jeszcze raz. Tylu kwiatów na raz chyba jeszcze nikt mi nie podaro > wał! > Dziękuję! Do tej pory znałem gencjanę jedynie jako lek. Okazało się, że jest to piękny kwiat. Od tygodnia stoją na naszym stole i pięknie wyglądają. Ciekawe, czy je już znaliście ? Pozdrawiam. Witek Odpowiedz Link
sorel.lina Re: Vidavilu, Szaliczko 18.06.15, 17:15 witekjs napisał: > Do tej pory znałem gencjanę jedynie jako lek. > Okazało się, że jest to piękny kwiat. > Od tygodnia stoją na naszym stole i pięknie wyglądają. > Ciekawe, czy je już znaliście ? Dzień dobry, Witku! O gencjanie słyszałam, że to taki kwiat-lek, ale nie wiedziałam, że tak pięknie kwitnie! Odpowiedz Link
vidavil-125 Re: Vidavilu, Szaliczko 18.06.15, 08:38 A mówią, że jest jakieś podobieństwo między psem a właścicielem. Tu nawet dość wyraźne Odpowiedz Link
sorel.lina Re: Vidavilu, Szaliczko 18.06.15, 10:34 Spójrz, Vidavilu, czy to nie piękne? Wygląda jak obraz artysty raczej niż zdjęcie, nie sądzisz? Na mnie działa. Odpowiedz Link
vidavil-125 Re: Vidavilu, Szaliczko 18.06.15, 10:44 Sorelino Wzdragam się opiniować, ale jest „za ładne” Odpowiedz Link
sorel.lina Re: Vidavilu, Szaliczko 18.06.15, 10:48 vidavil-125 napisał: > Sorelino > Wzdragam się opiniować, ale jest „za ładne” Rozumiem. Ale Natura bywa czasem... "za ładna". Odpowiedz Link
sorel.lina Re: Vidavilu, Szaliczko 18.06.15, 10:52 Kiedyś rozmawialiśmy tu o "cienkiej linii", jaka dzieli prawdziwą sztukę od kiczu. Wydaje się jednak, że Natura nic sobie z tej linii nie robi. Odpowiedz Link