kogucik.2972 09.01.10, 12:45 to jest loża dziennikarzy - o tej szansie każdy marzy... czekam zatem komentarzy, o tym, co się dziś wydarzy Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
znavvca Re: KOMENTATORZY 09.01.10, 12:53 Więc ja tutaj se przysiędę Z tąd mam oko tyż na grzędę Odpowiedz Link
kogucik.2972 Re: KOMENTATORZY 09.01.10, 13:03 Ty się tutaj mi nie chowaj, dziś i Twoja spadnie głowa ! Odpowiedz Link
znavvca Re: KOMENTATORZY 09.01.10, 13:10 Ja bezpieczny tu i dziarski - IMUNITET DZIENNIKARSKI - Odpowiedz Link
kogucik.2972 Re: KOMENTATORZY 09.01.10, 13:21 nie masz zatem wcale racji - nie dostałeś akredytacji ! Odpowiedz Link
al-szamanka Re: KOMENTATORZY 09.01.10, 13:04 Nie wiem czy Indor przybędzie, giermek szuka jego wszędzie, a ten przepadł jak ten duch, może wpadł w śniegowy puch. Odpowiedz Link
kitani Re: KOMENTATORZY 09.01.10, 13:47 Do dziennikarskiej grupy nie należę, ale gościem też się nie czuję więc tutaj trochę zarymuję. Czy juz się coś zaczęło? Czy zasypało kurnik i klepisko? Gdzie w końcu ta bitwa jest, u nich czy u nas zaczyna się wszystko? Spotniałam juz trochę z niecierpliwości pełna obaw o wynik- my czy nasi goście? Odpowiedz Link
kitani Re: KOMENTATORZY 09.01.10, 14:00 No już wiem - u nas wszystko juz rozgrywka się zaczyna Lekko się już podjudzają i wnet tu będzie gorąco. Siądę sobie tam w kąciku by w dziub mi się nie dostało od którego z łysą pałą Do wieczora czasu wiele... Skrzydła trzymam koguciku za Twój sukces tu w kurniku! Odpowiedz Link
hardy1 Re: KOMENTATORZY 09.01.10, 14:23 Tutaj nie ma łysych pał! Czy dziennikarz, woj czy gość każdy napatrzy się na bój dość. Lecz rycerski to pojedynek - najwyżej pozbędą się "jedynek" Więc niewinne białogłowy mogą patrzeć. Bez obawy Odpowiedz Link
kitani Re: KOMENTATORZY 09.01.10, 20:51 Przybiegłam tu do Was z pracy na chwilę by zobaczyć kicho-nora skwaszoną minę! Co widzę i cieszy mnie to wybornie już po kicho-nornie! Dzielnie spisały się nasze indory i kury rzucając sąsiadów na mury. Nagroda należy się im się nie byle jaka! Order ze ślimaka stworzony, pięknie w ziarna maku zapieczony? Nie! Droga Al, może tak w końcu dziubasa obiecasz każdemu z kurnika zwycięscy niech się dowiedzą jacy oni męscy! Odpowiedz Link
kitani Re: KOMENTATORZY 10.01.10, 16:11 Czytałam raz jeszcze dzisiaj przy śniadaniu i cóż- Dzielny kogucie, słodki indorze zieloną wróżkę w uznaniu Wam złożę za te słowne walki o Wasze wybranki. Odpowiedz Link