tropem_misia1 19.04.10, 23:46 po kuchni i po pokoju jaka przyczyna mego znoju? Ach,spać nie mogę szukam przyczyny. Czemu,powiedzcie w nocy nie śpimy? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sumitra Re: biegnę 20.04.10, 05:43 Jedni nie śpią, bo mają zmartwienia, drudzy, bo gnębią ich wyrzuty sumienia. Są i tacy co lubią nocną ciszę, wtedy, dobrze im się myśli i pisze... A ja jestem rannym ptaszkiem, w nocy śpię a wstaję wczesnym rankiem. ------------------------------------ Jestem, jaka jestem... Odpowiedz Link
al-szamanka Re: biegnę 20.04.10, 20:55 Mam także sen przerywany i koszmarami często zapchany, w nocy przerabiam, co mnie boli, a sen mi trochę rany koi, taki już los wrażliwych ludzi, że innych złość w nocy ich budzi. Odpowiedz Link
hardy1 Re: biegnę 23.04.10, 15:53 Ja zaś mimo znoju dnia jak zabity śpię. Jak ta lala. Z boku na bok się nie przewracam i złymi myślami snu nie zagracam Do problemów przeżywania jest jawa Zaś sen w nowe siły mnie przyprawia Więc we śnie nie martwię się o jutro. Wysypiam się. We śnie nie jest mi smutno Odpowiedz Link
tropem_misia1 Czyli 23.04.10, 21:56 jawa we śnie nie wraca koszmarem. A Twe sny kolorowe nie smutne i szare. Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: siedzę 13.06.10, 14:00 i dycham, ledwo dycham bo od upału po prostu zdycham Odpowiedz Link
zecozejak Re: siedzę 13.06.10, 15:55 No a w centrum zelzal upał nie gotuję się jak zupa i wiaterek ciut powiewa, ptaszek śpiewa, szumią drzewa, wniosek: oczywista sprawa, ze od grodu Kraka lepsza jest Warszawa. Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: siedzę 13.06.10, 20:41 Warszawa młoda niedoświadczona, biegnie i tańczy jak to ona. A Kraków stary w mury okutany, sapie i dyszy i z tego jest znany, że pośród wielu miast, a ich tysiące duszę posiada i serce płonące ))))))(sory,ale mi sie rymło) Odpowiedz Link