11.10.10, 20:50
I prosze!
Normalna kobita.
A w tym PiSie, to jak nie Nelly Rokita, To inna Fotyga, albo -za przeproszeniem jaka KEMPA.
Nie ma sprawiedliwosci w tem PiSie. Uoj nie ma.
Widac Pan Bog ich tez nie lubi. Amen:):)

ps. A przy okazji Debek, to sprobujcie sobie wyobrazic Kempe i Wrobel na golej plazy! Przecie wszystkie fladry z okolicy wyzdychalyby.....ze smichu:)
Obserwuj wątek
    • erte2 Grzeszki 11.10.10, 21:25
      Bardzo lubiłem aktorkę Annę Nehrebecką, a pani Anna Nehrebecka wydaje się równie fajna. Tym niemniej "się czepnę". Otóż - jeśli ktoś w roku 1956. miał 9 lat, to w roku 1977. nie mógł mieć dwudziestu kilku tylko trzydzieści. Wiem, bo w 1956 sam miałem 9 lat...
      • mnbvcx Re: Grzeszki 13.10.10, 08:49
        kobietom z wiekiem lat przybywa coraz wolniej ;) . znam jedna ktora od dawna ma 18.
    • tak_bywa Re: Grzeszki 11.10.10, 21:26
      :-) :-) :-D :-D
    • czarnykmin ... 12.10.10, 11:52
      Ech, gdzie te czasy: "Rodzina Połanieckich", "Najdłuższa wojna nowoczesnej Europy", "Doktor Judym" ...
    • giruson Grzeszki 13.10.10, 10:24
      Znam Panią Nehrebecką tylko z serialu Rodzina Połanieckich, którym moim zdaniem jest kiepski,ale o dziwo ludzie w Australii to oglądają i myślą ,ze to jest aktualny serial.
      Nie o tym chciałam napisać. Nie wiem czy to było zamierzone czy tak wyszło.
      Ja odczytałam ten artykuł jak lans przedwyborczy.
      Po pierwsze nie podoba mi się ,że tak łatwo rozdziela się pieniądze podatników- chodzi mi o darmowe seanse kinowe i dojazdy chyba nie tylko do kina dla emerytów. Hola Hola- najpierw to ten emeryt musi mieć siłę , jaki taki wzrok i słuch aby aktywnie uczestniczył w seansie, chyba,ze będzie to Rodzina Połanieckich, którą znał wcześniej.
      Ostatnio byłam Niemczech i zdziwił mnie ogrom ludzi starych aktywnie uczestniczącym w życiu miasta. Najpierw proszę zadbać o sprawność naszych emerytów.
      Rozczarowałam się także,ze Pani Nehrebecka przedstawiła swój zacny patriotyczny ród i swoją solidarnościową działalność pięknie pięknie, ale to naprawdę nudne
      Liczą na ciąg dalszy , w którym dowiemy się co taka zacna osoba robi jako żona ambasadora dla Polski.
      Pozdrowienia dla redakcji

• mandaryna.1 Grzeszki 13.10.10, 16:12
      Rzeczywiscie Anna Nehrebecka - małpa.Niemiła kobieta,pisano o niej,jakie cyrki i ekscesy wyprawiała w Brukseli.Do tego brzydka jak noc.
    • mandaryna.1 Grzeszki 13.10.10, 17:41
      www.se.pl/rozrywka/plotki/seweryn-wyrzuci-nehrebecka-na-bruk_133688.html
      Taka jest "madame" Nehrebecka.
      • momusek Re: Grzeszki 16.10.10, 23:29
        Żenujący poziom komentarzy... czasami szkoda doprawdy, że pisanie i czytanie są dla wszystkich. A korzystają z tych dobrodziejstw ci, którzy nie mają nic do powiedzenia, jak pani m1.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka