Dodaj do ulubionych

Metody werbunku

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.05, 14:42
Żal tylko żeśce nie wspomnieli o tym że wszechpolacy robią wszystkim fotki i
zakłądają teczki tym osobom co sa nieprzychylne MW.Wiem po pseudokonferencji
jaka odbyła sie w Krakowie,i wiem że mam teczke.Dlatego że mam poglądy
lewicowe.
A tak jeszcze poza tym,to ja bym sprawdził na waszym miejscu pewień dokument
ONZ na tmat organizacji typu MW,wg.nich jest ona faszyzująca i
niebezpieczne,Szkoda że ministerstwo spraw wewnętrznych nie przetłumaczy go
na Polski.Bardzo ciekawy jest.
Obserwuj wątek
    • Gość: giertychoza Re: Metody werbunku IP: *.mim.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.05, 21:12
      LPR razem (do wora i do Wisły)!
      obserwuję tu działanie podobne jak w Samoobronie, i ten sam poziom umysłowy
      "działaczek", które nawet nie mają odwagi, by podpisać się swoimi nazwiskami.
      to przecież tępe, durne baby, zionące nienawiścią do wszelkiej odmienności:
      innej narodowości, obcych studentów, orientacji seksualnej, przekonań - należy
      wobec nich stosować ich własne metody - wypalać żywym ogniem, polewać kwasem i
      stosować pranie mózgu. albo jeszcze lepiej - porywać, wywozić do Holandii i
      przymusowo oprowadzać po Red Light w ramach tortur.
      a poważnie - włos dęba staje, że pachołki Romana Addamsa sa w niego tak
      bezkrytycznie zapatrzone. gadają farmazony, indoktrynują własne rodziny -
      pogratulować małżonkowi wyboru aktywnej żony! w dodatku ta dwulicowość - UE jest
      be, ale jeśli da się wycyckac jakieś pieniądze, to jak najbardziej, skoro
      frajerzy dają to czemu by nie brać i wykorzystywać dla budowy pomylonych struktur?
      wszyscy, którym nie podoba się LPRowska wizja świata, przy okazji najbliższych
      wyborów powinni ścisnąć pośladki i biegiem udac się do komisji wyborczych, żeby
      UNIEMOŻLIWIĆ tym neofaszystom jakikolwiek rozwój! ileż to osób pluje na tą
      organizację, skądinąd słusznie, ale do urn nie idą bo sa zasadniczo przeciwni
      polityce - szanowni państwo, zróbcie wyjątek tym razem - bądźmy konsekwentni!
      nie dopuśćmy żeby wleźli na wysokie stołki. jeśli ci pomyleńcy wygrają
      nadchodzące wybory, nie pozostanie nic innego jak spakować plecak i ewakuować
      się, bo nastąpi skażenie większe jak w Czarnobylu.
      właściwie w półanonimowości tych pań jest jakaś znamienność - czyżby nie do
      końca czuły, że z takimi poglądami warto się afiszować? brak zdjęć, nazwisk - to
      tak, jakby wstydzili i obawiali konsekwencji przyklaskiwania "sprawie". a może
      to obawa przed odwetem homoseksualistów? każdy patrzy przez pryzmat własnych
      czynów, a wszechpolacy i elpeerowcy oprócz brutalnych zachowań wobec odmienności
      nie reprezentują NIC. podziw może wzbudzać jedynie karność tego narodowego stada
      owiec i propagandowa stylistyka jakiej uparcie się trzymają.
      • Gość: asimof Stop nietolerancji! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.05, 16:40
        stop.nietolerancji.prv.pl
        Jeśli zgadzacie sie z treścią tej srony, podeślijcie link do niej możliwie jak
        najszerszej grupie osób.Już czas zabrać głos w sprawie poglądów jakie
        reprezentuje ta oranizacja. Nie możemy w końcu ciągle milczeć!
    • Gość: Bolek Re: Metody werbunku IP: *.sympatico.ca 12.02.05, 21:12
      no wlasnie o to chodzi,gdzie te zdjecia? chce widziec i wiedziec,moze bym sie
      zapisal do tej organizacji?
    • Gość: Murof I Wielki żeby tylko teczki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.05, 21:15
      Ha, o teczkach nie słyszałem, natomiast z własnego dośw. i dośw. najbliższego
      otoczenia wiem że śledzą osoby im nieprzychylne, wystarczy powiedzieć prawde i
      nazwać ich faszystami. Co znaczy śledzą? Po tygodniu, choć gadałeś z takim w
      necie wiedzą o tobie WSZYSTKO. Tym gorzej dla nich...
    • Gość: freeman Re: Metody werbunku IP: *.anon-online.org 13.02.05, 15:45
      Neofaszyzm 60 lat po wyzwoleniu Oswiecimia. Strzezcie sie ludzi swietszych od
      Papieza.
      • Gość: enzo Re: Metody werbunku IP: *.lodz.mm.pl 13.02.05, 15:54
        Aktywizajcja młodych to nie tylko wiece i pogaduszki przy ulotkach przeciw
        wszystkiemu co jest odmienne od idyllicznego życia koła gospodyń wiejskich .
        Młodzi (tylko z wyglądu) działacze neofaszystowskiej organizacjii atakują
        wszystko co tylko mozna od rodaków po Watykan (ideologiczna stolicę poniekąd).
        Żal mi tyklo waszego zmarnowanego czasu na te posthitlerowskie pierdoły >
        Pranie mózgu jak u świadków jehowy normalnie . Jeśłi zakładacie rodziny to
        wasze dzieci bedą miały czytane na dobranoc sprawozdania komisji śledczych lub
        nowe ustawy i ich projekty . Musicie się otrząsnącć z tego snu w którym
        jesteście
    • Gość: awf MW wstyd mi za to ze jestesmy rodakami i w duchu IP: *.sympatico.ca 15.02.05, 02:52
      mam nadzieje, ze tylko wasze korznie nie sa polskie bo jezeli tak to MLODZIEZO
      NIE WIELKOPOLSKA uciekaj z Polski bo za paredni kazdego mlodego ktos z z po za
      Ojczyzny bedzie identyfikowal z matolami z mw...
      • Gość: gosmal Brunatne koszule IP: 198.4.159.* 15.02.05, 21:40
        Normalnie wlosy mi sie jeza jak o tym czytam! Oni juz niedlugo beda nosic
        brunatne koszule i opaski na ramieniu. Narazie konczy sie na pomidorach w
        gajow, jutro beda obozy. Wyolbrzymiam? Nie sadze. Od czego zaczal sie czarny
        okres historii Europy? Niby glasza milosc do blizniego, a jad sie z nich saczy
        i nienawisc. Indywidualizm to slowo ktorego MW-owcy nie znaja. Slepa wierza i
        robia co im kaza. Zupelnie jak 60 lat temu w Niemczech...
        W Oswiecimu maja swoja placowke (miedzy innymi). Tuz pod progiem obozu... czy
        tak trudno zobaczyc podobienstwa?
        • Gość: mark mlodziez wSSzechpolska IP: *.icpnet.pl 17.02.05, 10:01
          ein Volk, ein Reich, ein Fuehrer....

co z tego, że po polsku?...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka