fanaberka 16.04.05, 09:56 Piękny, mądry, dobry, dający do myślenia tekst. Gratuluję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ab554 Re: Oni 20.04.05, 11:42 kocham pania pani joanno od pani pierwszych rol w teatrze telewizji od pierwszych wysokich obcasow doskonale rzeczy pani pisze,dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
copine7 Oni 23.04.05, 13:58 Ach, ten brak jednoznaczności i oczywistości! Gratuluję wrażliwości i bystrego oka ... "piekno jest cecha patrzącego...", pozdrawiam ciepło Odpowiedz Link Zgłoś
beatak Re: Oni 09.05.05, 19:30 Dawno nie czytałam czegoś tak cudnego. U nas też zawsze mówimy MY :-) Tak ciepło na sercu mi się zrobiło... Wspaniałe!!! Odpowiedz Link Zgłoś
rom1970 Re: Oni 19.07.05, 22:21 Pani Szczepkowska-jest Pani doskonała.Mądra obserwatorka tego życia którego my nie widzimy.Dobre.Wspaniałe.Niech Pani nie daje się porównywać z kims tam.Pani jest jedyna w swoim rodzaju. Rom Odpowiedz Link Zgłoś
onabarbarzynca Re: Oni 29.07.05, 00:06 Hmmm..., od dawna czytam Pani felietony. Robią na mnie za każdym razem wielkie wrazenie. Choć sama piszę i jestem ambitna, wiele mi do Pani brakuje i mam nadzieję choć w połowie tak zgrabnie i inteligentnie władać piórem.=) Odpowiedz Link Zgłoś
mundrala1 Re: Oni 08.08.05, 00:16 Przepiękny felieton, jak zawsze .Czekam na kolejny. Odpowiedz Link Zgłoś