lacymon Rzeczywiście miły z niego człowiek !!!! 02.07.07, 18:09 i z charakterem !!! Odpowiedz Link Zgłoś
tetlian Re: Rzeczywiście miły z niego człowiek !!!! 02.07.07, 18:51 Uwielbiam z nim filmy. Ale widać, że czas go już trochę posunął. Odpowiedz Link Zgłoś
p_lar Jackie jesteś wielki !!! 02.07.07, 19:31 Może i się posunął, ale życzę każdemu żeby w jego wieku miał taką kondycję. Schwarz, Van Damme, nawet Chuck powoli pierniczeją a Jackie ciągle w formie. Nie przepadam za kinem akcji, filmy Jackiego są infantylne, z cienką fabuła ale jestem pełen podziwu dla tego faceta. Jest sympatyczny i szczery do bólu. Odpowiedz Link Zgłoś
baba-jaga Re: Jackie jesteś wielki !!! 02.07.07, 20:20 swietny gosc, sila, lagodnosc, spryt, wspolczucie, dramat, komedia. Pieknie zawarl wszystkie sprzeczne aspekty zycia w jednej osobie. Uniwersalizm i unikalnosc. Charli Chaplin plus specyfika azjatycka. Brawo Jackie! Odpowiedz Link Zgłoś
adamu77 Re: Kopciuszek Jackie Chan 03.07.07, 00:36 Ziomus !!! Chcesz by cie zapamietano jako jednego z tych slawnych aktorow ktorzy podarowali ludziom rozrywke??? U MNIE MASZ TO JAK W BANKU !!! Na zawsze pozostaniesz moim Aktorsko-Rozrywkowym- Wywolujacym Podziw wzorcem , ktory powinien zostac umieszczony w Sevres... Pozdro od Roba dla wszystkich fanow filmow Jackie´go Peace Odpowiedz Link Zgłoś
uzynska Filmy akcji? 03.07.07, 07:44 Filmy głupie płytkie i bez sensu. Aktor może i sympatyczny ale to chyba nie o to chodzi. Jak dla mnie, nieciekawe. Ale co tam, ważne, że się dorobił... Odpowiedz Link Zgłoś
mendoza61 Re: Filmy akcji? 03.07.07, 09:41 użynska chowaj się... nie bardziej płytkie od tego co serwuje durne jurne biuściaste, mięśniakowate hollywood czy polskie kino ambitne aż niezrozumiałe.. przynajmniej jest się w co wczuć (u jackiego) z czego śmiać i płakać... Odpowiedz Link Zgłoś
yamabushi no moze... 03.07.07, 13:53 ... Jurgen Prochnow albo Maja Komorowska to on nie jest... ALE NIE ZA TO GO KOCHAM!!! (duzy szacunek dla szkoly baletowej opery pekinskiej:) Odpowiedz Link Zgłoś
krawiec6661 Re: Filmy akcji? 03.07.07, 20:28 Nie zgadzam się, facet grał w wielu doskonałych filmach, a że oprócz tego w wielu szmirach to inna sprawa. Widziałem tylko fragemnty nowej policyjnej opowieści, dość oryginalny film. Odpowiedz Link Zgłoś
4gr Jackie Chan - duma Hongkongu! 03.07.07, 17:34 Wielki aktor i kaskader, ktory na temat kina wie wiecej niz wszystkie przewartosciowane indywidua z Hollywod razem wziete. Rzeczywiscie, zasluguje swoja praca na szacunek! Odpowiedz Link Zgłoś
hitumi Kopciuszek Jackie Chan 08.07.07, 11:27 Klękam przy Jackie'm... On miał już wszystko połamane a dalej gra w filmach; po prostu wymiata ;)No i zaraził mnie swoją filozofią życiową, co wyciągnęło mnie z terapatów ;) SZACUNEK dla tego Pana :) Odpowiedz Link Zgłoś
stanley_fish trochę za wiele pajacowania 17.10.07, 15:40 Szanuję Jackie Chana za jego umiejętności i nawet nie taką złą grę aktorską. Ale uważam, że większość filmów z jego udziałem jest kiepska. Szczególnie te quasi-komedie. wcale nie są zabawne. myślę, że powinien spoważnieć i wybierać sobie role mniej "głupkowate", jak ostatnio Jet Li Odpowiedz Link Zgłoś