Dodaj do ulubionych

dla fanów designu - akcesoria do kuchni w limango

07.12.11, 10:10
Tym razem natrafiliśmy w na fajne akcesoria do domu, zaparzacze, ekspresy do kawy, młynki elektryczne, noże i inne fajne gadżety do domu.

i to znów w limango.pl (to już drugi nasz wpis na o ich produktach:)

obczajcie sobie ale ceny też prezentują się fajnie:
www.limango.pl/shop/overview/index.php?cid=1866&catid=12950&subcatid=13037
Niestety trzeba się zarejestrować/ zalogować:/
Obserwuj wątek
    • bartekboss90 Re: dla fanów designu - akcesoria do kuchni w lim 01.03.12, 10:16
      Najfajniejsze akcesoria do kuchni znajdziecie na www.domogrodhobby.pl
      Od jakiegoś roku już tylko tam robię zakupy designerskich akcesoriów do kuchni.
      • alasowa1980 Re: dla fanów designu - akcesoria do kuchni w lim 06.03.12, 10:21
        Polecam również crazyshop!
        www.crazyshop.pl/produkt.php?a=search&szukaj[name]=kuchni
        • 1listekzielony Re: dla fanów designu - akcesoria do kuchni w lim 08.05.12, 11:47
          Ekspresy do kawy dla fanów designu: stylowe-agd.pl/wyposazenie-kuchni/inspiracje-oryginalne-designerskie-ekspresy-do-kawy/ - najpiękniejszy Bugatti, ale sporo kosztuje - prawie 4 tys. zł...
    • gagosian Re: dla fanów designu - akcesoria do kuchni w lim 12.05.12, 17:57
      Znalazłam ciekawy sklep i kolorowe, designerskie akcesoria kuchenne, a co najważniejsze nie trzeba się tam rejestrować :)
      Znacie firmę Bodum i jej szklanki termoizolacyjne ? Jakie są Wasze opinie , bo przymierzam się do zakupu takich: www.lemongrey.pl/pl/p/PAVINA-szklanki-z-silikonowa-obrecza-2-sz-035-l/331
      • martat76 Re: dla fanów designu - akcesoria do kuchni w lim 22.06.12, 17:18
        Nie polecam tego sklepu. Kiedys zrobiłam tam zakupy i żałuję. Na dostawę zamówienia czekałam ponad bagatela DWA TYGODNIE, a w czasie składania zamówienia termin dostawy wynosił do 3 dni :). Myslałam, że wyjdę z siebie. W dodatku, że zamówiłam rzeczy za ponad 600 zł ( włączając w to prezent dla znajomych na nowe mieszkanie, którego rzecz jasna nie dostali na czas). Co gorsze, kiedy próbowałam się dowiedzieć co dzieje się z moim zamówieniem zostałam bardzo niemiło potraktowana. Teraz robię zakupy w sklepie MorelaShop.pl (z polecenia rzecz jasna) lub Avocado. Jednakże MorelaShop.pl ma trochę bogatszą ofertę i za zakupy od 270 zł wysyłka jest darmowa, gdzie w Avokado darmowa wysyłka jest dopiero za zakupu przekraczające 400 zł. Jak na razie jestem bardzo zadowolona. Polecam :)
        • jowi-ta82 Re: dla fanów designu - akcesoria do kuchni w lim 22.06.12, 17:32
          Ja także nie polecam tego sklepu. Dane na stronie sklepu były nieaktualne - jeden z zamówionych produktów po tygodniu oczekiwania okazał sie niedostępny. Miał to być prezent na Święta, niestety było juz za późno na poszukiwania innych opcji. Z pewnością nic wiecej w tym sklepie nie kupię. Polecam za to politalia.pl, kam-an.eu, akcesoriakuchenne24 oraz morelashop.pl ( z czego morela rzeczywiscie ma najtańszą przesyłkę)

Pozdrawiam
          Jowita
      • dar.ro7 Re: dla fanów designu - akcesoria do kuchni w lim 22.06.12, 17:47
        Zamówiłem towary oznaczone "wysyłka do 3 dni". Mija 10-ty dzień, a paczka wciąż nie została ze sklepu wysłana. Zero wyjaśnień ze strony obsługi. Towar potrzebny jest mi na pojutrze, więc szanse na otrzymanie paczki w terminie są bliskie zeru. Nie będę więcej kupować w tym sklepie. W internecie jest wiele innych sklepów z akcesoriami do domu, w kilku już kupowałem (CrazyShop.pl, Valdoro.pl oraz wskazana wczesniej MorelaShop.pl) i nie było problemu z dostawą, więc LemonGrey.pl powiem: adios!
        • dawid_glass81 Re: dla fanów designu - akcesoria do kuchni w lim 25.06.12, 08:51
          ale LemonGrey.pl i limango.pl to co innego:P
    • maszmi Re: dla fanów designu - akcesoria do kuchni w lim 11.10.12, 09:44
      Z zasady nie podaję w sporadycznie odwiedzanych witrynach mojego maila, wpierw chcę poznać a dopiero potem podjąć decyzje. A wy róbta jak chceta!
    • walas_mateusz Re: dla fanów designu - akcesoria do kuchni w lim 28.11.12, 12:47
      polecam też fajny sklep internetowy www.hiendkitchen.com
      • pm_ja Re: dla fanów designu - akcesoria do kuchni 03.12.12, 10:11
        Jeśli chodzi o fajne akcesoria kuchenne to możecie sobie zajrzeć do graciarnianowoczesna.pl Można kupić naprawdę fajne nowoczesne lampy, akcesoria do kuchni, łazienki, czy też jadalni.
        Wszystko jest takie stylowe i ładne, a do tego funkcjonalne.
    • ann.a9 Re: dla fanów designu - akcesoria do kuchni w lim 11.12.12, 12:04
      A ja polecam alebre.pl/B2CProdukty.aspx
      Duży wybór produktów
    • madziak_90 Re: dla fanów designu - akcesoria do kuchni w lim 11.12.12, 14:17
      ja polecam sklep hiendkitchen, ta kupiłam nóż ceramiczny kyopcera i teraz pewnie mam zamówiony drugi od rodziny na prezent pod choinkę) :)
    • kesiak_90 Re: dla fanów designu - akcesoria do kuchni w lim 18.12.12, 16:36
      no ja fajne kubki sobie kupiłam na hiendkitchen takie niestandardowe, jak malowane ręczni przez dziecko!!!
    • samurajsushi Akcesoria do kuchni 01.02.14, 21:43
      Fajne akcesoria dla ludzi którzy naprawdę dużo czasu spędzają na przygotowywaniu różnych posiłków mebleportal.pl/meble-dodatki-sprzet-38/0/77/ciekawe-akcesoria-do-owocow-.html
    • odessa999 Re: dla fanów designu - akcesoria do kuchni w lim 23.07.16, 00:23
      Najlepsze rzeczy do kuchni moim zdaniem są od [url=https://namoimstole.pl/kolekcje/villeroy-boch]villeroy&boch[/url], są najlepszej jakości, porządne. To jest najważniejsze. Każdy kto ceni jakość i piękny wygląd sprawi sobie np piękne sztućce od nich. Ja kupując takie akcesoria wiem , że będą na lata.
    • bartoszsuchocki Re: dla fanów designu - akcesoria do kuchni w lim 14.09.23, 09:48
      ja polecam sklep phu-gral.eu/ mają dobre ceny i ciekawe produkty :)
    • fifa_ula Re: dla fanów designu - akcesoria do kuchni w lim 08.11.23, 14:26
      Hej ;) Dzięki za informację o fajnych akcesoriach do domu. Wydaje się, że mają tam wiele ciekawych produktów do wyposażenia domu. Ale link, który podałeś, wydaje się być nieaktywny lub niepełny, więc nie mogę bezpośrednio go otworzyć. Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka