Gość: onaa23 IP: 93.95.95.* 07.04.10, 19:29 Witam czy ktos pracuje w Oplu na linii produkcyjnej? Czy faktycznie jest to tzw "oboz prac"? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pr51 odpowiedź dla każdego lenia 07.04.10, 22:34 Dla każdego lenia każda linia produkcyjna jest naturalnym obozem pracy. Zmień nastawienie do zycia, a dostaniesz się do raju bez haju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kumor Re: odpowiedź dla każdego lenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.10, 23:26 > Dla każdego lenia każda linia produkcyjna jest naturalnym obozem > pracy. Zmień nastawienie do zycia, a dostaniesz się do raju bez haju. > czy tobie TOBI placom od ilosci opinii czy "lecisz" na godzinnym rozrachunku ("po tel zockel"). zauwazam ze na wszystkim sie doskonale znasz, choc w niektórych przypadkach widac- jak banki na ulicy bankowej w Gliwicach, że nie masz ptaszyno o tym co piszesz bladego pojecia. Odpowiedz Link Zgłoś
pr51 kumor komplemenciarz 08.04.10, 06:57 > zauwazam ze na wszystkim sie doskonale znasz To wiesz o mnie więcej, niż ja sam. > w niektórych przypadkach > widac- jak banki na ulicy bankowej w Gliwicach, że nie masz ptaszyno o tym co > piszesz bladego pojecia Dotąd nie miałem pojęcia, że jest w Gliwicach lizusek i głupol zarazem o ksywie kumor. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sss9 Re: kumor komplemenciarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.10, 11:43 pr51, juz niedługo awansujesz chyba na moderatora tego forum. Masz cudowny dar zniechęcania ludzi do dalszych wypowiedzi. Miedzy innymi dzięki Tobie to forum jest już martwe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gliwicz Re: martwe forum IP: *.chello.pl 08.04.10, 12:13 Forum jest martwe dzięki tobie sss9 i tobie podobnym jak: emigrant,miszkanka= berezowski. Wkończyliście publikę tirami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onaa23 Re: pytanie IP: 93.95.95.* 09.04.10, 14:40 czy ktos moze udzielic normalnej odpowiedzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazmig Re: pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.10, 14:48 nie na tym forum, to forum jest martwe i okupowane przez troll sss9/pr51/gliwiczanin/Barek merezowski itp, wiec poruszanie tematow wykraczajacych poza tiry, Frankiewicza i GdG jest bezcelowe Odpowiedz Link Zgłoś