Gość: Dryander IP: *.dip.t-dialin.net 04.05.02, 21:48 "Znuzeni ida jedni precz Lecz juz tlum nowy pcha sie I tak sie kreci cala rzecz I konca nie miec zda sie." Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Dryander "Do trupy komediantow" IP: *.dip.t-dialin.net 05.05.02, 12:26 "Und keiner kennt den lezten Akt Von allen, die da spielen, Nur der da droben schlägt den Takt, Weiß, wo das hin will zielen." Odpowiedz Link Zgłoś
piotlik Re: 12.05.02, 09:01 - Haj Jan, hau ar ju? - Ajm fajn. - Jak volumen? - Brakuje mi paru kejsów. - Musisz sie sfokusowac na duzych outletach. - Zrobie budget, ale musze zapdejtowac dane. Potrzebuje zielonke od Slawka. - Dobra, sczekuj wszystko i daj mi feedback. - A co z kasa na displeje na endcupach? - Cala forsa poszla na przygotowanie LPE dla OTC na podstawie SBP. - No tak, ale ja mam EMS w SGS do korekty PRMS. - Nie przeginaj, mozesz wykorzystac POSy. - Ale jak? - Normalnie, wstawiasz Coolera albo Racka, przyczepiasz stickerem shelftalkera albo polesigna przy promo package i masz additional display. - Latwo ci mówic, tylko, ze przy takich ofstockach w outletach nie pomagaja zadne commitmenty. - Wyslij KO do Pawlaka, niech sczekuje deliverki, czy dispatcher dobrze wklepal. - OK, ale chce zrobic sampling z giftami - buy 3 get 3 for free plus 2 to you too, ale brakuje mi point 33. - A masz to w Activity Calendar? - Oczywiscie, ostatni call report z meetingu z customerem o tym mówi. - OK, zholduje telefon i pogadam z HR-em. Agnieszka? Czesc, mówi Piotr, potrzebujemy supportu w postaci paru casów z internal consumption i kilku helperów. - Czy wiesz, ze Personnel Requisition jest not approved i za duzo masz overtimeów? - Agnieszko blagam, mozemy miec President Cup, ale goni nas Wednesday Slaska. - Dobrze, masz mój agreement. - Obiecuje, ze zrobie follow up i dam ci feedback, czesc Jan, masz approval, ale pilnuj Break Pointu action planu. Masz gotowa prezentacje? - Tak, zrobilem slinky na overhead, bo flipchart jest zepsuty. - A co z Dealer Loader Program? - Zrobilismy leaflet i spodziewamy sie impactu, message znajdziesz w Internal Memo. - Thank you from the mountain Jan. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JvE Re: IP: *.dip.t-dialin.net 12.05.02, 09:33 Schläft ein Lied in allen Dingen, Co spią w okól nas i snią, Und die Welt hebt an zu singen, Gdy zaklęcie znajdziesz doń. Odpowiedz Link Zgłoś
zygmunt43 Re: 14.05.02, 09:33 Tylko zadnej paniki panie i panowie. W koncu z jezyka francuzkiego zapozyczono w jezyku polskim: garaz, kanapa, balkon, portfel, balon, trotuar, fasada, mansarda, obelisk, ponton etc. Taki jest niestety bieg rzeczy, ze jezyki "swiatowe" dyktuja ton! Po lacinie sredniowiecza, jezyku francuzkim XIX wieku, pora teraz na kolejny jezyk globalny, angielski. Nic na to nie pomozesz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re: IP: *.dip.t-dialin.net 14.05.02, 09:50 Wer in die Fremde will wandern Der muß mit der Liebsten gehen, Es jubeln und lassen die andern Den Fremden alleine stehn. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dryander Re: IP: *.dip.t-dialin.net 14.05.02, 09:55 Co wiecie wy, ciemne korony, O urodzie dawnych lat? Ach, ojczyste dzieli me strony Ogromny stad drogi szmat! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re: IP: *.dip.t-dialin.net 14.05.02, 10:01 Am liebsten betracht` ich die Sterne, Die schienen, wie ich ging zu ihr, Die Nachtigall hör` ich so gerne, Sie sang vor der Liebsten Tür. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dryander Re: IP: *.dip.t-dialin.net 14.05.02, 10:04 Poranek jest moja radoscia W tej cichej godzinie dnia Z gorskich szczytow sle ci z miloscia Moc pozdrowien, ojczyzno ma! Odpowiedz Link Zgłoś