IP: *.bmj.net.pl / *.bmj.net.pl 16.03.05, 18:23
... na tej stronie gliwickiego forum. Czy naprawde nic sie w mieście nie
dzieje, co by zainteresowało ludzi, tylko same smędy nie wiadomo o czym?
Ludzie, toż to inteligentne miasto i warto, że by to było widać na Forum. Te
niemieckie klimaty są już nie do zniesienia, żyjemy w roku 2005, Europa jest
jedna, a w miescie dzieją sie super sprawy, o ktorych tylko Wy wiecie, to się
podzielcie z innymi ta wiedza.
Obserwuj wątek
    • Gość: Gostek Re: ale nudy! IP: *.range81-154.btcentralplus.com 16.03.05, 19:02
      Gliwiczanko.....dzieja sie super sprawy w kazda niedziele na stadionie Piasta.
      Przyjdz,pokibicuj.Mecz zaczyna sie zawsze o 10:00.
      www.m90.org/view_image.php?image_id=3759
      • Gość: gliwiczanka Re: ale nudy! IP: *.bmj.net.pl / *.bmj.net.pl 16.03.05, 19:09
        ale ja nie chcę chodzić, tylko chcę, żeby to forum żyło. Po to ono jest, jak
        cały ten wirtualny swiat, co to nam go stworzyli.
        • Gość: Gostek Re: ale nudy! IP: *.range81-154.btcentralplus.com 16.03.05, 19:14
          Oddzial Polozniczy, Gliwickiego Szpitala Miejskiego...one tez nigdzie nie
          chodza a sie nie nudza....
          www.m90.org/view_image.php?image_id=3547
    • Gość: gliwiczanka Re: ale nudy! IP: *.bmj.net.pl / *.bmj.net.pl 16.03.05, 19:24
      eee, gostek, zniesmaczyłeś mnie. zamiast opisać jakąs lokalna aferkę (patrz
      forum zabrza), to dajesz jakieś seksistowskie rady. I gdzie tu cos ciekawego?
      Nuda, jak wyżej.,
      • sloneczko1 Re: ale nudy! 16.03.05, 19:49
        gliwiczanko to ty założyłaś ten wątek,może Ty nam coś powiesz ciekawego?
        • Gość: Gostek Re: ale nudy! IP: *.range81-154.btcentralplus.com 16.03.05, 20:27
          Nie jestem seksista,o nie.Przekazuje to co wiem o ciekawych imprezach w
          Gliwicach.
          Ta tutaj, odbywa sie w niedziele w Parku Chrobrego.Zawsze o 11:00.Polecam...
          www.m90.org/view_image.php?image_id=915
        • ballest Re: ale nudy! 16.03.05, 20:29
          Gliwiczanko, zamiast marudzic, to napisz cos ciekawego, bo to inteligentne
          miasto, PRAWDA! Sloneczko, racje masz mysle, ze jak teraz do Gliwic zawitam ,
          to przeklenstw nie uslysze !
          • Gość: gliwiczanka Re: ale nudy! IP: *.bmj.net.pl / *.bmj.net.pl 16.03.05, 21:02
            O proszę, dobra lokalna aferka. Ludzie z leader Prica w Gliwicach zaskarżyli
            swa firmę do sądu, bo ich żyłowała. Pisza o tym Nowiny. A jak inne markety?
            Ludzie nie bojcie się i napiszccie, czy to tylko jeden wredny market tak was
            wykorzystuje? A moze je kochacie, bo daja wam robote, a na inna nie macie
            szans, wiec jestescie w stanie chodzic na czworaka, byle miec prace?
            • Gość: MyHa Re: ale nudy! IP: *.polsl.gliwice.pl / *.polsl.gliwice.pl 16.03.05, 21:07
              i to jest to najciekawsze wydarzenie w Gliwicach Twoim zdaniem?
              Chyba nie bardzo wiesz po co otworzyłas ten watek? Może z nudów?
              Narzekanie to najwieksza nuda!!!!
              Napisz cos ciekawszego!!!
              MyHa
            • sloneczko1 Re: ale nudy! 16.03.05, 21:12
              gliwiczanko a Ty masz pracę?czy ty wiesz jak to jest jak na chleb nie ma i sa
              jeszcze dzieci?to wtedy dopiero zacznij obrażać tych którzy musza o tą pracę
              zabiegać,ja też nie popieram wykorzystywanie pracowników,a inne firmy to co
              robią?albo bierzesz miesiąc bezpłatnego albo sie zwalniasz,albo pracujesz po
              godzinach za darmo albo sie zwalniasz,to co Ty wybierasz?
            • Gość: nelena Re: ale nudy! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.05, 21:39
              gliwiczanko,nie wiem,co sadzić o tym co piszesz,ale zabrzmiało conajmniej
              niesmacznie.
              Jezeli ktoś pracuje i jest wyzyskiwany,bo ma małe lub żadne szanse na zmiane
              stanu rzeczy,to chyba nie kocha tego zajęcia,lecz po prostu nie ma na chleb,czy
              to takie trudne do zrozumienia???
              Na Twoim miejscu odrobinkę zastanowiłabym sie nad tego rodzaju prowokacja
              slowna,dzis masz prace-jutro możesz chodzic na czworakach-jak napisałaś
              obrazowo!
    • bartoszcze Re: ale nudy! 16.03.05, 21:08
      no popatrz - nie podoba Ci się wolność jaka panuje na forum?
      a niektórzy twierdzą, że większe szczęście niż ta forumowa wolność Cię spotkać
      nie może..
      • Gość: Ramon Re: ale nudy! IP: 5.3.* / *.proxy.aol.com 16.03.05, 21:09
        Bartoszcze, nadal probujesz?
        • ballest Re: ale nudy! 16.03.05, 21:11
          Wiekszej nudy jak na Katowickim, - nie ma na innym Forum!!
          • Gość: Ramon Re: ale nudy! IP: 5.3.* / *.proxy.aol.com 16.03.05, 21:14
            jak by niy bouo cytatow z GW to by dzisiej forum katowice historiom bylo!
            • ballest Re: ale nudy! 16.03.05, 21:39
              Ramon ten temat teraz bierom:
              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=94&w=11268047&v=2&s=0
            • Gość: Braid Re: Do Ramona IP: *.net-htp.de 16.03.05, 22:33
              Gość portalu: Ramon napisał(a):

> jak by niy bouo cytatow z GW to by dzisiej forum katowice historiom bylo!

Hallo Ramon,

mam dwie prosby do Ciebie..

1. Napisz prosze czym w/g Ciebie charakteryzowac sie powinno dobre forum,
              i jekie tematy powinny w nim dominowac?

2. Prosilem juz kiedys ..zebys sobie zalozyl skrzynke mailowa na gazecie
              jesli masz takowa to prosze o kontakt na braid@gazeta
              • Gość: Ramon Re: Do Braida IP: 5.3.* / *.proxy.aol.com 17.03.05, 04:46
                Hallo Braid,
                mam do Ciebie dwie odpowiedzi:
                - dobre forum to interesujace (nicht zu kopflaßtig), kolorowe (Themen), szybkie,
                z udzialem normalnych, roznopogladowych ludzi, gdzie mozna w kazdej chwili
                wskoczyc i swoje piec groszy dolozyc, gdzie sie mozna posmiac i zdenerwowac,
                gdzie powstaja sympatije i antypatie ect,ect.

- skrzynki niemam, poniewaz nie potrafilbym, ze wzgledu na nawal pracy, na
                poczte w dostatecznej miarze odpowiadac.
                • bartoszcze Re: Do Braida 17.03.05, 12:50
                  Gość portalu: Ramon napisał(a):

> Hallo Braid,
                  > mam do Ciebie dwie odpowiedzi:
                  > - dobre forum to interesujace (nicht zu kopflaßtig), kolorowe (Themen),
                  > szybkie, z udzialem normalnych, roznopogladowych ludzi,
                  Uważasz, Ramon, że forum, z którego normalni różnopoglądowi ludzie woleli uciec
                  niż dać się zakrzyczeć, jest dobre?

> gdzie mozna w kazdej chwili
                  > wskoczyc i swoje piec groszy dolozyc, gdzie sie mozna posmiac i zdenerwowac,
                  > gdzie powstaja sympatije i antypatie ect,ect.
                  Aha - spróbuj, jeżeli możesz - określić których z wymienionych przez Ciebie
                  cech nie posiada Forum Katowice wraz z jego podforami. Będę wdzięczny.
                  pozdrawiam
                  bartoszcze
                  • bartoszcze aha, Ramon - moja prośba.. 17.03.05, 13:52
                    ..jest jak najbardziej poważna.
                    • Gość: Ramon Re: aha, Ramon - moja prośba.. IP: *.kdvz.de / *.kdvz-hellweg-sauerland.de 17.03.05, 14:09
                      Hallo Bartoszcze,
                      prosze o cierpliwosc, wieczorem po powrocie z pracy odpowiem.
                      • bartoszcze Re: aha, Ramon - moja prośba.. 17.03.05, 17:09
                        nie ma sprawy, Ramon, nie spieszy się
                        dzięki na razie
                  • Gość: Ramon Re: do Bartoszcze IP: 5.3.* / *.proxy.aol.com 18.03.05, 21:00
                    Hallo Bartoszcze,

przepraszam ze jednak troche dlozej to z ta odpowiedzia trwalo.

A wiec piszesz:
                    > Uważasz, Ramon, że forum, z którego normalni różnopoglądowi ludzie woleli
                    uciec niż dać się zakrzyczeć, jest dobre?
                    Nie uwazam, ze jest to prawidlowym wyjsciem. Kazdy ma ta szanse na tym forum
                    swoja pozycje zadeklarowac. Czy ten/ta znajdze wystarczajaca ilosc zwolennikow
                    jego/jej ideii i mysli to zalezy od jego/jej umiejetnosci przebicie sie.
                    Jezeli juz ktos po pierwszym spoze odchodzi, bo z chamstwem nie bedzie
                    rozmawial, to czego sie dziwic?
                    Mam poprostu problem z ustaleniem jakiegos procedre ktore by nie mialo wplywu
                    na wolnosc, tematyke i spontannosc tego forum. Wykrzyki niektorych uczestnikow
                    maja uzasadnione miejsce na tym FORUM.

Dalej piszesz:
                    Aha - spróbuj, jeżeli możesz - określić których z wymienionych przez Ciebie
                    > cech nie posiada Forum Katowice wraz z jego podforami. Będę wdzięczny
                    Bartoszce jest mojim zdaniem uregulowane - jak jakis stromien, ktory niegdys
                    dziko swoje meander w krajobrazie ksztalcil, ateras poprzes meloracje stal sie
                    linia. Linia z doplywami ktorym sie troche swobody pozostawilo.
                    Wchodzac na FK nie widze odrazu roznych kontrowersyjnych tematow z ktorych w
                    tej samej sekundze moge sobie A albo B wybrac. Musze podfora otwierac
                    zapominajac tematyke pierwszego w tym momencie gdy drugie otwieram.

FK kojazy mi sie bardziej z kolkiem dyskusyjnym a nizeli z glosnym, wulgarnym,
                    smierdzacym, brudnym, slonecznym, dzikim, Ballestowo-Braidowo-Labandowo-Megowo-
                    Morgentauowo-Itympodobnowym FORUM.
                    Na koniec : Pokoj za wszelka cene jestdla mnie za bardzo ostatecznym.

Tschüß
                    Ramon

• bartoszcze Re: do Bartoszcze 20.03.05, 16:31
                      Dziękuję, Ramon.
                      Zaryzykuję taki komentarz do Twojej wypowiedzi:
                      FGliwice jest wg Ciebie jak Hyde Park, pełen wolności nie patrzącej na wolność
                      innych. Natomiast FKatowice jest już miejscem uładzonym, gdzie obowiązują pewne
                      reguły, mogące nawet onieśmielać.
                      Cóż - od siebie dorzucę, że na FKatowice sami użytkownicy chcieli ponad pół
                      roku temu skończyć z Hyde Parkiem, i tylko dzięki temu pełnię swoją funkcję.
                      Pozdrawiam i zapraszam na FKatowice - tematy najbardziej kontrowersyjne są
                      zwykle na podforum Silesiana:)
                      PS. Już kiedyś o tym pisałem - mógłbyś pomyśleć o założeniu sobie konta na
                      portalu, ponieważ wg planów administracji w przyszłości bez takiego konta nie
                      będzie można pisać. Jeżeli założysz sobie takie konto teraz, to może łatwiej Ci
                      będzie wybrać odpowiedniego nicka. Nic Cię to nie kosztuje:), nawet nie musisz
                      ujawniać swoich danych (wystarczy podanie wieku i płci).
                      • bartoszcze Ramon, i jeszcze słówko 21.03.05, 11:47
                        Zajrzyj pod ten link:
                        www.internetstandard.pl/news/75966.html
                        podobno są tam plany kierownictwa portalu
                        pasuje do naszej rozmowy
                        • Gość: Ramon Re: Ramon, i jeszcze słówko IP: *.kdvz.de / *.kdvz-hellweg-sauerland.de 23.03.05, 14:02
                          Hallo Bartoszcze,
                          dziekuje za ten tip, przyjdzie czas i zmiana to wtedy w jakiskolwiek sposob
                          zareaguje.
                          Narazie ciesze sie "dzikim" forum Gliwice/Gleiwitz.
    • Gość: gliwiczanka Re: ale nudy! IP: *.bmj.net.pl / *.bmj.net.pl 16.03.05, 21:29
      A ja dałam drapaka z takiej firmy, jak tylko mialam szanse na inna prace. Ale
      nie wiem,czy mialabym odwage zaskarżyc ją do sądu
      • sloneczko1 Re: ale nudy! 16.03.05, 21:34
        gliwiczanko miałaś szczęście znaleź inną pracę,inni tej szansy nie mają,
        dobranoc wszystkim
      • Gość: Gostek Re: ale nudy! IP: *.range81-154.btcentralplus.com 16.03.05, 21:39
        Polecam firme ktora prowadze.www.m90.org/view_image.php?image_id=866
        Masz problem w pracy lub malzenskim zyciu? Oczekuje partnerka od ciebie"Bog wie
        czego"? Dzwon do nas !!!
        • Gość: nelena Re: ale nudy! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.05, 21:40
          Do następnego razu w sieci-słoneczko!
          • Gość: Gostek Re: ale nudy! IP: *.range81-154.btcentralplus.com 16.03.05, 21:53
            Dobranoc wszystkim. Klikam z urokliwego zakatka....
            www.m90.org/view_image.php?image_id=825
            • ballest Re: ale nudy! 16.03.05, 22:12
              Gostek a co tam jest urokliwego !
              • Gość: Gostek Re: ale nudy! IP: *.range81-154.btcentralplus.com 17.03.05, 00:54
                Ladne samoloty lataja(nie chce mi sie juz za frelkami),super plaza,blekitny
                ocean.Podmuch zwiewa wszystko ze stolikow(pracuje jako kelner)nie trzeba ich
                czyscic.Ogolnie lubie tu.Jestesmy zawsze tylem odrzutowego silnika do
                turysty !!!
                • ballest Re: ale nudy! 17.03.05, 22:58
                  Gliwiczanka drapaka dala, ;) i dobrze !
                  • Gość: Gostek Re: ale nudy! IP: *.range81-155.btcentralplus.com 18.03.05, 16:49
                    Gliwicka "silownia" nad Hotelem Diament, zaprasza.Nie ma juz lysych...
                    www.m90.org/view_image.php?image_id=1544
                    • sloneczko1 Re: ale nudy! 18.03.05, 22:15
                      Gostek ale z Ciebie dzieciak,nabrałeś mnie z tym mlekiem
                      • Gość: Gostek Re: ale nudy! IP: *.range81-155.btcentralplus.com 19.03.05, 00:02
                        Sloneczko1,wiem jaki sport uprawiasz i jak wygladasz !!! Bardzo Cie lubie...
                        www.m90.org/view_image.php?image_id=3869
                        • Gość: Gostek Re: ale nudy! IP: *.range81-155.btcentralplus.com 19.03.05, 04:16
                          Ja,na jednym z wyscigow...www.m90.org/view_image.php?image_id=3944
                          • Gość: Gostek Re: ale nudy! IP: *.range81-155.btcentralplus.com 19.03.05, 04:41
                            Teraz pokazuje co potrafie...www.m90.org/view_image.php?image_id=2630
                            • Gość: Gostek Re: ale nudy! IP: *.range81-155.btcentralplus.com 19.03.05, 04:59
                              Czasami trzeba sobie polatac...www.m90.org/view_image.php?image_id=2050
                              • Gość: Gostek Re: ale nudy! IP: *.range81-155.btcentralplus.com 19.03.05, 05:17
                                Z nudow pojechalem do Zabrza...www.m90.org/view_image.php?image_id=1660
                                • Gość: Gostek Re: ale nudy! IP: *.range81-155.btcentralplus.com 19.03.05, 05:49
                                  Wrocilem do Gliwic w sam czas.Byl tygodniowy zlot....
                                  www.m90.org/view_image.php?image_id=3553
                        • sloneczko1 Re: ale nudy! 19.03.05, 08:08
                          Gostek - bardzo mi przyjemnie ,że mnie lubisz,Ty uprawiasz ten sam sport co
                          ja?no,no
                          • Gość: Gostek Re: ale nudy! IP: *.range81-154.btcentralplus.com 20.03.05, 17:21
                            Kiedys bardzo lubialem hokej.Potem zaczalem uprawiac Football Amerykanski i tak
                            jakos zostalo.Teraz dorabiam sobie w roznych biurach na zlecenie.Przewaznie
                            chodzi o rugowanie lenistwa w godzinach pracy.....
                            www.m90.org/view_image.php?image_id=3704
                            Mam swoje osiagniecia...no no
                            • sloneczko1 Re: ale nudy! 20.03.05, 17:57
                              witaj Gostek -jakie to masz osiągnięcia?
                              w sporcie czy w pracy?
                              chyba nie nadużywasz przemocy ,co?
                              albo sie zabawiasz tylko tymi filmikami?
                              tylko odpowiedz bez ściemy bo
                              drugi raz nie dam sie nabrać
                              • Gość: Gostek Re: ale nudy! IP: *.range81-154.btcentralplus.com 20.03.05, 18:46
                                Spotykam sie z przemoca w drodze do pracy,na przyklad....
                                www.m90.org/view_image.php?image_id=204
                                • Gość: Gostek Re: ale nudy! IP: *.range81-154.btcentralplus.com 20.03.05, 18:56
                                  Tak naprawde,to rozdaje karty w kasynie....
                                  www.m90.org/view_image.php?image_id=280
                                  ...masz ochote zagrac?
                                  • Gość: Gostek Re: ale nudy! IP: *.range81-154.btcentralplus.com 20.03.05, 21:12
                                    Bez sciemy.To ja na wakacjach....
                                    www.m90.org/view_image.php?image_id=721
                                    • Gość: Gostek Re: ale nudy! IP: *.range81-154.btcentralplus.com 20.03.05, 21:22
                                      Czasami pracuje jako przyneta dla CBS.Mialem w hotelu Diament(Gliwice) odebrac
                                      dostawe narkotykow pewnego dnia....
                                      www.m90.org/view_image.php?image_id=390
                                      • sloneczko1 Re: ale nudy! 20.03.05, 23:06
                                        Gostek - ciekawe,bardzo ciekawe masz zycie
                                        • Gość: Gostek Re: ale nudy! IP: *.range81-154.btcentralplus.com 20.03.05, 23:42
                                          Zycie mam ciekawe,to fakt.
                                          Co Sloneczko1 robi w ciagu dnia? Pracuje gdzies, niebezpiecznie?
                                          Umieram z ciekawosci....
                                          • Gość: Gostek Re: ale nudy! IP: *.range81-154.btcentralplus.com 21.03.05, 01:58
                                            Nie...
                                            www.m90.org/view_image.php?image_id=3943
                                          • sloneczko1 Re: ale nudy! 21.03.05, 09:38
                                            Gostek - nie umieraj z ciekawości,nie warto,a pracę mam niebezpieczną,to fakt
                                            • Gość: gostek Re: ale nudy! IP: *.range81-154.btcentralplus.com 22.03.05, 23:18
                                              Wiem,ze niebezpieczna.Bylem,widzialem...chcialem pomoc.Nie wyszlo...
                                              www.m90.org/view_image.php?image_id=3966
                                              .... :-)
                                              • Gość: gostek Re: ale nudy! IP: *.range81-154.btcentralplus.com 22.03.05, 23:31
                                                Sloneczko1, przez te bramke przechodzac na lotnisku,zdejmuje sie tylko to co
                                                metalowe !!! No nic.Dobrze,ze bylem tam z kamera....
                                                www.m90.org/view_image.php?image_id=3964
                                                .......... :-)
                                                • Gość: słoneczko Re: ale nudy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.05, 23:36
                                                  Nudny to ty jestes z tymi linkami. Kazdy tam moze sobie wejsc na tę stronę i
                                                  pooglądać, bez twoich "smiesznych inaczej" komentarzy.
                                                  • Gość: gostek Re: ale nudy! IP: *.range81-154.btcentralplus.com 22.03.05, 23:38
                                                    Masz racje.Juz nie bede.
                                                  • sloneczko1 Re: ale nudy! 23.03.05, 06:33
                                                    Gostek - to ja jestem prawdziwe sloneczko1 i zawsze sie loguję,inne
                                                    sloneczka sa falszywe,ja odpowiadam tylko za to co ja napiszę i te twoje linki
                                                    rozbawiaja mnie,możesz dalej je mi posyłać - sloneczko1
                                                  • Gość: gostek Re: ale nudy! IP: *.range81-153.btcentralplus.com 24.03.05, 06:48
                                                    Gostek ze swoim trio-jazzowym...
                                                    www.m90.org/view_image.php?image_id=4006
                                                  • sloneczko1 Re: ale nudy! 24.03.05, 06:54
                                                    Gostek--ok
                                                  • Gość: gostek Re: ale nudy! IP: *.range81-153.btcentralplus.com 24.03.05, 07:26
                                                    Wykladam "Teorie Tanca", na jedynym uniwersytecie w Dolnej Beczuanie a
                                                    zaczynalem bardzo skromnie...
                                                    www.m90.org/view_image.php?image_id=916

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka