Gość: głodomorek IP: *.idea.pl 27.03.05, 15:02 Ktoś wie jak się nazywa ten kebab na ul. zwycięstwa, ten koło kwiaciarni ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: znawca Re: Kebab w Gliwicach IP: *.idea.pl 27.03.05, 15:05 Ja wiem, "Kebab" :-) Oni dopiero startują i nie maja jeszcze nazwy, wiem bo wczoraj jadłem tam rybke. Polecam szczególnie mintajka, palce lizać ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonim Re: Kebab w Gliwicach IP: *.idea.pl 27.03.05, 15:08 ja też wczoraj tam jadłem, polecam te rybki, chociaż mi bardziej smakował kebab! z kulinarnym pozdrowieniem i wesołych świąt ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zwycięzca Re: Kebab w Gliwicach IP: *.idea.pl 27.03.05, 15:10 Ten kebab nie ma nazwy, jest pomiędzy kwiaciarnią a kioskiem. Ja w ogóle nie jadam mięsa ale moja dziewczyna poleca tam sosy, ponoć dobre. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzyś Kebab IP: *.idea.pl 27.03.05, 15:13 ja teżtam jadłem NO I MAJĄ OKOCIMIA ZA 4 ZŁ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pozatym kelnereczka niezła dupeczka he he he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piwko Re: Kebab w Gliwicach IP: *.idea.pl 27.03.05, 15:16 jadłem tam i faktycznie maja dobre sosy, chociaż ledwo otworzyli więc nie wiadomo czy to norma czy pierwsze - dobre wrażenie ????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piwko Re: Kebab w Gliwicach IP: *.idea.pl 27.03.05, 15:17 to znowu ja, pozdrawim kelnereczkę, tą blondynkę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: australia Kebab w Gliwicach na zwycięstwa IP: *.idea.pl 27.03.05, 15:22 ul. zwyciestwa 58 :-) wiem, bo to knajpa mojego byłego chłopaka:-)Ale numeru nie widać z ulicy, więc kierować sie noskiem. Aż się łza w oku kręci, na wspomnienia... wesołych świąt wszystkim ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Święta Zofia Re: Kebab w Gliwicach IP: *.idea.pl 27.03.05, 15:26 To nie jest kebab tylko pizzernia, wiem bo byłam tam w tamtym tygodniu. Mam dobre wspomnienia, chociaż dziewczyny obsługujące na sali zdecydowanie zbyt wydekoltowane ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej kelnereczki IP: *.idea.pl 27.03.05, 15:29 Ja tam chodzę od tygodnia i muszę wam powiedeć, że zostawiłem tam ponsji i spokój ducha. pozdrawiam kelnerkę- blondynkę. Co za dziewczyna ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rybak Re: Kebab w Gliwicach IP: *.idea.pl 27.03.05, 15:31 polecam sos czosnkowy, do oporu !!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brzeg Re: Kebab w Gliwicach IP: *.idea.pl 27.03.05, 15:33 jadłem i żyję więc chyba ok :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonim Re: Kebab w Gliwicach IP: *.idea.pl 27.03.05, 15:35 ja tam jadłem kebabika na kaca po urodzinach kumpla. Nie powiem dobre, chociaż na głodnego wszystko smakuje PIAST GLIWICE !!!!!!!!!!!! rulez Odpowiedz Link Zgłoś
nelena Re: Kebab w Gliwicach 28.03.05, 10:06 A dokładnie to gdzie ten kebab jest,kiosk,kwiaciarnie,jakoś nie kojarze Odpowiedz Link Zgłoś
bartoszcze Re: Kebab w Gliwicach 28.03.05, 17:02 No prosze, ale się ktoś natrollował.. I oczywiście nie ma w tym nic z reklamy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor pomysłu Re: Kebab w Gliwicach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.05, 09:08 zapraszamy, naprawdę sie nie zawiedziesz !! z kucharskim pozdrowieniem! głodomorek Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re: Kebab w Gliwicach 31.03.05, 09:26 Kebab, nie moja specjalnosc, tak samo MC.Donald, ale kiedys bedac w Japonii cieszylem sie, ze moglem do Maca wejsc i jakis cheesburgera zjesc ! :) Odpowiedz Link Zgłoś