Gość: Ballest IP: *.dip0.t-ipconnect.de 17.07.02, 06:06 Jak widze pare osob zalozylo sobie na naszym Forum nowy watek --- - Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marek Re: Nowy watek dla ...... IP: *.bmj.net.pl 17.07.02, 13:50 Gość portalu: Ballest napisał(a): > napewno niy tyn najmondrzejszy z tych gupich, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ballest Re: Nowy watek dla ...... IP: *.dip0.t-ipconnect.de 17.07.02, 17:07 Marek jak Tobie przy porodzie klapsa dali, to Tobie tez "pulik" uleciou albo? Zreszta co szukasz na tym watku masz przeciez Twoj co zalozyle(a)s. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: Nowy watek dla ...... IP: *.bmj.net.pl 17.07.02, 18:50 Gość portalu: Ballest napisał(a): > Zreszta co szukasz na tym watku masz przeciez Twoj co zalozyle(a)s. mnie cos ucieli?? jakie nasze forum - jaki twoj watek masz jakis kompleks czy co? twoj to jest tylko i wylacznie ten glupi tok myslenia co posiadasz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Flyjtuch Re: Nowy watek dla ...... IP: *.dip.t-dialin.net 17.07.02, 19:22 Chopeczku Mareczku dyc on pedziou "uleciou" a niy ze utli. Du nichts verstehen? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: Nowy watek dla ...... IP: *.bmj.net.pl 17.07.02, 19:27 Gość portalu: Flyjtuch napisał(a): > Chopeczku Mareczku dyc on pedziou "uleciou" a niy ze utli. Du nichts verstehen? jak juz cos piszesz po niemiecku to poprawnie powinno byc - verstehst du nicht? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Flyjtuch Re: Nowy watek dla ...... IP: *.dip.t-dialin.net 17.07.02, 19:29 downoch sie tak niy usmiou! Chopcy powiydzcie mu jak sie stego idzie posmioc. Abo lepiyj niy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: Nowy watek dla ...... IP: *.bmj.net.pl 17.07.02, 19:24 Gość portalu: Ballest napisał(a): > Zreszta co szukasz na tym watku masz przeciez Twoj co zalozyle(a)s. mnie cos ucieli?? jakie nasze forum - jaki twoj watek masz jakis kompleks czy co? twoj to jest tylko i wylacznie ten glupi tok myslenia co posiadasz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Flyjtuch Re: Nowy watek dla ...... IP: *.dip.t-dialin.net 17.07.02, 19:32 ktory, kolego ktory! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ballest Re: Nowy watek dla ...... IP: *.dip0.t-ipconnect.de 17.07.02, 21:15 Po pierwsze glupi nie ma toku myslenia, bo jest glupi !!! Po drugie jak ktos jest madry to nie nazwie glupiego glupim bo mu etykieta na to nie pozwoli po trzecie Mareczku jak juz napislem Hebama (po slonsku Arschkukerka)jak Tobie prz porodzie klapsa dala to Tobie meskosc uleciala a wiec nie ukrywaj sie za innym nickiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Flyjtuch Re: Nowy watek dla ...... IP: *.dip.t-dialin.net 17.07.02, 21:22 on tego za pierona niy bydzie poradziou spokapowac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ballest Re: Nowy watek dla ...... IP: *.dip0.t-ipconnect.de 17.07.02, 21:26 nie godej uon abo nie jest gupi !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andre Re: Nowy watek dla ...... IP: *.abo.wanadoo.fr 17.07.02, 21:50 to jestes ty, tym dumnym Niemcem? Albo jeszcze bardzo mlodym czlowiekiem. Ktos moglby pomyslec ze szukasz troche doswiadczenia albo zaczepienia. W portalu Bielskim mialem jeszcze o Tobie bardzo dobre mniemanie. W tym jestem troche zaskoczony, moze to tylko zluda z mojej strony, a nie zadna nowa prowokacja. Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re: Nowy watek dla ...... 17.07.02, 22:00 to jestes ty, tym dumnym Niemcem? Albo jeszcze bardzo mlodym czlowiekiem. Ktos moglby pomyslec ze szukasz troche doswiadczenia albo zaczepienia. W portalu Bielskim mialem jeszcze o Tobie bardzo dobre mniemanie. W tym jestem troche zaskoczony, moze to tylko zluda z mojej strony, a nie zadna nowa prowokacja. Hi Andre , wpierw przeczytaj, a pozniej napisz kto zaczepia. <<Zobacz watek o glupich slazakach. Odpowiedz Link Zgłoś