Dodaj do ulubionych

Kupilam psa

11.08.02, 20:22
... i mam problem. Chcialabym go "wychowac" na porzadnego psa, ktory wie
gdzie jego miejsce, grzecznie wychodzi na dwor za swoja potrzeba, nie kreci
sie kolo stolu jak wszyscy jedza i nie pakuje sie wieczorem do lozka - ale
jak narazie jest wszystko na odwrot.
Obserwuj wątek
    • Gość: slimok Re: Kupilam psa IP: *.dip.t-dialin.net 11.08.02, 20:25
      no bo to je pies - poslij go do szkouy. moja somsiadka tysz prawie kupioua
      modego psa i roz na tydziyn jedzie z nim do szkouy
      • Gość: Ballest Re: Kupilam psa IP: *.dip0.t-ipconnect.de 11.08.02, 20:49
        Emma wella tych psow mosz, jou myslou tylko jednego jak uon sie zwou sue...
        albo sie mylam ???
    • Gość: slimok/elektrykorz Re: Kupilam psa IP: *.dip.t-dialin.net 11.08.02, 21:03
      Jo wiym to bou jednak jedyn pies. Ino ze on kabel od "putera" przegryz i prond
      ko kopnou i juz go niyma , a Emmy tysz niyma bo puter szlag trefiou. Tak to jre
      jak se kobiyty pieski kupujom. szkoda!
      • Gość: BALLEST Re: Kupilam psa IP: *.dip0.t-ipconnect.de 11.08.02, 21:09
        Niy nieprowda, bo Emma trzy psy kupioua !!!
        • Gość: slimok co mo herck Re: Kupilam psa IP: *.dip.t-dialin.net 11.08.02, 21:10
          biedne pieski!
        • Gość: slimok ps IP: *.dip.t-dialin.net 11.08.02, 21:11
          hercklekoty
      • emma1 Re: Kupilam suka 11.08.02, 21:10
        Mosz racja - kable gryzie. Ale to jest suczka. Teraz momy przewaga w rodzinie!
        • Gość: slimok/elektrykorz Re: Kupilam suka IP: *.dip.t-dialin.net 11.08.02, 21:12
          alech sie aze tera posmarkou ze smiychu - DOBRE
          • Gość: slimok Re: Kupilam suka/ps IP: *.dip.t-dialin.net 11.08.02, 21:14
            ale dalyj niywia co to je za rasa tyj suki. dupelek, uyzeu, jajnik, bulgot, abo
            jao?
        • Gość: Ballest Re: Kupilam suka IP: *.dip0.t-ipconnect.de 11.08.02, 21:14
          To sie Twoj chop cieszy !!!;-)))'
          • Gość: slimok/uciykinier Re: Kupilam suka IP: *.dip.t-dialin.net 11.08.02, 21:15
            co Ty to godosz Ballest! Dyc jo idao weta ize on zarozki uciyk! Jo by uciyk!!
    • Gość: slimok Re: Kupilam psa IP: *.dip.t-dialin.net 11.08.02, 21:17
      a jo mom kanarka kery fajnie spiywo - naprowdy! Je mu hanzlik ale godom do
      niego ciampele
      • emma1 Re: Kupilam suczke 11.08.02, 21:24
        Foxterier i mam nadzieje, ze jakis tam opa nie byl owczarkiem
        • Gość: slimok/przichlast Re: Kupilam suczke IP: *.dip.t-dialin.net 11.08.02, 21:30
          ja, te som kochane. fajnies kupioua
          • Gość: Ballest Re: Kupilam suczke IP: *.dip0.t-ipconnect.de 11.08.02, 21:34
            Ale moze to jest owca??ß
          • emma1 Re: Kupilam suczke 11.08.02, 21:36
            Gość portalu: slimok/przichlast napisał(a):

> ja, te som kochane. fajnies kupioua

Wiem... tez jestem tego zdania. Ale co tu duzo godac, kazdy pies upodabnia sie
            do swojej pani
            • Gość: slimok Re: Kupilam suczke IP: *.dip.t-dialin.net 11.08.02, 21:37
              jo suyszou ize na opak. a wiysz ze nawet suczki majom ogony? Chyba ze sie psa
              (abo suczka) "kopiuje".
    • Gość: andy Re: Kupilam psa....do lozka IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 12.08.02, 19:07
      emmcia jo tys bych chciol do twojego lozka :-))
    • Gość: mlk Re: Kupilam psa IP: *.oepd.com.pl 13.08.02, 00:02
      roz jo słuchoł w radio, jak do dyżurującego weterynarza zadzwoniła kobieta ze
      szczecina i opowiedziała swój problem z psem.
      otóż kupiła na szaberplacu od ruskich kaukaza. i godo, ze on tero mo pół roku,
      nic nie szczeko i durch staje na tylnie łapy. a jak już na nich stanie, to mo
      prawie 2 metry wzrostu. i żere trowa i wogóle wszystko.
      weterynarz stwierdził jednoznacznie, ze z opisu, to kupiła niedźwiedzia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka