stasiek17 12.09.05, 15:03 Wybraliśmy go w czerwcu, wtedy wymówił się brakiem czasu, mam nadzieję, ze tym razem się zgodzi. Zatem pytamy ponownie - Braid, zgadzasz się ? I ponownie pytamy czy ktoś jest temu przeciwny ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
braid Re: BRAID na moderatora 12.09.05, 15:31 tepienie goebbelsa to raczej hobby i nie chce tego zamienic w obowiazek;)) Odpowiedz Link Zgłoś
somepoint210 Re: BRAID na moderatora 12.09.05, 15:42 Witam, A mnie sie zdawalo, ze pare miesiecy temu wybrani zostali Hans111 i Wilym, ale mam pewne braki w czytaniu watkow:) To teraz proponuje Stasia17, Braida, Carrrambe (Stasiu to bardzo dobra kandydatura), Wilyma (obojetnie pod jakim nickiem teraz pisze:), Meg (choc mi ksiezyc ukradla:), byl tez swojego czasu bardzo ciekawy forumowicz z nickiem Fogg zdaje sie. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re: BRAID na moderatora 12.09.05, 16:25 Ja sie nie zgadzam, bo z domeny DE nikt oprocz Braida nie obraza! Odpowiedz Link Zgłoś
braid posluchaj stary bocku 12.09.05, 16:27 Ty masz oddac glos na kogos !! a nie pisac ze sie nie zgadzasz;)) jak pojdziesz w sobote na wybory to napiszesz elaborat dlaczego sie nie zgadzasz na FDP ? czy zakreslisz krzyzykiem zielonych?? Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re: posluchaj stary bocku 12.09.05, 16:37 Bredziu a skad ty sie urwales, na razie nikt tu kandydatury niezaakceptowal? Albo slepy jestes? Odpowiedz Link Zgłoś
braid Re: posluchaj stary bocku 12.09.05, 16:40 slepy falszysto ... zrozum tematyke problemu! 1.Ja sie nie pcham na moderatora .. 2.wybory polegaja na podawyniu kandydatow a nie sraniu we wszystkich watkach dlaczego nie ja. ale milo poczytac jak juz portami trzesiesz;))) Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: posluchaj stary bocku 12.09.05, 17:13 kandydature Braida popieram, ale widziałam ze sie nie zgodzi. Nadal proponuje Meg :)) ps Dzięki Some za zaufanie, ale ja naprawde nie chcę :)) Odpowiedz Link Zgłoś
hierowski Re: posluchaj stary bocku 12.09.05, 17:26 Ja tu pojawiam sie incydentalnie ale jestem też za braid - em i meg.s Odpowiedz Link Zgłoś