akm1971 17.02.06, 20:21 Chce powiększyć sobie piersi, czy możecie kogoś polecic? Z góry dziekuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: fesia Re: Chirurgia plastyczna. IP: *.kat.3s.pl 17.02.06, 21:09 Przy tego typy zabiegach nie korzystałabym z chirurga polecanego na zasadzie..jedna pani drugiej pani..powiedziała.Dla własnego bezpieczeństwa radzę się wnikliwiej zainteresować tematem. Poza tym może jeszcze urosną..? cuda się zdarzają...pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
braid Re: Chirurgia plastyczna. 17.02.06, 21:48 akm1971 napisał: > Chce powiększyć sobie piersi, czy możecie kogoś polecic? > Z góry dziekuję. ;))) nie chce sie wymadrzac, ale mam prosbe.... Nie zmieniaj wielkosci piersi... zmien Faceta. Z gory dziekuje ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
akm1971 Re: Chirurgia plastyczna. 19.02.06, 19:23 "Facet" mi to odradza....ja chce to dla siebie... Odpowiedz Link Zgłoś
braid Re: Chirurgia plastyczna. 20.02.06, 14:03 akm1971 napisał: > "Facet" mi to odradza....ja chce to dla siebie -------------------- No to widze ze ma facet zdrowe podejscie do zycia... osobiscie zrobilbym wszystko co w mojej mocy aby partnerke odwiesc od takiego zamiaru .. ale kazdy jest kowalem swojego losu ... i wolna wola Twoja . Osobiscie jestem zwolennikiem tezy "oryginalne jest piekne" Ale... watek zalozylas w nadziei znalezienia konkretnych klinik a nie rozmyslan "tak czy nie i dlaczego" ..wiec zwalniam pole dla tych co wiedza ... Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: Chirurgia plastyczna. 18.02.06, 17:53 przeczytała i się zdecydowała: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=34517&w=31690103 Odpowiedz Link Zgłoś
myha1 Re: Chirurgia plastyczna. 20.02.06, 14:23 akm1971 napisał: > Chce powiększyć sobie piersi, czy możecie kogoś polecic? > Z góry dziekuję. :)) ale po co ???...małe jest piękne !! Odpowiedz Link Zgłoś
somepoint210 Re: Chirurgia plastyczna. 20.02.06, 14:41 O, przeoczylem taki watek... Czytaliscie "Piersi" Philipa Rotha? Doznanie seksualno-filozoficzne w stylu Kafki:) Przez nastepne dwa tygodnie po przeczytaniu tej fantazji bedziecie z podejrzliwoscia patrzec na "oczy" swoich zon, przyjaciolek i kochanek:) Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: Chirurgia plastyczna. 20.02.06, 14:54 somepoint210 napisał: > O, przeoczylem taki watek... > Czytaliscie "Piersi" Philipa Rotha? Doznanie seksualno-filozoficzne w stylu > Kafki:) Przez nastepne dwa tygodnie po przeczytaniu tej fantazji bedziecie > z podejrzliwoscia patrzec na "oczy" swoich zon, przyjaciolek i kochanek:) :))) to ja dorzucę do tego - "Najpiękniejszą parę piersi na świecie" Rolanda Topor. Odpowiedz Link Zgłoś
aqua Re: Chirurgia plastyczna. 20.02.06, 15:43 To i jadorzucę swoje trzy grosze. Zespół "Piersi", czy one są duże, czy małe? Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: Chirurgia plastyczna. 20.02.06, 15:46 aqua napisał: > To i jadorzucę swoje trzy grosze. Zespół "Piersi", czy one są duże, czy małe? :))) tu akurat chodzi o kolejność (serio!), a nie o część ciała... Odpowiedz Link Zgłoś
aqua Re: Chirurgia plastyczna. 20.02.06, 15:48 E tam skond to wiesz:) Nie wierzam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pit Re: Chirurgia plastyczna. IP: 150.254.85.* 20.02.06, 15:47 aqua napisał: > To i jadorzucę swoje trzy grosze. Zespół "Piersi", czy one są duże, czy małe? Witaj Aqua. Czy są duże czy małe nie wiem, ale są sztuczne. Odpowiedz Link Zgłoś
aqua Re: Chirurgia plastyczna. 20.02.06, 15:49 Czołem, Pit! Miłoże Ciebie zawsze spotykam pod koniec ciężkiego dnia:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pit Re: Chirurgia plastyczna. IP: 150.254.85.* 20.02.06, 16:08 aqua napisał: > Czołem, Pit! > > Miłoże Ciebie zawsze spotykam pod koniec ciężkiego dnia:) Mnie także Aqua, ale do końca dnia, to jakby w woju powiedział, mam jeszcze falę, jak pas startowy w Powidzu. Odpowiedz Link Zgłoś
akm1971 Re: Chirurgia plastyczna. 20.02.06, 21:47 Widze że nikt mi nie pomoże tutaj!! Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: Chirurgia plastyczna. 20.02.06, 21:50 ano, chyba nie. same zadowolone ze swojego wyglądu forumiaki. ale nie poddawaj się. :) Odpowiedz Link Zgłoś
braid Re: Chirurgia plastyczna. 23.02.06, 09:30 Mam sprawe do adminow... Otwierajac co niektore portale slychac cichutko jakas melodie w tle ... Czy jest to technicznie mozliwe ..aby przy otwieraniu tego watku mozna bylo automatycznie sluchac jakiegos utworu Bloodhound Gang w tle ??? Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: Chirurgia plastyczna. 23.02.06, 10:17 chciałbyś jakiś konkretny kawałek? Odpowiedz Link Zgłoś